17

онбашията

преди 10 години

мани дето няма да научат английски, и без това докато пораснат китайски ще трябва, ама ще станат толерасчета!

16

Анонимен

преди 10 години

Децата не са виновни, виновни са родителите им. И веднага се запътили към директорския кабинет, тях е трябвало да ги шамари учителят, защото не знаят как да си възпитат децата. Ама така е защото днешната мама се интересува само от цигаркта и кафенцето, а тати от чалга и биричка.

15

Анонимен

преди 10 години

Ок ВИЕ които сте за побоя над децата извършван от учителите, да ви питам ако някой ошамари вашето дете, как бихте се почувствали ? Или сте от типа родители които предпочитат някой друг да им възпитава дечицата?

14

Атакист

преди 10 години

до 13Ако пък имат знания, няма как да им нацъфкаш двойки, щото нали ще има оплакване към директора. И така не става.

13

Ученик

преди 10 години

Вие не сте добре, факт е, че повечето от връстниците ми са ***, ама дайте да се върнем в 18-ти век, какво ще кажете? Учителите са там да преподават, не са кунг-фу бойци и т.н.

12

www

преди 10 години

АКО БЕШЕ В БАЙТОШОВО ВРЕМЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА ОСТАНЕ БЕЗ УЧИТЕЛИ....

11

Атакист

преди 10 години

Даскал на изпитателен срок.Ясна е работата- млад даскал, на който му е писнало да гледа и слуша как пикли и пикльовци се качват на главите на даскалите. Браво даскале!Следва принципа: Бъди себе си, а не мишка даже и да бъдеш заради това уволнен.

10

абв

преди 10 години

през 89 година бях 5 клас имаще респект към учителите , и да ни пощляпват отвреме навреме беще нормално и това не е никакъв проблем ,сега е содом и гомор

9

Valeri

преди 10 години

Айде сега директорът да намери учител по английски- трудна задача.

8

Анонимен

преди 10 години

От младото поколение съм, но напълно подкрепям учителя! Учениците са станали нагли и почти опасни, не признаващи авторитети и трябва някой или някак да им се покаже че те са учениците, че са малки и са длъжни в училище да слушат и да имат респект от преподавателите си! Стига вече, това училище ли е или зверилник?!

7

Omnia Mea

преди 10 години

И още нещо: и до дне-днешен в английските частни училища преподавателите си прилагат физически наказания, а възпитаниците им после управляват света.

6

родител

преди 10 години

Браво на учителя. Tрябва да бъдат пердашени. Те от друго не разбират.

5

Omnia Mea

преди 10 години

Еми и железни нерви да има човек, с тези гаменчета оправия няма!

4

Анонимен

преди 10 години

Трябва да се промени режима и да се разреши учителите да бият учениците. Вече и първокласниците са безумно нагли и недисциплинирани. В час по английски трябва да е тихо, за да се чуват ясно думине от непознатия език. За съжаление е точно обратното - маймунарник.

3

Джедай Мастър

преди 10 години

Трябва да го наградят тоя учител, не да го уволняват.

2

тцЪ

преди 10 години

... Бой на тая ***, недорасла. Учебните часове са, за да се учи, а не да се проверява фейсбука или телефона. Учениците не трябва да се пребиват с колан, но и не трябва да се галят по главата, независимо каква малоумщина са направили. Недораслите пикльовци не се плашат от административно наказание, само телесното помага.

1

Монархист

преди 10 години

Аха. Значи гаменчетата могат да правят каквото си поискат в час, а учителя трябва да търпи всякакви подигравки и разбеснелите се родители-***. И после се чудим що образванието у нас е на такова дередже.Едно време на мен директора ми биеше главата от стената, а като каза на родителите ми за въпросното провинение и те ме скъсаха от бой. Сега е обратното - ученици бият учители, а после и родители бият учители заради това, че учениците са ги били. Поредната абсурдна ситуация в Абсурдистан.