37

Анонимен

преди 10 години

Боби,скъсай им шортите на комунистите!!

36

Ташунко

преди 10 години

Борисов разсъждава...Направо съм шокиран!!!Майтапът настрани, но вече все такива ще избираме - прости *** никога не гласуват за почтени и образовани хора.

35

evgeni1234

преди 10 години

Това,което описах не е тайна,но службите за сигурност оставят тази тема без разглеждане,поради това,че да не се допусне обществен смут и безредици.Нещата са обаче жестоко коварни в ръцете на някои високотехнологични тарикати.В Данс също имат софтуер за достъп до този спътников шпионаж и ако искат даже ще си позволят това,което неможете да си представите дори.Не е нужно да онагледуявам всичко,но така са нещата.Просто "instrument за "корекции" в ръцете на зависими хора.

34

www

преди 10 години

ТИКВА ПРАЗНА...

33

ЧАКАИТЕ ИЗБОРИ!

преди 10 години

ПУТИН ИСКА ПЪРВАНОВ И "АБВ" ВЪВ ВЛАСТТА!ПУТИН НЕ ОБИЧА ЕВРОПЕСОВЕ И УКРАИНСКИ СЪСЕЛИ и СТРАДА ОТ "УКРАИНСКИ СИНДРОМ"!/Путин разчита на сигурни хора и генерали от соца!/

32

Агрикълчарист

преди 10 години

Не знаех че Тиквите могат да разсъждават, ама тая Банкянската сигурно е някакъв специален сорт - отглеждана сред картофи и мазана с мас.

31

)))

преди 10 години

На снимката: Буда,приятеля на гоце и сава! ПФУ! Изро*и комунистически...Още си мислят,че народа им вярва...Червени миризливи отпадъци!

30

Анонимен

преди 10 години

Смело и с Бога напред бате Бойко! Народа те обича и е с тебе! Пак ще те избере за премиер! Ти си надеждата за спасение на този измъчен и ограбен народ!

29

Ха-ха

преди 10 години

Бойко разсъждавал, с какво бе Бойко ?С какво разсъждаваш - със семките в празната кратуна или с палеца на левия си крак ?

28

Анонимен

преди 10 години

Борисов и разсъждава в едно изречение? Вие подигравате ли се?

27

Анонимен

преди 10 години

"Борисов разсъждава"..............??Това някакъв *** виц ли е??Този кривоглавият има три мозъчни клетки.Как с три клетки се разсъждава???

26

Анонимен

преди 10 години

Бойко ще се разбере с Доган и Гоце, помнете ми думата, те винаги са били заедно и заедно ще разклатят и свалят правителството.Няма ляво, няма дясно, има много гладни мафиоти и олигарси, които се преливат от един кефеф в друг като салмонела.Накрая ще се разберат и България ще бъде завинаги изтрита.Всички знаем и виждаме, че ГРЪБ и БСП печелят с КУПЕНИТЕ *** ГЛАСОВЕ и никойама никой неможе да го отрече !!!

25

evgeni1234

преди 10 години

По думите на Божидар Димитров спътниковото наблюдение ставало чрез "снимане и дигитално увеличение".Да,ама-Не! В старите технологи саваше така.В по-старите(наземното) се ползваха само оптично.Сега обаче,но не и от мног-сега,обаче още през 80-те бе успешно въведено спътниковото наблюдение базирано на радиочестотен спектър,кот вижда дори и през железобетон-,чува-Хи-фи.Дори на десетки метри под земята.Приципа е следния: подобно на лекарските апарати-виждайки бебето в зародиш.С тази разлика,че веше има и софтуер,които допринася за HD i HI-FI

24

Анонимен

преди 10 години

Задава се нова коалиция Мишо Бирата - АБВ-то на Агент Гоце + ГРОБ на Агент Буда.

23

ха-ха-хаааааааа

преди 10 години

Борисов разсъждава: Безсилието вади Местан от равновесие,аз пък вдигам кръвното 300/200.

22

Магив

преди 10 години

Бойко не философстваи,а върни 4 те милиарда

21

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!

преди 10 години

ГЕРБ , НЯМА НИЩО ОБЩО С ПЪРВАНОВ И НИКОГА НЕ Е ИМАЛ!ТОВА СА ЧИСТИ ЧЕНГЕДЖИЙСКИ ГЛУПОСТИ!МОСКВА ПРЕДПОЧИТА ПЪРВАНОВ ПРЕД, УКРАИНСКИЯ СЪСЕЛ И "ЕВРОПЕС" !ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ СОЦА И ДОНОСНИКА ПЪРВАНОВ СА ИСКАНЕТО НА ПУТИН ,ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО "УКРАИНСКИЯ СИНДРОМ" ГО ПЛАШИ ДО СМЪРТ!ЗАТОВА , ОЧАКВАЙТЕ ИЗБОРИ!!!!ПЪРВАНОВ ,ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА!ТЪРСЕТЕ МУ ВЕРОЯТНИТЕ СЪТРУДНИЦИ И ЕВЕНТУАЛНИ ,КОАЛИЦИОННИ ПАРТНЬОРИ!ПРОМЯНАТА Е ПРЕДСТОЯЩА--РУСИЯ ГО ИСКА!!!

20

Бай Ганьo

преди 10 години

Абе боцка, ти много сили ли рева че РБ са комунисти (април месец), а сега взехте да си връткате "бибитки"...

19

kukoto

преди 10 години

Ти мене уважаваш ли ме? Не, не те уважавам Тиквун!

18

Анонимен

преди 10 години

До акълмайсторДа се чете Р А З С Ъ Ж Д А В А