69

опетков

преди 10 години

Проблемът на България е, че е влязла в клуба на богатите, където не и е мястото и всички очакват да се държи като богата държава към т.н. бежанци. За съжаление там ни приеха без да сме готови за това и двете страни съжаляват, защото изискванията в клуба са доста високи. Както се вижда от коментарите обаче не сме дорасли и духовно да приемем различните от нас, да помогнем на хората в беда. Огромна вина за това има сегашното правителство и главният прокурор.

68

rooiters

преди 10 години

evrei4etata pak nasajdat etni4eska omraza

67

Геле

преди 10 години

Мдаа, историята се повтаря - тече ново "Велико преселение на народите". След предишното Европа изпада 1000 години в мрак. За мен шокиращото е , че сега всичко се прави абсолютно умишлено. Толкова ли са слепи и късогледи политиците да не виждат тези политики накъде водят? Кой има интерес ? Кой иска да ни превърне в концентрационен лагер?

66

КАМЕН СТОЯНОВ

преди 10 години

ДА ОСТАНАТ ДОКАТО СВЪРШИ ВОЙНАТА. СЛЕД ТОВА, КОЙ ОТ КЪДЕТО Е ДОШЪЛ ДА СЕ ЗАВРЪЩА В РОДИНАТА СИ.

65

Aquila1488

преди 10 години

А какъв живот искат тия *** бе тяхната мама?!?!Да им отворим царския дворец в центъра и Шератон да им подарим не искат ли?! Всички черняци и толерасти АУТ ОТ БЪЛГАРИЯ! България загива малко по малко, заляти сме с всякаква ***!!! Всичко е целенасочено, включително и така наречените "побои" върху бежанци, които са инсценирани от самите тях, за да нарочат националистите и да получат статут и визи!!! Разберете го хорааа Хайтов е казал, че толерантността във вълчи времена е равна на самоубийство!

64

Анонимен

преди 10 години

Нелегалните имигранти вън от България.Единствено Атака реагира правилно.България умира ако Атака не поеме управлението

63

бгфд;

преди 10 години

Вместо пак да пишат срещу нас тея нещастници, нека те приберат бежанците. Това е като с историята за интеграцията на "ромите". Всички пискат как трябва да ги интегрираме , намираме работни места и бла -бля, но все пак Франция ги гони. Лицемерие яко

62

Анонимен

преди 10 години

Хорa от ЕС, осъзнaйте се всички нaроди и рaси сa срещу Европa, a лидерите нa ЕС сa *** и лицемери противници нa собствения си континент!

61

амбри

преди 10 години

ами да се махат.какво са ги заприбирали

60

аз съм българче

преди 10 години

"Тайм" посочва, че много от сирийците, потърсили убежище през миналата година, са от средната класа, но следващата вълна вероятно ще бъде съставена от по-бедни и уязвими хора"За сирийското малцинство сред имигрантите ли говорят или за рошавите *** от гетото? Нали британците искаха само най-умните от България, можем да им осигурим 10 000 бъдещи нобелови лауреата.

59

PRAVOLUB

преди 10 години

БАЛГАРИТЕ СА В О6ТЕ ПО ТЕЗКО ПОЛОЗЕНИЕ !!!!

58

Анонимен

преди 10 години

Това са хора ,които са платили по 10-тина хиляди долара на човек ,на трафикантите,за да ги докарат до България.Хайде направете си сметка ,ако се случи ние да сме бежанци, колко семейства могат да извадят по 40-50 000 долара да платят на трафикантите ?Това са Сирийските богаташи ,които търсят подобен охолен живот в ЕС, и са шокирани от условията тука....Чета как тоя сириец, се страхувал да напусне хотела си ???????Хайде едно българско семейство да изкара 2-3 месеца на хотел, да видим дали мож

57

Жо до № 64

преди 10 години

ТОВА, ЗА ПРЕМИНАВАНЕ на сирийците през границата е неофициално споразумение между Волен Сидеров и Лютфи Местан.. ДПС са искали емигрантите да влизат през КПП , но партньорите им от Атака са намекнали, че ще си загубят електората и тогава ще се наложи да гласуват срещу тях в Парламента. За да не си развалят "дослука" Волен и Местан са се разбрали- ще ги пускаме да влизат нелегално и ще се правим, че не можем да ги спрем...

56

Анонимен

преди 10 години

По- близко е русия, дa си ги прибирa ***.ин, с бaшaр нaли сa гaджетa

55

Анонимен

преди 10 години

Това, което се е случило с тези човешки същества не го пожелавам никому.Без дом,без работа, без да знаеш език,с една шепа спестявания,които да ти стигнат за година живот.Поставете се на мястото на тези хора.Какво ще правите вие,ако утре се озовете на улицата в Турция без стотинка,документи,работа,дом,език?Ако гърците и турците погазват човешките им права,това значи ли,че и ние трябва?Та те са 20хил,а изтичат милиони за *** и безработни тарикати,кражби на едро,за некомпетентентни политики.

54

Анонимен

преди 10 години

Да съм ги канил? Нека американците да си ги вземат и си ги дундуркат, а не да дават оценки. Тия тъй наречени емигранти са нарушители на границата, т.е. нарушители на закона и по тази причина трябва да бъдат съдени. Емигрантите минават на КПП и там си искат статут, а не незаконно преминаване на границата. Крайно време е журналята да спрат с манипулирането, ако не им е ясно какво значи нарушител да прочетат закона. На времето за нарушение на границата се стреляше.

53

Анонимен

преди 10 години

Англиначините се напълниха с всякви *** от Индия и Пакистан и сега искат България да стане буферна зона за нелегални емигранти. Раждаемоста при мюсулмани и африканци е много висока, докато при европейците - ниска. След време *** и черни ще се пренаселят и ще търсят нови територии. До 20-30 години Европа ще стане *** гето.

52

родолюбец

преди 10 години

Ами като ги съжаляват вместо това да ги вземат в държавите си и там да ги хрантутят,а не да оплакват условията им на живот в България.Колко много хора ровят по кофите в България и живеят с оскъдни средства,а сирийците смятат че заслужават по-голямо внимание зарази това че са бежанци.Европа трябваше да даде тези 260 милиона,които България похарчи заради сирийците и продължава да го прави.Меркел не направи нищо по въпроса като представител на най-голямата държава в ЕС,защото знае за какво иде реч.

51

Анонимен

преди 10 години

Такова е положението в България. Така живеем ние българите. Смут и несигурност цял живот. Какво да им дадем на бежснците, след като за децата си нямаме. Децата ми се родиха в смутни времена, пораснаха в смутни времена, а сега се готвят да напуснат тази страна, защото нямат шансове тук. Тъжно ли ви звучи. Дано да го изпитате и вие! Пожелавам ви го!

50

Язе

преди 10 години

До ЖоДа бе, и към Япония не щат, що ли?А защо идвайки от военна зона се оплакват от условията в България е по-логичен въпрос за нас. Ти запада и Русия остави!