34

bashkircho

преди 10 години

До bashkurchoRevete cherveni gnidi nedygavi :D

33

bashkurcho

преди 10 години

Borisov kakto vinagi e pidal

32

анонимен

преди 10 години

Радвам се че не се отказва от Цецо,така ГЕРБ ще се разпадне напълно и ще си останат само дваминката.БРАВО Боко много умна постъпка точно в твой стил.

31

Митьо

преди 10 години

4 години строял без спирка видиш ли. Имам чувството, че и на предсмъртно легло ще повтаря "магистрали, детски градини, Станишев"

30

Българин

преди 10 години

Най- обидното е ,че този човек ни беше почти четири години премиер.До къде стигнахме в България?

29

bashkircho

преди 10 години

До До башкирчо -22Malcinstvo li? Ti mai zabrai koi specheli poslednite izbori chervena mastio :D

28

GERB OVER

преди 10 години

След като цяла България чу лично от Бойко Борисов, че иска да стане ***, вече нищо не може да му помогне!Българинът за пидали не гласува!

27

M

преди 10 години

Не съм за герб но видях протестиращите! Не бяха "група граждани" а бяха група *** на Бареков. Жалко. Беше ми симпатичен ***. Сега видях и неговите истории. Жалка работа! Всеки драпа за кокала. А *** и за лично отмащение.

26

До башкирчо -22

преди 10 години

Ти си тотален мегатъпак . Само глупаците гласуват за прости мутри като боко тиквата . Добре ,че сте малцинство и до една година и помен няма да има от вас , герберасти .

25

ИВАН-СОФИЯ

преди 10 години

ДОЛЕН ЛЯВ ***!

24

Анонимен

преди 10 години

КАКВО СЕ ПРАВЯТ НА ОТВОРЕНИ ТИЯ ДВАМАТА ОТЛЮСПЕНИ ДЕПУТАТИ,АКО НЕ БЕШЕ БОЙКО ДВАМАТА ОТЛЮСПЕНИ ДЕПУТАТИ ЩЯХА ОЩЕ ДА СИ СТОЯТ НА СЕЛО ХРАНИ КУЧЕ ,ДА ТЕ ЛАЕНИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБдокато Бойко го напускат БСП-то и ДПС-то се целуват ,прошка си искат ,съюзяват се стават могъщи ЧОВЕКА БОРИСОВ Е ЖЕЛЕЗЕН ,НА НИКОЙ НЕ КЛЕКНА ,НА НИКОЙ АВАНТА НЕ ПУСКА плюйте ,плюйте щото сте много цъфнали

23

Анонимен

преди 10 години

Наближава времето,когато ще останете сами с Ц.Ц. Така както за СДС почти не се говори вече. Не разбрахте ли вече, че сте бита карта.

22

1

преди 10 години

Ето ви от Медиапул бе червени хейтъри. Мантрата "евтин ток", целяща да притъпи недоволството на електората от "високите сметки" и да покаже социалната ангажираност на управляващите, ще излезе скъпо на същия този електорат, наричан на финансов жаргон данъкоплатец. Защото цената на евтиния ток се покрива чрез нови задължения, които държавни компании поемат от името на данъкоплатците......Само като видине снимката на ББ и се разлигавихте по всички форуми а в същото време сатрапа Орешарски ви заробва децата и внуците.

21

bashkircho

преди 10 години

Borisov kakto vinagi e pich

20

Смехххххххххххххххх

преди 10 години

Това ми прозвуча като признание: (WTF)С други думи *** каза:"Да по времето на нашето управление ние подкупвахме депутати"ХахахахахахахахахаНяма по-проста *** от герберската. Ми то с такъв вожд какво да се очаква.

19

Анонимен

преди 10 години

Това изказване за напускане на недоволните, отново показва какъв човек ни е управлявал 4 т.. някои неглижират миналото му , но то е в основата на това поведение "мутренско". Това си е вид заплаха и стресиране на депутатите от ГЕРБ. "Ще Ви смятам за подкупи, ако по късно напуснете а не сега". Такава идиотщина не е имало и при Тодор Живков. Чудя се на хората, толкова ли са заслепени от харизмата на този човек или почвам да смятам , че вече сме народ с умствено ограничени хора.

18

:)

преди 10 години

Я сега да видим какви опорни точки са ви пуснали по случая ... :)

17

До 15- анонимен

преди 10 години

Дупе да ви е яко на вас , прости герберасти , защото се разпадате и максимум до една година и помен няма да има от вас .

16

шамара

преди 10 години

напусни ти

15

Борисовщина !!!

преди 10 години

Нова простотия от самовлюбения *** и нагъл *** Борисов !!!