103

СИТСКИ ЛОРД

преди 10 години

До Одисей 1 Знам , че е така, просто тази приказка е за майка ми. Преди 3-4 дена писах, че ми продадоха пилешко филе , вонящо на риба (хранено с рибено брашно), днеска майка ми се натрови от *** и сега е в Пирогов, накъде отива светът ????????????? Това е безумие, продават нечовешки *** по магазините ........

102

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

НРБ 480 ТОНА от декар пшеница , нали е спонтанна грешка не ме разочаровай , а тази година са стигали до 650 но не тона а кг.

101

сините в астака

преди 10 години

Само левски оле да живее България

100

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

105 а ти какво по точно мислиш че има в Доместос освен рекламата разбира се която му надува цената , почистващите препарати се правят по отдавна изветсни рецепти и както казваше един мой пряител когато влезе жена в магазина вдига бутилката и я друс да види дали е гъста а гъстота може да се докара с обикновенна готварска сол - химична реакция и второто отваря бутилката и души дали мирише хубаво , въпрос на есенция , другото е реклама , много пари за реклама .Повярвай ми занимавал съм се .

99

Анонимен

преди 10 години

И КАТО СЕ ПРОТЕСТИРА КАКВО ОНЕЗИ В ПАРЛАМЕНТА СЕ ПРАВЯТ НА ГЛУХИ.НЕ ЗАЧИТАТ МНЕНИЕТО НА НАРОДА.

98

ВЪН!

преди 10 години

Дерзайте, момчета и момичета?Тази престъпна шайка трябва да изчезне ?А кой ще дойде на власт?Това не го решава нито СерГЕЙЧО,нито който и да било друг, от сегашните "погребални агенти"в парламента.Това решава само НАРОДА!Там където е минал турчин и комунист,там има само разруха!

97

НРБ

преди 10 години

Как да си обясним факта че през социализма имахме развито селско стопанство а днес сме по зле от *** . А политически сме по неграмотни от всички.През ноември 1988 г минстъра на земеделието и горите Алекси Иванов посещава Югославия.там е приет от премиера Бранко Микулич и се среща с ген секретар на цк на скп Слободан Милошевич и министъра на земеделското производство Саво Вуйков българин от македония които му казват: имате 480 т от декар пшеница а ние 380 вие сте развити а ние по голяма държава и изоставаме.днес сърбите ни бият

96

Боко

преди 10 години

Аре отивайте да протестирате бе мамката ви. Как ще взема властта като си седите в къщи.

95

hohoho

преди 10 години

haahaha gnusnite komunisti gaz pikaqt che padat ot vlas aideee izmitame otrepkite kradlivi

94

boza

преди 10 години

to e malko sporno dali komunizma si e otishul ot Bulgaria . Njama spor obache , che sled tazi data stranata beshe upravljavana i do dnes e , ot psevdodemokrati , alchni turgovci i obiknoveni prestupnici s beli jakichki , t.e.nikakuv prehod njamashe , taka che tazi data 10 noemvri za men e tragichna.

93

Анонимен

преди 10 години

101 И какво по точно предлагаш

92

Анонимен

преди 10 години

Долу тройната коалиция БСБ ДПС АТАКА.АЗ НЕ СЪМ ПЛАТЕН ПРОСТО НЕ ГИ ИСКАМ.

91

Анонимен

преди 10 години

Еми хайде стоп де!!! Но революция се прави със смяна на системата, а не със сваляне на правителство, за да дойде друго в пъти по-лошо! Заради това не протестирам, защото разбирам, че това е поредната гадост, кукловодите на което са изпадналите от властта кръг "Капитал" и Б.Б.! Ако искате промяна кажете го и да вървим напред, с тази "оставка" нищо не правим!

90

Анонимен

преди 10 години

Само ГЕРБ.

89

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

Войнико 89 естетвено е Милошевич да го е поздравявал за Възродителния процес те всички националистично настрени сърби ни поздравяваха нас българите за това че сме изгонили турците , дори мен са ме поздравявали като българин когато съм бил там без да имам ни най-малка роля а бих казал точно обратното , колкото за македонците не знам дали е така и в какъв контетскт е казано като се има предвид сръбската политика спрямо Македония , може да се пошегувал , в Сърбия много от вицовете са за македонци

88

444

преди 10 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ТЕЗИ ПРОТЕСТИ НИКОГА НЯМА ДА УСПЕЯТ ,ЗАЩОТО СА ОРГАНИЗИРАНИ ОТ ГЕРБ , А ГЕРБ ДО КАКВО СЕ ДОПРЕ ЗАПОЧВА ДА ИЗСЪХВА

87

Анонимен

преди 10 години

Защо до сега не отбелязваха 10 ноември наркоманите "студенти"? Защото в миналите години не се заплащаше. Събудили се били роноБЛУДните окупЕРКОВЦИ. И какво от това? В неделя да "извадете" 5000 "оставки", в това хубаво време. И колко % е това за София? Браво на провинцията. Не се поддаде на "протеста", защото това е синоним на почасово заплащане за "организаторите", а за останалите шоулумпениада. И тези ще свалят правителство. На сила ще ме накарат да гласувам за БСП. Нов моралблокирани улици.

86

Един Българин

преди 10 години

За Чиста и Свята Република, и институции, работещи в полза на българския народ и българската държава, а не в полза на чуждестранни и тясно-икономически интереси ! И Бог да е с нас, за да го постигнем скоро и безвъзвратно !

85

не съм толкова тъп

преди 10 години

Платени лакеи искат да махнат едни комунисти и да ми върнат други, е няма да стане !!!

84

Дочакахме го !

преди 10 години

Националният протест се случи! 4000 са на улицата, трябват още 10 000, за да изберат един депутат в НС. Необходимо е да станат поне 3 700 000 за да свалят Орешарски. В Бургас и общински съветник не могат да изберат, там протестираха 26 глави, а във Варна - 19 броя. Орешарски е обречен да изкара още 1-2 мандата, въпреки Кръпката, Шкумбата и Точно Токмакчиев. Къде е Калин Янакиев ? Жалко за Виктор Николаев. В момента АОсен Генов е вече на Околовръстното, при турските тираджии.