108

anonim1000

преди 10 години

"Осквернили" са паметника на един терорист, антихрист.Между другото градската тоалетна редовно я "оскверняват".Може да се оскверни само нещо свято.А нещо, което и без друго е скверно, не може да се оскверни.

107

varg vikernes

преди 10 години

Да бъдат незабавно привикани в районните полицейски управления всички симпатизанти и най-вече лидери на местните структури на опозицонните партии докато извършителите на гнусното деяние не си признаят вината.

106

Анонимен

преди 10 години

"дядо Мраз" ... г-ца/г-жа Мария Папазова живее в комунизма още...

105

АНТИМУТРА

преди 10 години

ВАНДАЛИЗМА АЛА БУДА НА ВСИЧКИ ИМ Е ВСЕИЗВЕСТЕН!

104

do Русофил

преди 10 години

Russia te "osvobodi" za da te porobi...Ot "osvobojdenieto" si dosega ste pod bratski botu6,carvul Rusofil...xaxaxaxaxaaaaaa

103

varg vikernes

преди 10 години

Къде ви е новината за напахано 4 годишно детенце пред един от хипермаркетите Кауфланд в София или новини против чужди корпорации ви е забранено да пишете ?

102

Анонимен

преди 10 години

До Русофил"Коѝто ни освободи , той и ще ни зароби !!! "

101

Анонимен 1

преди 10 години

до 132/ Хахахахах, тук има хора, които не са ****ти като теб, чети повече, преди да ни занимаваш с модерната си "демократична" пропаганда...иначе, убити е имало-да!

100

Анонимен

преди 10 години

Когато съветска военна част влиза в селото на дядо ми след 9.09 44 г. заварва следната картинка-кмет-убитучител-убитлекар-убитбиблиотекар-убит и т.н.Всички са изклани от партизаните-комунисти-дори руснаците се учудват на тази жестокост.Наследниците на тези варвари ни управляват и сега...

99

майнатайм

преди 10 години

автора е натъртил изкъртващото влияние на неосюрреалистичня си постабабсурдизъм корелиращ с конгломерата на креативния си ***

98

Носталгия..

преди 10 години

Тоя образ ме върна в детската градина! Имахме същия дядо Мраз (бай Кольо огняря, лека му пръст). Даже още си пазя ските който ми подари. Весели празници на всички!

97

Анонимен

преди 10 години

До РусофилЧети повече !!!

96

Анонимен

преди 10 години

Да се взриви !!!

95

Русофил

преди 10 години

Помнете,че Русия допринесе за освобождаването ни от турско робство. Не Европа!!!"Великите Сили" от Европа ни разпокъсаха с берлинския конгрес ако се досещате.

94

Деградация

преди 10 години

Потърсете в YouTube филма /Болгарии больше нет/ и ще си обясните случващото се .*** даже на празника не ни оставят на мира .ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО !

93

watmark

преди 10 години

Чудесно момчета... Бийте братя българи вража порода... са ни завещали дедите...

92

gorituz

преди 10 години

До Спонги"Има малък паметник от американци за загинали американци през войната" - по правило пилоти на бомбардировачи са офицери, а не войници. А американците, загинали в България през войната, са били убити от българи, не от нацисти, които българи са защитавали цивилното население. Америанците не са бомбардирали нацистки венни обекти, американците са бомбардирали жилищата на цивилното българско население.

91

набабаимфърчилото

преди 10 години

какви художници .каква живопис .това е новото авангардно модерно изкуство,допринасяме за европеската културадори се доближава до кенефната зография и поезията на клозетния краткия стих.

90

Анонимен

преди 10 години

до 120Ти си яко във филма братче. Кога свари да се напиеш?

89

антикомунист

преди 10 години

Ако на някой комунистите в училище са му набивали в главата по история как Хитлер бил убил цар Борис lll , трябва да знаете че това не е вярно. Комунистите са го убили от втория път с отрова . Първия път са се опитали когато са взривили катедралния храм Света Неделя но не са успяли защото е закъснял. Хитлер няма да убие своя съюзник като се има предвид че са били и доста близки приятели. Той дори като разбрал за случилото се е изпратил най-добрия си лекар и специалист по отровите със самолет.