118

Чиновник

преди 10 години

На бас на бутилка 15 годишно уиски, че по празниците никой няма да "протестира", защото ще се прибират по родните места.

117

Дордата

преди 10 години

До Гошо петаТия не са облечени като нинджи. Истинските нинджи са жените на тия сирийци-ислямисти идващи от Азия и закотвени тука на наши разноски.

116

Debora1

преди 10 години

Ima li studenti v Balgaria ?

115

Анонимен

преди 10 години

Революционен щаб трябва и непризнаване на всяко решение на това правителство. Те унищожават България и следователно са нелегитимни. ОСТАВКА !!!!

114

Алекс

преди 10 години

Като гледам коментарите тука направо ми се свива душата за българския народ. Не е важно кой какво се опитва да направи. Важното е кои сме наште и кои сте ваште. Вярно са казали "дай на българина тояга и сам ще се пребие с нея". *** пълни сте. Дано следващото поколение е по-добро.

113

Анонимен

преди 10 години

Трябва час по-скоро да се изгонят крадливите комунисти и турци от НС

112

Бай Ганьo

преди 10 години

Украинската милиция показа как трябва да се действа срещу такива ***!

111

Osiris1001

преди 10 години

Интересно определение Вандали !Кои са вандалите ?Тези отвън които трошат укрепление за има няма 1000лв което няма място там!Или тези вътре които гласуват нов бюджет "С 53 млн. лева ще разполагат догодина в парламента"!

110

Анонимен

преди 10 години

това не са никакви студенти, това са просто едни ***, платени от боко тиквата да правят провокации за да може гроб да се върне на власт

109

en taro adun

преди 10 години

До АнонименМоже да не са го свалили, но са пример за задружна нация. А тука един протестира, друг контрапротестира, трети прави митинги, а 80% от населението седят и се хилят и обиждат. Ще си тънем в мизерия докато обществото ни е разединено. Хората са си го казали, проста и разединена чалгаджийска нация на никой политик не е угодна. Умният народ не се контролира лесно!

108

свестен

преди 10 години

Всички знаеме че този парламент със всичките партии вътре е вреден за България.Но точно тези студенти със " жълтият юмрук " са платени наркоманчета от Американски фондации.Много ще се радвам ако полицията ги изгърби ако може по яко , ако бяха истински студенти не биха пили алкохол в Университета , и дори да бяха си разчиствали спринцовките по пода в Университета.Вижте хи и имената , повечето не са с Български имена , а някои са синове и дъщери на хора които перат пари.Така че бийте ги яко !!!!

107

Анонимен

преди 10 години

до 117Те щото украинците свалиха правителството си ли?Въй- не знаех!

106

Непознат

преди 10 години

Бийте ги тез наркомани, те не са никакви студенти!БОЙ БОЙ БОЙ

105

Гошо пета

преди 10 години

Кви са тея нинджи бе?

104

en taro adun

преди 10 години

Ах как завиждам на Украйна! Ако българският народ може да стане толкова здружен поне за 1 ден до сега тези пумияри от правителството да са подали оставка. Револ'ция трябва!

103

Osiris1001

преди 10 години

до свестен А като стъпиха китайци на марс намериха цяла *** с прасета и един мармот завиваше шоколада в станиол...

102

Пурко

преди 10 години

Не, не трябва да се рита....трябва да се стреля вътре в залата като си гласуват субсидията или пък коледната ваканция. Тогава всички ще са вътре. Даже за по-лесно малко Ц4 също би свършило работа.....

101

Анонимен

преди 10 години

do 99Хайде излез и нападай бе, пуберче. Зад монитора е лесно да се надъхваш, ама като ти шибнат една палка в простата чутура няма повече да си помисляш да излизаш на площада.

100

:/

преди 10 години

нелигитимното правителство и нс трябва да си подадат незабавно оставката и да се отиде на нови избори с много външни наблюдатели за да не се купуват и манипулират следващите избори.БРАВО НА СТУДЕНТИТЕ И ВСИЧКИ ХОРА КОИТО НЕ ИСКАТ ДЕ ЖИВЕЯТ В КОМУНИСТИЧЕСКО-МАФИОТСКА ДЪРЖАВА И ОТСТОЯВАТ ГРАЖДАНСКИТЕ СИ ПРАВА.ОСТАВКА

99

pamet

преди 10 години

До varg vikernesВероятно имаш предвид Швейцария Норвегия Германия и т.н.Ха хах Ти си просто жалък червен ***