29

AIMILIVS

преди 10 години

Комунистическите машинации и постановки започнаха , типично за съсела и турските мекерета.

28

Анонимен

преди 10 години

Тез като са се залостили, утре кво ще ядат. Я ги залостете и отвън, давидим как се яде тебешир за вечеря.

27

az

преди 10 години

Платени сте бе всички ви знаем

26

употребените българи

преди 10 години

За трети път - едно и също. Нищо ново. Никакво творчество. Поне за прах в очите.Защото е пълно безумие да правиш едно и също и да очакваш различен резултат. Днешната окупация просто е поредната верига по пътя към робството.

25

прилики-разлики

преди 10 години

До АнонименНа "спонтанните" на 16.02. присъстваха 150 000 души в 35 града, а ДАНСwithme не успяха да съберат дори 3-4 хиляди... Януаро-февруарските протести не бяха яхнати от нито една партия, а тези си бяха яхнати от ББ, на януаро-февруарските протести 5 човека се самозапалиха заради отчаяние, глад и мизерия, а на сегашните ходят хора просто за да отбият номера. През зимата видяхме 20% безработица гарнирана с огромни сметки за електричество,а сегашните бяха заради едно рутинно назначение...

24

qur4u

преди 10 години

Олеееееее, платените драскачи пак са налазили форума като гъсеници......

23

гост

преди 10 години

Докато БОКО и ЦВЪКО са на свобода ЦИРКОВЕ ще има.

22

Анонимен мечо

преди 10 години

До 27 АнонименСегашните демократи от коя школа са?! КДС, Луканов, Гоцев, СИК/ВИС, Николов-Пашата(рода на Гоцев), Мохобойко... или КДС, Луканов, Гоцев, Станишев/Доган...

21

бивш студент

преди 10 години

Заради няколко *** 22 000 души не учат... На какво прилича това? Какви са тия "окупатори", че да се смятат за повече от своите колеги?Изнесете им личните данни за да ги видим кой какви интереси има!Дано академичния съвет излезе с позиция, че ако до 2 дена не прекратят тази "окупация" ще зачислят нулева година на всички студенти от ВУЗ-а и ще видите колко бързо всичко ще приключи.Университета не е място за политически лозунги, а за учене и попиване на знания! Тия "окупатори" са пълни егоисти

20

политолог

преди 10 години

Скандален запис с указания, как да се осъществи окупацията на Софийския университет Св. Климент Охридски взривиха социалната мрежа в неделната сутрин. Във Фейсбук се появиха записи, качени от потребител, в които се чуват ясни тактически указания за едновременно блокиране на университета и отвличане вниманието на охраната. Политиците нямат срам! Никой до сега не беше поругавал най-старото Висше учебно заведение у нас!

19

Анонимен

преди 10 години

Бойко наистина НЕ БИВА да се връща на власт ...като гледам какви ги върши в опозиция ...представям си какво ще прави ако се върне на власт този човек се интересува единствено от собственото си его

18

demosten2

преди 10 години

Тия провокатори ще станат червени бабички един ден.

17

Анонимен

преди 10 години

Никой да не си въобразява , че *** няма да си организират протежетата , та да се направи контрапротест, те организираха ,,спонтанните,, протести през януари , та един контрапротест ли ще им се опъва , на студентите не им е било времето сега да организират протест , а като се пенсионират ли ще им е времето , когато разберат че са били излъгани като поколението което протестираше през 90-те години , а ,,демократите ,, се оказаха преподаватели от Партийната школа като Костов .

16

голямата метла

преди 10 години

Исканията са все така СЛАБИ и КУХИ /бланкетни/- със скрита "адженда" /сценарий/. По това ще ги познаете - ментетата. Които усилено инсценират поредна лъже-промяна с "протести". След коитони се качва пореден "спасител" /на краденото/. Винаги са го правили, но сега по-спонсорирано.:Р За да няма ИСТИНСКА промяна - с едно всенародно мирно БУНТЧЕ и искания, договорени МЕЖДУ ВСИЧКИ НАС, ГРАЖДАНИТЕ на РБ в един ВСЕНАРОДЕН РАЗГОВОР в повсеместни квартални събрания, свързани пряко помежду си за всенародн

15

Анонимен

преди 10 години

"И шесте входа""шесте" - неграмотници правят революция.

14

Анонимен мечо

преди 10 години

Генералският кръг Сапфир в действие... Какви сегашни, предишни?! Всички са СЛОЖЕНИ на власт от Л.Г. Дядката с обърканата оринтация ви бъзика както си иска, а вие му робувайте! Парата прави борбата. Всички сте употребени, употребен бях и аз, когато скачах по площадите 1989 и 1990. Надявах се, че ще има демокрация, но ми набиха генералска демокраси. Едно време е имало път на коприната, сега път на коката. Вие сте част от кервана! Разберете го! Стига сте им *** дътата! Бъдете себе си.

13

УЖАС,КАКВИ ВРАТИ?!

преди 10 години

ТОВА ВРАТИ НА УНИВЕРСИТЕТ ЛИ СА!?Стари ,изкъртени ,мръсни-срам и позор.Олицетворение на цялата държава и образование.Представете си какво ще си помисли всеки чужденец като види тази снимка и някой му каже ,че това са вратите на най- големия университет в България.

12

Цеков

преди 10 години

До Живко, зaщо млaдежите първо учaт в Бългaрия, a после бягaт в чужбинa. Дa отивaт тaм преди дa сa източвaли нaшите дaнъци. Дa се нaпрaви зaкон който е учил в Бългaрия държaвнa поръчкa дa не може дa нaпускa стрaнaтa 5 години след зaвършвaне.

11

до Живко

преди 10 години

Те не се опитват да намерят бъдеще за страната си си а бъдеще за себе си в точно определен и конкретен смисъл. Айде сподели идеите им нали си запознат. Но викове оставка не са идеи а политически призив. Аз също искам промени и бъдеще за съжаление именно такива протестиращи спомагат за запазване на статуквото с идеята за личностно облагодетелстване.

10

Анонимен

преди 10 години

в една нормална държава това не може да се случи ...на запад студентите са заети с учене, а не с политика ...не че защитавам тройната коалиция, но очевидна е Бoковата ръка в случаяи тъжно, и грозно.