10

Революционер

преди 10 години

Точно до бежанци сме, но нищо, пак за същите си гласувайте. Полага ви само нож, а секира на всички българи. Нека ви изколят па да видим тогава. Вие геноцид не сте виждали, но ще видите!

9

ъъъъъ....

преди 10 години

Око за око.....

8

Анонимен

преди 10 години

Kakvo vi uchudva?!?! Do Voenna Rampa e Nadejda,koiato e palna sus skinove i gameni,koito ochevidno shte zapochnat da seiat omraza.

7

rio_de_oro

преди 10 години

Не сме били там незнаем какво е станало точно.Това са неговите думи.Но ако е националист и го е нападнал без причина, е срамно и не показва доблест.Във всеки народ има и добри хора.

6

Богдан Филов

преди 10 години

Има нуждаещи се от помощ бежанци.Но те едва са максимум 10% процента.Пълно е с такива като алжиреца убиец.Нещата явно така ще стоят "Зъб за чине!Око за две"

5

Анонимен

преди 10 години

Е разни националисти успяха да ни прехвърлят омразата си към чуждите раси и религии. Не може всички да са под един знаменател!!! Както бежанците така и българите! Не може да казваме че всички бежанци са престъпници и да се използват транспаранти с лозунг "Смърт за бежанците" а да се сърдим на Западните страни че всички престъпления от роми ги водили на сметката на България! Всичко ще ни се върне! Дано да се оправи момчето!

4

Odd

преди 10 години

Много странни ми се струват тези наръгвания, така настройващи хората срещу бежанците. Точно в момента когато ДПС/ГЕРБ/БСП/Атака и пр. са застрашени... Много яко се отнема вниманието от важните въпроси.. Просто казвам.

3

Сър_Пичук

преди 10 години

Дано спасят момчето и намерят извършителя!

2

бивш националист

преди 10 години

Мдаааа... задава се зима за чудо и приказ. Така наречените "националисти" ще накарат всеки нормален българин да се СРАМУВА че е българин, само и само да задържат кокала. Е, поне Доганя ще се радва...

1

правия

преди 10 години

Явно нашите политици това целяха , разединение и гражданска война , само да не изгорят и те в нея ...