55

Анонимен

преди 10 години

Не подкрепям БКП(ГЕРБ и БСП), но в духа на дебата-трябва да се постъпи Европейски и пушенето да се либерализира !!!!,а всички протестиращи парцали да го д*хат.

54

българин

преди 10 години

Пълна идиотщина- в Англия пушат извън заведенията отдавна

53

отвратен !

преди 10 години

Отвратен съм от тази *** наречена БСП! Да върнат пушенето ?? Защо, да се тровят хората, които работят в заведения ??? Да се тровят и да се разболяват от тежки болести хора, които не са изпушили 1 цигара през живота си, просто защото обичат да ходят на дискотека, а там ще се пуши ??? Бизнеса ли ще потръгне ??? Ще тогава и наркотиците да разрешат, треви, дроги ... така още повече пари ще се правят ... Мама им ***, Убийци !!!!!!!!

52

SeishinBG

преди 10 години

До Гражданин на РБНие нямаме народни представители в тези институции... Имаме продажници, които гледат своя интерес, разбирай да забогатяват, докато изпълняват интересите на "великите сили"... Това е прякото последствие при един слаб и разделен народ. Защото ние сме разделени! Ако бяхме обединени и със запазена ценностна система, ние нямаше да допуснем такива хора там, а щяхме да издигаме хора от народа... Но това са един утопии! Жалко... Проблема е в нас, а останалото са последстивя от това..

51

Барековица

преди 10 години

Алооооооооо, разрешихте цигарите, отпускате 100 милиона на тютюнопроизводителите (сиреч на депесарските фирми)! Защо не ги дадете на пенсионерите? Апропо, КАКВО СТАНА С КОСТИНБРОД??? Каква е тая настанала тишина? Ще ви се карат ли ако някой напише нещо за Маноловската измама?

50

az-

преди 10 години

До Българин !Ми кат се правим на хамериканци давай бе пич. Там не знам дали знаеш, но на затлъстелите субекти (с които БГ е пълно) им се предписва диета и ако не я спазват и не влязат в параметри здравната им застраховка скача двойно. Щото в цял свят заболелите поради пушене (за което всъщност научни доказателства няма) са много по-малко и се харчи по-малко от заболелите от затлъстяване :).

49

Анонимен

преди 10 години

Супер ярко се откроява ксй и защо се дере неистово да се отмени здравоукрепителната забрана, а заведенията да се превърнат в окадени крематориуми. Само и само да не спира далаверата с контрабандния тутун, разбира се. Да живее позитано 20. Там са най-големите родолюбци и пазители на нацията. Кабинетът орешкарски ще остане в аналиите на историята с всичко най-ликвидационно и античовешко. Иначе, те всички ходят все пак изправени, на два крака.

48

Filio

преди 10 години

Очаквам и Мая Манолова да внесе законопроект за легализриране на проституцията - все пак е най-старата професия. Волен да внесе за леките наркотици. Така ще се превърнем в рай на Балканите и бизнеса ще цъфне и ще върже.

47

az-

преди 10 години

До Гражданин на РБЕ кат сме тръгнали да привеждаме факти айде пък и аз да ти приведа - когато помещенията се разделяха дори в заведения с идеално направена вентилация и разделение масово явление беше в помещенията за пушачи да се цвъкват непушачи, а някои от тях дори и да мърморят. Така че айде да не си говорим кой е по-нагъл и по-нетолерантен. А да си говорим колко е вредно пушенето е губене на време при положение, че около нас е препълнено с много по-вредни неща.

46

Българин !

преди 10 години

Тотална забрана има в цяла Великобритания, на целия Скандинавски полуостров, Франция, Испания, Италия и дори Турция! Тази забрана опазва здравето както на нацията като цяло така и на хората, които работят в ресторанти и нощни заведения. Те нямат избор къде да работят, защото както знаете работа няма, а ако представете как се работи всеки ден по 8-10-12 часа сред кълба дим - 100% ЗАБОЛЯВАНЕ ДО 3-4 години! А за смрадта няма да коментирам, като излезеш от "димно" заведение целия миришеш на пор ...

45

Гражданин на РБ

преди 10 години

До SeishinBGС този начин на мислене, кажи някаква рецепта за поправяне, SeishinBG.Пък да видим, дали е по силите на нашите "пишман" политици...;-)

44

SeishinBG

преди 10 години

Знаете ли кое е жалкото?Жалкото е, че казуса с пушенето на обществени места е един нагледен пример за изгубените ценности и манталитет у нас, Българите! Защо ли? Защото всеки гледа на него да му е добре и удобно без да се замисля, че на човека около него може да е зле! Всеки гледа своите интереси без да се интересува, че те може да засягат негативно околните. Ето това е жалкото!В България вече няма общество! Тук всеки живее за себе си!Наистина колко е жалко...А вие продължавайте да спорите...

43

до 54

преди 10 години

Като гледам какъв "ГНЯВ" те е налегнал, целия ще се (изприщиш)/ от ГоЛяМа и МаЛкА "злоба":-) :-) :-) :-) и накрая ще се насереш по ГОЛЯМА и малка "нужда", законът ке падне, а ти си бръкни , знаеш къде!

42

Гражданин на РБ

преди 10 години

...Нямам нищо против пушачите - нека си пушат в отделенията за пушачи в заведенията.ИМАМ против да пушат в отсека за НЕПУШАЧИ, щото, елементарните човешки права изискват всички законосъобразни права да бъдат удовлетворени...Нали, елементарно-човешко е...;-)

41

az-

преди 10 години

До ГоведаринКато гледам инфантилното ти интересничене, агресивното ти поведение и очевидните ти съмпатии към някой е ясно, че си от хората, които се разбират с Боко Т. Това обяснява и що аз и ти няма как да се разберем :).А тъй като един писател отдавна е установил (не е този на Винету), че ако спориш с *** вероятността и той да прави същото е много голяма ще се въздържа от принизяващото занимание да комуникирам с теб :)))

40

Анонимен

преди 10 години

Жител на разложкото село Баня подаде жалба в комисията по корупция, оглавявана от Волен Сидеров, в която съобщава, че незнайно как негов имот в центъра на село Баня е попаднал в ръцете на президента Росен Плевнелиев. За имота, който е малко над един декар жалбоподателят има нотариален акт за собственост и може да докаже, че това е негова наследствена земя

39

Анонимен

преди 10 години

DANO NAI SETNE PADNE TAZI IDIOTSKA DISKRIMINACIQ VARHU 3 500 000 JITELI NA BG.

38

Гражданин на РБ

преди 10 години

С ДРУГИ ДУМИ, "ПУШАЧИТЕ" са НАГЛИ, щото считат (Във варварска РБ), че "МОГАТ да пушат, където им дойде", защото ТАКА им се полага. Не случайно ЕС ни счита за "варварска" държава.В една цивилизована държава, всеки си знае мястото.Нали?;-)

37

Анонимен

преди 10 години

българите искаме добро здравеопазване но когато от нас се изисква да направим нещо за него *сираме всичко

36

Анонимен

преди 10 години

Аз мразя ГЕРБ но подкрепям забраната за пушене