47

Поп Грую

преди 10 години

Само на две снимки брадърушките са с оръжие.Сухи тренировки, а?Не ги разбирам - враговете им са някакви съсухрени брадатковци с ръждясали калашничета, пък големи напъни, големи дандании. А снимката от Панама направо кърти! Нападаш, завземаш, убиваш, после - добрият самарянин-демократ! ГНУС!

46

Анонимен

преди 10 години

А така Александърчо. Бръкни си нежно в нослето и напиши още една статия.

45

славянка

преди 10 години

Сега ли да отроня една сълза или след малко?

44

Анонимен

преди 10 години

Парчетата месо вече не решават войната, всичко е ВВС и компютри! Хамериканците не са спечелили в Ирак и Авганистан, щото не им е силата партизанската война, НО ако трябваше да сринат всичко до земята и да избият всичко живо щяха да свършат тази работа от въздуха за часове! Та нима руснаците не се усраха в Грозни ? Станаха за резил и дадоха цифра жертви! Сигурен съм, че северно корейците биха били богове на партизанската война! Те в мирно време си ядат кобри за десерт, а за салата пасат трева!!!

43

Анонимен

преди 10 години

В САЩ не достигат войници и затова набират даже емигранти със зелени карти, на които умишлено се отказва друга работа в САЩ.

42

Кумчо вълчо

преди 10 години

Френския Чуждестранен легион е нооого по добър от тези смешници !

41

tihomir

преди 10 години

te na tyi li my vikat ad? q da doidat v na6ta armiq da vidqt po cql den s metla v raka kvo se nari4a ad...

40

Прав си Сашо!

преди 10 години

Журналистът Ал. Попов е прав. На снимката е армейски сержант Майкъл МакЛеод, който впрочем е журналист, прикрепен към Първа бригада на 82-ра Въдушна дивизия, участваща в учение Щит Гаруда 2013 в Индонезия. На снимката са на учение по оцеляване в джунглата и МакЛеод пие кръв от кобра, което е традиция в азиатските армия. Като няма змия пият кръв от други животни.

39

Анонимен

преди 10 години

До тук не видях нещо особенно.

38

USA

преди 10 години

А МОГАТ ЛИ ДА ГИ ПОДГОТВЯТ ТАКА . ЧЕ ДА ОЦЕЛЕЯТ В РУСИЯ ?

37

Анонимен

преди 10 години

Длъжни са да се защитават с милиарди годишен бюджет от ислямската пасмина по света

36

Анонимен

преди 10 години

Адът има едно име - България+185 лв. месечно в джоба!

35

Анонимен

преди 10 години

Не съм фен на макдоналдсите, ама тоя на снимка 7, дето му подават гняста ***, си е американо. Явно са били на обмен с войските на някоя друга държава и ония им преподават оцеляване в джунглата, или нещо такова.

34

Анонимен

преди 10 години

абе аз ли нещо не разбирам или Александър Попов ни има за пълни ***?!?!?! Каква амерканска армия бе Сашко ... виж на снимка номер 7 какви знамена имат всички войници на ръкавите. Аре следващият път като правиш статия поне малко да се постараеш, защото колкото и да сме неграмотни и да не можем да ти четем статиите поне от филмите с Чък Норис сме научили какво е хамериканското знаме ...

33

ha ha

преди 10 години

и въпреки всичко са най-слабата армия, навсякъде ядат дървото, защото са на чужда територия, а ние знаем, че "в чуждо село и керамидите бият"

32

Сандо

преди 10 години

пушечно месо

31

мтм

преди 10 години

да бяха минали на обучени у нас по времето на соца,да видят що е чанч и тук там извращения.ще тичат на третия ден да бият камбаната.

30

преди 10 години

Rusnacite, ta rusnacite. Ako ne biaha napravili amerikancite invaziata v zapadna evropa i da razdvoiat armiite na *** rusnacite shtiaha takyv da go iadat che ne mi se misli. (za spravka D-day v wikipedia).Aide stiga ste pravili teia rusnaci golemite geroi. WWII e spechelena ot 3 dyrzavi USSR, USA i England.Rusnacite nikoga ne biha spechelili sami

29

Анонимен

преди 10 години

Добре ,че са наемниците ,да им вършат черната работа и предателите в тила на врага ,че иначе за *** на зеле не стават.Имали технологии ,имали бля,бля то топ.и трябва да имаш ,ВСВ шампиони били те наща армия повече жертви дала и воиници изпратила врели некипели рамбовщини ще ми говорят.Имало е глинени империи,но тая е талашитена и много прогнила.

28

Анонимен

преди 10 години

Значи от САЩ пускат снимки на сингапурски войници които пият кръв от кобра за да покажат колко здрави са американците? Добра логика... а колко ли са корави разни талибани, които пият кръв от американски войници? И въпреки че нямат никаква материална база и са примитивни и нямат дори и 1% шанс в открита битка, 13 години САЩ не могат да ги победят и накрая си тръгват с подвити опашки.Ето толкова е велика армията на САШ, за 13 години да не постигне нищо срещу примитивен анемичен противник.