15

Божо

преди 10 години

До Волен ПремиерТози политически шмекер сидеров за кого "пази" българската земя !!! Чужди собственици и сега купуват земя чрез наши мафиоти !!! Това дребно човече крепи АНТИБЪЛГАРСКО правителство, а писука "в името на националните интереси"!!! Гнусно дребно нещо, което няма съвест !!! Поне да беше създал едно дете, за бъдещето на което да мисли !!! *** !!!! Да живее България !!!

14

Аз

преди 10 години

До stanislavdiГЕРБ имат интерес от този мораториум в момента - прехвърлиха един горещ картоф в ръцете на правителството! Правителството НЯМА печеливш ход в момента! Ако се противопостави - губи още от мижавия си рейтинг. Ако не - санкции, които водят до същото!

13

nasakotoqkata

преди 10 години

брааво волене ти си велик само така

12

nasakotoqkata

преди 10 години

брааво волене ти си велик само така

11

учтив галфон

преди 10 години

Хората си вдигнаха рейтингите. Този мораториум, така или иначе не е от значение, като чужденците купуват земя след като си учредят едно предприятие в България. С няколко думи - този , който е искал да купи е купил. Управляващите добре го знаят и с тези действия Ви хвърлят прах в очите. Ще се изненадам ако използват действията си с цел влизане в Шенген, като кажат - пускате ни и гласуваме пак по друг начин. Би било хубаво.

10

аз съм българче

преди 10 години

до 13 Сериозно ли ще ни шитнат глоба, аз си мислех че ни порицаят строго и ще ни бият през пръстите с линийка... А когато тази ****ерастка организация си прави оглушки за приемането ни в Шенген, със забраните българи да работят в някои държави от съюза, там няма кой да налага глоби, нали? Ами въпроса с нелегалните имигранти, докато в Брюксел се барат за мъдурите тука се превръщаме в гето, половин ЕС се ската зад някаква клауза. Да вървят на майната си!

9

ПРОСТИЯ

преди 10 години

В СИДЕРОВ ЗНАЕ КАК ДА ИЗПОЛЗВА ВЛИЯНИЕТО СИ В ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ ЗА РАЗЛИКА ОТ ПЛЮВАЧИТЕ СРЕЩУ НЕГО КОИТО НИЩО НЕ РАЗБИРАТ ОТ ПОЛИТИКА .

8

аз до аз съм българч

преди 10 години

Ще трепериш, като ни шибнат една глоба, която после ТИ ше плащаш. ***.

7

аз съм българче

преди 10 години

ЕК ни плашел с поредната наказателна процедура, целият треперя от страх... :DДнес българския парламент защити националния интерес на България!

6

stanislavdi

преди 10 години

какво спазари ГЕРБ да подкрепи тази глупост?

5

Анонимен

преди 10 години

А бе какви санкции? Ний независима държава ли сме или колония на Брюксел? Ако сме колония кажете, да си знаем и да почваме подготовка за национално освободително въстание.

4

Венелин

преди 10 години

Също - хора, които не живеят постоянно на територията на България (били те и български граждани) да нямат право да купуват земеделска земя!

3

xaxaxa

преди 10 години

Току що Гражданите за Европеиско Развитие на България показаха истинската си КаГеБистка същност и торпилираха Европеиското членство на Родината ни. Някои десен все още да не е наясно с ролята на коминистическото нищожество Борисов в наи-новата ни история???

2

Анонимен

преди 10 години

браво волене !

1

Spiro

преди 10 години

Късно Сидеров, късно жалко, продажно типче. Ти легитимира на практика този парламент, той съществува благодарение на теб. Благодарение на теб в момента управлява ДПС. Никакви меморандуми, циркаджийски номера на улицата и по телевизията, няма да премахнат това петно от челото ти. Това ти е последния парламент! ***!