201

Вирджиния

преди 10 години

Привет, Одисейчо..ах, как си ти недосетлив, аз трябмва да съм в Сочи по твоята логика, а в Сирия вече Ал Кайда /Фронт ал Нусра е почти сразена. Освен това пишеш ужасно на руски, поне "***" да бе написал правилно или се опитваш като някой нахален седмокласник да ми правиш впечаатление чрез простотия и неграмотност..мислех, че вече си излязъл от спиралата на детството..А на Сидепов постановка му направиха..трябва да се пази от ровокации.

200

Дoн Кольо

преди 10 години

До АТАКИСТ 274Ашколсун машала на вас Бъгарите бе.Може нищо да не става от вас но умеете да си прайте кефа.Игаси народа ,нямате ни принципи ни нищо.Ние от ДПС само не можем да разберем как сте оцеляли досега

199

ultramind

преди 10 години

Еххх, плюят ли плюят по Сидеров, а ние атакистите много добре знаем защо гласуваме за него. Сидеров казва истината и продължава да я казва!

198

Дон Кольо

преди 10 години

До Anonym. OrganisationАко искаш, се присъедини към ИК на ПП НЕО. Потърси във фейсбук Национално Електронно Обединение.

197

Anonym. Organisation

преди 10 години

А можеше да се съберем всички активни будни хора от форумите и да си основем партия, НО тя ще бъде "партията на анонимните" и ще подкопаем системата, в която се е внедрил вируса и ще бъдем един вид антивирусна. Трябва само да се събираме на оперативки и да обучим честни будни хора, които да внедрим след това в СИСТЕМАТА на различни постове - от най-нисши, до най-висши длъжности! ТОВА Е РЕШЕНИЕТО!"Съединението прави силата!"

196

Вирджиния до 282

преди 10 години

Иии..сериозно ли..какъв ужас..а аз даже чух, че това може да доведе до по.бързото разтапяне на ледниковите шапки на двата полюса. ха.ха..спокойно, Б-я дори и да желае не може да излезе от ЕС. Все пак е колония, която се разграбва и храни Запада, те не са такива ***, че да изхвърлят това от което се хранят т.е. от нас.

195

АТАКИСТ

преди 10 години

до 282А дано да извадят България от ЕС. А дано, но надали.

194

Анонимен

преди 10 години

Нали там пишеш за да бъде прочетено...?

193

АТАКИСТ

преди 10 години

Одисейчо, Реформаторският блок без да се коалира, ако случайно прескочи 4% -та бариера какя виждаш сама да управлява? Как я вождаш без гласовете или на ГРОБ или на ***??????Ти си ***, моето дете!

192

Анонимен

преди 10 години

Заради Сидеров могат да извадят България от ЕС!

191

АТАКИСТ

преди 10 години

до 273Бай Кольо, много им се впечатляваш на олигофренчетата тук. Няма смисъл толкова да им влизаш. Правиш си шоуто и си излизаш след време.Иначе Наздраве и те поздравявам с Любе- Там за туманами!Велик е руският народ!Най-великата нация!

190

Дон Кольо

преди 10 години

До АТАКИСТАз искам да стана премиер. Снимката е на ИК за създаване на партия. Гласувай за мен, обещавам, че всички кадърни граждани ще живеят добре, след като направя реформите. Да, в чужбина, ама ще живеят добре.

189

Анонимен

преди 10 години

И това струва 16 милиона?!Баси глупаците!ХАХАХАХАХАХА!

188

АТАКИСТ

преди 10 години

До Дoн Кольо 264Ние *** от "АТАКА" начело с нашият лидер Лайкучко Сидеров се заклеваме че ще продължим да си бъдем същите отрепарници както досега ,с едно изключение:никой не може да опровергай че незнайсе от къде успяваме да довлачим разни *** и даже да ги направим депутатки.Така че ще довлечем още една купчина мъстии и ще направим парламента да изглежда като като "на околовръстно вечер"МААХАХАХАХАХАХАХА

187

АТАКИСТ

преди 10 години

До ОдисейчоМХМ! Тиквата не те интересувал. А кой искаш да дойде на власт? Дай ми пример, дай ми име, че да ти се зарадвам на предложението!БЪРЗО!

186

бай Петко

преди 10 години

Болен президент, опс - Президента е болен! Обърках се! Все тая, смисъл в тая работа няма!

185

Анонимен

преди 10 години

БСП и ДПС трябва да осигурят желаните пари от Сидеров и да го издигнат за президент, ако искат да разчитат на неговата подкрепа. Това иска той, иначе ще си оттегли подкрепата за тях, както го направи с ГЕРБ.

184

АТАКИСТ

преди 10 години

до Одисейчо 258Аха, викаш не знаем откъде тръгва Сидеров?А какво да кажем за Ипон откъде тръгва бизнеса на Тиквата, Одисейчо. Да , тоя Тиквата на който си му фен? С Алексейчо Петров заедно са въртяли бизнесчето моето дете.И в крайна сметка по-добре да си журналист на вестник "Демокрация" отколкото на фирмичката от мутри "Ипон". Нали така, Одисейчо?

183

Анонимен

преди 10 години

СИДЕР АГА ЕПТЕН СЕ ПОБЪРКА

182

АТАКИСТ

преди 10 години

До Дoн КольоХъм,вярно е!Ние от псевдонационалистическата ни партия начело с лайкучката Сидеров се опитахме да направим контра но се оказахме пълни ***(каквито винаги сме си били)