12

Анонимен

преди 10 години

ИВАН КОСТОВ РАЗПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА МАФИОТИТЕ!

11

Анонимен

преди 10 години

до 9 Да де, точно ей заради такива *** като теб се приватизира цялото селско стопанство за да пустее сега...точно заради такива *** като теб които милееха по западния модел искаха тези заводи и стопанства да са в чужди ръце, а сега къде отива печалбата от тях? В българия ли, ***? Ще ти откъсна главата ако те видя някъде бе, соросоиден ***,Одисей!Бах та в мизерника скапан мръсен долен. Предател, марш в Хамерика, ***!

10

Одисей 1

преди 10 години

7 защо за национално предателство , за това че спря косовските бежанци ли , за това че сключи споразумението с Македония което днес ще залегне като база за създаването на междудържавния ни договр с Македония или може би за това че им отиде на крака при нашите турци в Бурса да се извини за Възродителния процес от името на Българското правтелство без изобщо да има конкретна вина нито той нито някой от СДС.

9

Анонимен

преди 10 години

Този е в основата на бетонирането на социо-мутро-популистите на власт. Краде като обезумял и ос..ра синята идея, правеше въртели на крадеца от мадрид и той ни го върна двойно - един път с велчеците, втори път - с Бойко. Да се скрие и да не се показва от някоя дупка. Да си харчат кинтите с оня банкера от приватизацията и да чакат възмездие от всевишния.

8

Одисей 1

преди 10 години

6 Защо не трябваше ли да се приватизират , още колко загуби трябваше да натрупа държавната икономика не виждаш ли днес какво се случва с държавната НЕК и с БДЖ , това ли искаш да ти беше цялата икономика

7

Костовист

преди 10 години

ПОЛИТИЦИ в България има много, но държавниците са малко. Иван Костов е с два хода пред дребните политици. За семките на Тиквата говоря. Те всички са бивши комунисти.

6

Див аграр

преди 10 години

Тоя не е ли вече в затвора, осъден за национално предателство?

5

Анонимен

преди 10 години

до 1Сигурно Дългия от Учиндол и агент Димитър са виновни за приватизацията на заводите по мавъровско време??? *** смешника.

4

Анонимен

преди 10 години

Абе скрийте го този гаден ман*ал бе!

3

БЪЛГАРИН

преди 10 години

СКРИЙ СЕ БЕ НАГЪЛ МАВЪР !!!ДАВАЙ ЪКЪЛ НА ТЕМЕНУШКИТЕ СИ *** !!!

2

Анонимен

преди 10 години

абе тоя не беше ли виновен за нещо?

1

Анонимен

преди 10 години

ИВАН КОСТОВ!!!! Както винаги професионален, точен, последователен, аргументиран. За съжаление долнопробната пропаганда на Aгент Бор, Кеворкян, Пъпката и Станислав Трифонов рамътиха безвъзвратно разума на Българина и прекъснаха демократичното развитие на Родината ни! Жалко наистина.