132

Свилен

преди 10 години

Като е от измръзване, знаят къде е границата, никой няма да ги закачи навръщане. Кере обратно на топло. Ама и нахални!!!!

131

Анонимен

преди 10 години

товарете тия *** на шлеповете и на един остров в Азия там няма да измръзнат

130

малко да помислят

преди 10 години

Моля кандидат статутаджиите да минат още една две граници и чак тогава да поискат статут.Това е много по добре за тях, в противен случай ще бъдат хващани из цялия Ес и връщани пак тук.Това е толкова неприемливо за тях, колкото и за нас.

129

SKYBET

преди 10 години

DO 140 PRAV SI BULGARINA TRAE I KATO IZBUHNE NIKOI NEMOJE DA GO SPRE , VYPROSA E KOLKO OSHTE SHTE SI TRAE , KAKVO TRIBVA DA STANE?

128

Д

преди 10 години

За 2 села бежанци оревахте света. Уж българинът бил гостоприемен. ***.

127

Богдан

преди 10 години

Какъв студ бе,вън температурите са над нулата..ами като завали сняг..хайде хващайте обратно пътя към Африка,никой не ви е канил тук..студено им било,тясно им било,това нямали,онова нямали..хайде при Башар - той ще ви оправи за 24 .часа,нахалници!

126

Славянин

преди 10 години

Добре ще е сирииците да ги пуснат на свобода и де не се издържат от държавата.Така може да се промени генофона на българите.Има българи с азиатски черти по-черни от сирииците.

125

Панчо

преди 10 години

Самовкарахме се в капан и сега ни напред,ни назад!Турцците ни ги набутват и връщане обратно няма,Западна Европа,не ги иска и кво прайм ся?Май ще си обогатяваме гено фонда и туй то!

124

anonim1000

преди 10 години

Бе аз доколкото познавам българинът, той си трае. Трае, трае, ам до време. И като скокне вече не мож го спря. Пък и не се сещам арабите нещо да са спечелили дори една война. Калпави войници са и това се знае. Колели били в Сирия. И кого колели? Жени и деца. Това ли са им "подвизите"? ***.

123

Гошо Тъпото

преди 10 години

Не е лека съдбата на безханеца. Но това се е...естествен подбор. Както и в Кривунделово неугледните моми си стареят, защото готините левенти си имат високи.... критерии.

122

SKYBET

преди 10 години

UVAJEMI OT DNES BG , VIE KOMUNISTI LI STE 4E NE PISHETE NISHTO ZA POLICAIA , SAMO KOMUNISTITE KRIAT ISTINSKITE NESHTA? OTGOVORETE AKO OBICHATE

121

макето

преди 10 години

до 120 не си ли гледал видео от сирия како колят ти колко си заклал до ся кат ягнета оти до са я само ягнета съм клал требе си опит у занаято

120

до 65

преди 10 години

А ако *** недай си боже стане бедствие и например 50 000 българи останат без покрив - и те ли да се изнасят нанякъде?

119

anonim1000

преди 10 години

Пожелавам им на сирийците здраве и дълъг живот. И да разберат, че това е една друга държава, с друг климат, други тртадиции и обичаи и друга религия. Те наскоро казаха българите да си сменили законите, за да можело да се женят с по повече от една жена. А сега какво и климатът ли да си промени България за да може сирийците да са добре?Сам Бог ви показва ясно, че тук е друго. Тъпички сте, но е разбираемо. С вашата свинска религия.

118

Анонимен

преди 10 години

Е как измръзване в такова време? Сега са десетина хиляди, а ако станат стотина? Колко му е да стане като във Франция - едно мини въстание. Какво още може да понесем? Не ни стигат *** своеволия и безнаказаност...

117

Говориш глупости

преди 10 години

До ЧиновникСладурче, а парите на държавата от къде се вземат според теб!? От българите, които работят, а не от разни нахални пришълци, които си мислят че всички са им длъжни да се дундуркат с тях! Аман от навлеци!

116

Мей-мей

преди 10 години

Не е ясно какъв е случаят,но за какво измръзване говорят-във Варна е 18 градуса в София,колкото и да е студено,температурите са плюсови.

115

Аз

преди 10 години

До АнонименСамо 300 000?! Да не са 3 000 000? А, не - сещам се - сигурно са 3 милиарда!Вярно, че то и китайците, май, още не са 3 милиарда - но изгонените сирийци не може да не са поне 3 милиарда.

114

Анонимен

преди 10 години

И българите никой не ги иска в Европа но за 20 години емигрираха 2 млн. граждани на РБ в чужбина!

113

Анонимен

преди 10 години

Както са влезли в страната, така да си излезнат.По -топло няма да става.