57

Dedovia

преди 10 години

Нищо няма да стане.Извиват ръцете на Станишев, но не им стиска да стигнат докрай.Ако Станишев не се поддаде на шантажа, ще стане като миналия път - Гоце ще замете случая под килима и в серия интервюта ще обясни, че пак не са го разбрали и че освен БСП никоя друга не обича.Така е с изнудвачите ....

56

rumen221

преди 10 години

Приятели,- Сидеров пречи КОМПРОМАТ!- Преди това Бандита Буда, чрез КОМПРОМАТА Бисеров, рекетира, Кръстника А.Доганов, за обща Власт (без да иска разлешение от ДС), но Доганов от божествена ярост отстрани Бисеров.- Всички активисти на ГЕРБ се държат с КОМПРОМАТИНо Истинския проблем на МАФИЯТА (ДС) са Глупостта на Цветанов и руснака Станишев!Затова:- Гоце и Буда ще изгонят Станишев в Европарламента и Цветанов (може би в затвора) - за да съставят съвместно Правителство!Крайна цел, Гоце Премиер, Буда Президент!.

55

Неволен Бисеров

преди 10 години

Отдавна съм казал, че Калфин е най- подходящият човек за Председател на Нашата Партия! Опитен, добър оратор ( не му трепери "гласчето"), Европейски ориентиран, БЪЛГАРИН, умее да се бори, умее и да печели, очевидно умее и да губи с достойнство! От него не очаквам да разнася флашки със скалъпени и недоказани компромати, не очаквам и да настройва българитенедни срещу други! Мухльото, който е председател сега не става за нищо.

54

bashkircho

преди 10 години

Taz chervena ma'tia da se pribira obratno v peshterata

53

Браво ма парцал

преди 10 години

няма алах, няма мохамед, няма исус!истинските богове всемирни саМЕСТАН АЛАХОВ и СИДЕР ИСУСУВСЕРГЕЙ КАМАСУТРОВ и БОЙКО БУДИСТОВБАРЕКО ЙЕХОВОВ И МИШО ШАМАРАсамо куба, русия, турция и македония!ТОВА Е! ПОБЕДААААААААААААААААААААААА

52

sante_dog

преди 10 години

Колкото и да се преструват от БСП, напускането на Калфин си е тежък удар. Той си оставаше встрани от скандали и компромати. Евентуалното му включване в листите на Първанов си е знак за разцепление. А колкото до Станишев - той не е добър лидер за БСП. Виж Първанов си е друга ракия така да се каже - без мн усилия ще лапне част от електората на БСП. Все пак си беше два мандата президент, а и си има харизмата на водач.

51

rumen221

преди 10 години

Гоце, Буда, признайте!Че тя БКП-то още е тук!Лъжа е, че между Партията на партийните секретари (БСП и креатури) и партията на милиционерите (ГЕРБ и креатури) и командващите ги мафиоти-милиардери (генералите от ДС) има голяма разлика...- И едните и другите са се клели, първите да обясняват, вторите да пазят КОМУНИЗЪМА..., под мъдрия Контрол на генералите от ДС = Олигархията...!- СЕГА и едните и другите ПАЗЯТ И УМНОЖАВАТ ПАРИТЕ на ДС = Мафията!Проблема ни е Кои са по-малко алчни, а Сидеров явно ви пречи!!!.

50

Революционер

преди 10 години

Псевдо ***, предадоха ли ви Калфин, Петков и Първанов? :)о, леле :).

49

eeha

преди 10 години

БСП се разпадна! ОСТАВКА!

48

eeha

преди 10 години

Дърта кокошка!

47

Анонимен

преди 10 години

Гоцю без окови :) атакува Сергото!

46

Анонимен

преди 10 години

"...Според Манолова Калфин е бил вицепремиер и министър на външните работи в правителството на Сергей Станишев, водач на листата им за предишните европейски избори, кандидат за президент, като е бил подкрепен от знаковото за БСП лице Стефан Данаилов. Много хора са работили за него в тези кампании и мисля, че това е предателство по отношение на тях. Не знам как ще ги погледне в очите, добави Манолова..."Лесно ще ги погледне. Както сестра Галева избирател на БСП - морно, гяволито и с копнеж...

45

До Мая Манолова

преди 10 години

Калфин и Кадиев са предатели! Мая, махайте ги тия и ги зачеркнете от БСП завинаги! Това са хора купени от Борисов, продали се за пари!

44

Бивш член на БСП

преди 10 години

Единствения начин България да се оправи е да изчезнат от политиката БСП-ДПС-Атака-ДС. Това в момента е проклятието за Държавата. Смятам , че другаря Сатанишев и неговата назначена за жена от ДС Моника-Хохегерова ще помогнат с техните опорни точки.

43

Spiro

преди 10 години

До Kaleko AlekoСъгласен. Станишев в много по-добрия вариант. Ако Гоце се върне на бял кон, тези 1-2% преднина на ГЕРБ ще останат в историята. За щастие Станишев има стабилни позиции. Да се надяваме, че ще се задържи още дълго време. На практика той разби БСП. Ако го нямаше твърдия електорат, след всички тези простотии, БСП щяха да вземат не шпвече от 10%. Нооо пенсионерите и *** са сила, няма какво да се направи.

42

Анонимен

преди 10 години

Дано се разцепят и изчезнат завинаги тези гадове. Тези в БСП винаги са работили за партията, вместо за държавата си.

41

Анонимен

преди 10 години

Аз ли криво ти се молих? Ти ли криво ме разбра боже? / за тая жена/

40

Kaleko Aleko

преди 10 години

Честно казано, предпочитам Серго пред Гоце,Серго направо съсипа БСП, като чума е. Властолюбив, мека китка (т.е., 100 процента го държат с маса компромати), пълен плазмодий и ***. Загуби де що избори можа, но държи партията си с апаратни игри и я превърна в изтривалка на ДПС.Гоце е друга мая, стар вълк и е къде-къде по-опасен от Йосифов и хомодружката му Вигенин.

39

optimist

преди 10 години

Борисов е страшилището за БСП!

38

umoren

преди 10 години

на "Един българин": Калфин не е член на БСП от 1997 година!!