200

Хората не са прости

преди 10 години

Първанов се опитва да се измъкне сух гледайки от къде идва вятъра и дъжда! Мисли си ,че с една маневра може да изтрие от паметта на хората, че е комунист и заедно с другия комунист Борисов да се представят като демократи :))))) нещастници

199

Анонимен

преди 10 години

На тоя няма ли кой да му извърти един шамар .

198

Атанасов

преди 10 години

По принцип съм ляв избирател, честно ви казвам, ако тоя е, за БСП, ще гласувам, за АБВ. Просто, защото много ми простее.

197

Дин

преди 10 години

Случайно, ако не знаете при управлението на т.нар. "комунисти" няма нито една приватизационна сделка!А пък предните управляващи тотално ни довършиха - за 3, 5 години управление - 200 % инфлация на хранителните стоки, да не говорим за ток, парно, горива, газ и т.н., а доходите...При по-предните, като си платях консумативите, храната и горивото за месеца на 3-членното ми семейство половината ми заплата оставаше, а сега и за това не стига, ако аз и съпругата ми не се лишаваме от обяд през месеца. А както казваше оная тиква - Боко, не е пипната заплата ми, все си е същата като цифра. Да, ама н

196

Ников

преди 10 години

Проблемът всъщност идва от следното.:БСП (БКП) беше авангард на Работническата класа. Която имаше противоположния на капиталиста интерес.Днес тя е партия на Олигархията. А това е разлика от земята до небето.Хем искат да са милионери (по-долу се писа), хем искат да са леви, тоест с грижа за човека на труда.А без да му одерат кожата ,трудно могат да са милионери, особено за кратък срок.А *** същество на снимката е слуга на тази червена олигархия.Нищожество...

195

ЗАТВОР ЗА ТИКВАТА!

преди 10 години

Евала Мишо ! Всички столични така наречени клултуртрегери се бяха скрили и мълчаха за диктатора Борисов с надеждата да им подхвърли роля в сериалите на ГЕРБ -"Под прикритие" , "Стъклен дом" и пр. !!!!! Някой истински българин като Мишо трябваше да изкещи че ЦАРЯ ТИКВА Е ГОЛ ! ЗАТВОР ЗА ТИКВАТА !!!!!

194

Анонимният

преди 10 години

Все си мисля, че не е възможно средно интелигентен човек да хареса каквото и да било в толкова елементарен човек като ББ! Или Тази човешка недомислица Цветанов?? Крайно време е в България всеки да се занимава с това за което е учил и евентуално е подготвен- т.е. Г-н Цветанов да ходи да преподава физическо възпитание и то максимум в начално училище или Затвора, г-н Борисов ако обича да гаси пожари, но моля не го правете началник на пожарната , нивото му на компетентност не е достатъчно за този пост. А ТЕЛЕТО Роско да ходи да мучи в обора на село!

193

партиен член

преди 10 години

Мишо шамара е егати Тъпанара.Не иска комунизъм а подкрепя ко мунисти.Абе Мишок, кажи ясно какъв си и какво изкаш.п.п.Сега се надявам да неми истрият коментара.

192

Анонимен

преди 10 години

До Анонимният 198Нали, точно европейските социалисти си скубят сега косите и се чудят как да се отърват от него, без голям скандал ?

191

angel

преди 10 години

тоя шамар ако го срещна такива шамари ще му напера

190

Анонимен

преди 10 години

стига сте го давали тоя червен *** шамара

189

Един българин

преди 10 години

"Смея да твърдя, че съм човек с огромна обща култура и ще си призная - чета много."А аз смея да твърдя, че е огромна само простотията му, и че навярно това, което най-много чете, са трудовете на сифилистика Ленин !

188

Анонимен

преди 10 години

shamara e nai typoto par4e koeto niakoga sym vijdal izobshto na sveta

187

Анонимният

преди 10 години

Никога повече няма да има фалшификации с бюлетини, никога повече те няма да се печатат в печатницата на Костинброд, никога повече ГЕРБ няма да печелят избори, никога повече Цветанов няма да бъде вътрешен министър, никога повече Борисов няма да бъде премиер

186

Ася

преди 10 години

Тройната коалиция ограби държавата, ще спомена само заменките за милиарди. Имаха късмета да управляват в златно време за световната икономика. А ГЕРБ управляваха в най-голямата световна криза, която още не е свършила.

185

Анонимният

преди 10 години

Станишев успя да отстрани една диктатура, която беше стиснала в своята хватка държавата и това той успя с цената на много усилия.

184

Анонимният

преди 10 години

Живи факли, пик на самоубийства и пълна безнадеждност това е резултатът от управлението на Бойко Борисов.

183

Анонимният

преди 10 години

Станишев и Местан нищо друга да не направят, само да ни оттърват от ГЕРБ, пак си заслужават управлението!

182

социолог

преди 10 години

Ако разумните и умни хора са *** , необразованите маргинали и тъпите пенсионери тежко и горко на България. Като са толкова чисти защо крадат, лъжат и чакат социални помощи. Чудно ми е таза простотия някога ще свършили в България. Отговора е май не. Тогава си гласувайте за престъпните партии БСП-ДПС-Атака-ДС.

181

Анонимният

преди 10 години

По времето на тройната коалиция Станишев обеща 350000 нови работни места и преизпълни обещанието си. Посъщото време безработцата падна 2 пъти до около 5 %.Пак тогава средната работна заплата и пенсиите се увеличихаблизо 2 пъти. Също тогава валутния резерв на страната бе увеличен 2 пъти. Покрай всичко друго бяха построениповече магистрали и ремонтирани други пътища сравнено с Борисов. Ето такива "изключително популистки" нещаобещаваше и изпълняваше Станишев. А сега да ви попитам какво от обещаното изпълни Банкянския шоп?