48

Нинето

преди 10 години

Пушачка съм и съм твърдо против отмяната.Имам приятел, който от години живее във Финландия, та той ми разправя, че там освен на обществени места и в собствения ти дом ( частна собственост) е забранено да се пуши и му се налага да слиза да пуши пред блока.Но там хората чинно си изпълняват закона и не роптаят. Искаме европейски стандарт на живот и европейски заплати, но докато не променим начина на мислене и поведение далеч няма да го постигнем...

47

38

преди 10 години

Всъщност няма научни доказателства, че цигарите водят до конкретни заболявания. Всичко си е волна интерпретация. Все едно аз да твърдя колко са полезни, защото при определени болести процента на пушачите засегнати от нея е много по-нисък.

46

Анонимен

преди 10 години

Единственото свястно нещо, което направи Тиквата

45

!

преди 10 години

Кви са тези глупости,който ходи по заведения може да каже,че навсякъде се пуши,вярно,по-малко,но се пуши...

44

Анонимен

преди 10 години

До heavenЗалите за непушачи трябва да са на самообслужване и персонала на заведението да не стъпва там. Най-засегнати от пушенето в заведенията са сервитьорите и барманите, някой от които изкарват и по 12ч. смени.А heaven ти ще седнеш ли в заведение в което трябва сам да си сервираш и отсервираш само за да пушиш? Пуши мама, пуши!

43

Единственото...

преди 10 години

Боко едно хубаво нещо направи и *** точно него искат да оачкат :)За нощните барове наистина трябва да отпадне, но за ресторантите - НЕ !

42

Анонимен

преди 10 години

За нощните заведения ще се съглася. Така или иначе не е спирало да се пуши там след забраната. Нормално е в дискотека да се пуши и в някои европейски държави закона разрешава пушенето след еди-колко-си часа в еди-какво си заведение. За връщането на залите-не знам. Според мен е популистко и е крачка назад. Не вярвам това да помага на ресторантьорския бизнес, а си е чисто и просто замазване и прах в очите на хората. Но като гледам коментарите постига желания ефект-отвличане на вниманието с тъпотии

41

Тодор Живков

преди 10 години

Те убиват нашите деца ...Комунистите са РАК за България !Оставка !

40

30

преди 10 години

Непушачите *** повече. Да ги забраним. Дебелите също, защото харчат повече за здравеопазване. Да забраним и глупаците, защото тровят нервите на другите.

39

galya

преди 10 години

До АнонименИзречението имаше и продължение ...

38

galya

преди 10 години

до heavenПич, нали се сещаш, че димът не можеш да го затвориш в определено помещение, той е в газообразно състояние и не търпи да си "седи" в затвореното помещение "за пушачи"?!

37

Анонимен

преди 10 години

споко,няма да се пуши в кръчмите,че вече пари за кръчми няма. а баровците си пият уискито и си вонят с пурите по частни клубове,тях не ги мисля.

36

Анонимен

преди 10 години

до 30 непушачГовориме за вредни и реално ненужни неща. Темата за колите е същата. Намаляват движението на тялото, водят до затлъстяване атрофия на мускули и костите, асми. Да не говорим пряко колко човешки живота отнемат, а обема на изхвърлените канцерогенни вещества само със запалването на колата мижеби се равнява на тези който се отделят от цигарите на пушач за цял живот. Кое е по-вредно??? И апропо я ми отговори като си спец по вредите пушачите намаляват, заболяванията нагоре. Та ......????

35

daaaaa, ama ne

преди 10 години

26, веднага ти отговарям (без позволението , но надявам се с одобрението на останалите против дима в заведенията) това е все едно да има място за пикаещи и за не пикаещи в плувен басеин, и каква ще е разликата ако на моята маса не се пуши, а на съседната се пуши, а това за отделните зали с аспирацията го забрави този вариянт, няма как да стане.

34

Анонимен

преди 10 години

galyaАз пуша скъпи цигари, кво правим?

33

Мъни-мъни?

преди 10 години

До galyaКога за последно ходи?

32

heaven

преди 10 години

Аз не искам навсякъде да се пуши! Искам човек да има право на избор! Като ти се пуши влизаш в залата за пушачи и пушиш! Като не пушиш влизаш в залата за непушачи и не пушиш!

31

BT кутия

преди 10 години

Под такива новини, обикновенно пишат оръфлеци-непушачи, дето на кръчма не стъпват, щото са цинции и дърти кикимори, които пък не са и помирисвали кръчма, ама са много компетентни!

30

galya

преди 10 години

Е пА такава държава - нЕма!!!!! *** ...........Не желая косата ми и дрехите ми да смърдят на евтини цигари и смрад от тем подобни когато отида на ресторант или кафене!!!!!

29

Анонимен

преди 10 години

Това е нещо като връщане на стария режим,...........................върнете и старите цени на цигарите,де!