41

ДОЛУ БСП

преди 10 години

Борисов ги осмя за пореден път и спечели точки.Станишев се успа, той всъщност никога не е ходил на работа.

40

Анонимен

преди 10 години

Другарят Борисов много се изложи с вота на недоверие. Създава впечатление, че иска да бетонира правителството на Орешарски. Най-смешни са мишоците от ГЕРБ, които като стадо овце вървят след Тиквата.

39

info.

преди 10 години

До никога вече ГЕРБЦялата държава е поделена между всички партии от 24 год.Ще ви дам пример!Златни пясъци - костов,Слънчев бряг - красимир премянов+***,Боровец - борисов+доган,Банско - борисов.Това бяха малка част от хотелите и земите,голяма част от предприятията също са дадени на подставени лица на така наречените депутати.Всичката *** в парламента трябва да се изрине,това е

38

??????

преди 10 години

Услади му се властта на пожарникаря!С нокти и зъби драпа да си я върне.И какъв тапигьозлък да говори за политика на "чисти ръце" човек, който е омазан до шия с мръсотия!

37

Анонимен

преди 10 години

Бойко аз много го уважавам като човек и като комунист! Даже смятам, че много прилича на другаря Живков. Другарят Живков изгони част от турците, а г-н Борисов- част от българите! Сега Цветлин Йовчев ще запълни празнините със сирийци.))))

36

Анонимен

преди 10 години

Политика на чисти ръце бре ТИКВО твоите ръце що смърдят та се не трае,или ги пра с бонукс. Можеше да говориш така ако не беше осрал цялата ни държавица.Тиквата или рапона , вари го печи го все *** си остава.

35

Мехмет мечо

преди 10 години

Абсолютна безгласна буква. Единственият шанс да се показва по телевизорите на хората е чрез циркове. Бобо цирка, каква мисирка...

34

Анонимен

преди 10 години

Боко,много тъпо парче си пич! Колкото и да се бъзикаш със Станишив,който съвсем не ми е по вкуса,ама наистина те правят така,че да си заслужаваш прякора от "каратисткия" период Прани ***!Кух си,като Анадолска стомна и си ***,като бобена чорба!

33

никога вече ГЕРБ

преди 10 години

Защо Б.Борисов се натискаше толкова много да строи пътища и магистрали?Отговорът е НЕ за благото на гражданите,а защото строителните фирми изграждащи тези обекти са негови или с негово дялово участие.Работя в сервиз подържащ колите на,,КОТКИТЕ''- строителна ф-*** на Тиквата,при всяко тяхно идване се оставят по 5-10хил.лева,от къде тези пари!!!!!!!

32

info.

преди 10 години

Целта на борисов е постигната,а тя е бсп да е на власт

31

...

преди 10 години

БОЙКО Е ДЖЕНТЪЛМЕН. НАПРАВО НЕ ЗНАМ КАК СЕ СДЪРЖА ДА ИМ ГЛЕДА МАЗНИШКИТЕ МУТРИ НА ТЕЗИ ВСЕКИ ДЕН, ДА МУ ДРЪНКАТ АЛАБАЛИЙТЕ СИ И ТОЙ ДА НЕ ГИ СМАЧКВА ОТ БОЙ. ЗА ТОВА СЕ ИЗИСКВАТ СТАБИЛНИ НЕРВИ. ЕВАЛАТА! НЕ ЗНАМ КАК ГО ПОСТИГА И СУТРИН КАК НАМИРА СИЛИ ПАК И ПАК ДА ХОДИ ПРИ ТЯХХХХХ... RESPECT!

30

Анонимен

преди 10 години

Бойко е точен, както винаги!С Вас сме, г-н Борисов!

29

eeeeeeeeeeee

преди 10 години

Тоя човек е за психиятрията. Акъла му е на петокласник: "Аз спечелих... Ние сме отличници... Меркел ни похвали... Ако Станишев ми се извини....." Е.аси циркаджията. Вече дотегна на всички.

28

Анонимен

преди 10 години

Недей, че пак ще вдигне кръвното!(

27

Анонимен

преди 10 години

Боко,що не ходиш да обясниш на Сретан,колко си убаф?

26

Анонимен

преди 10 години

***, но много як!

25

Анонимен

преди 10 години

Колко го е яд Бойко, че не е на власт и не може да краде, но пък за сметка на това БСП, ДПС и Атака са на власт и крадат вместо него, като си разпределят всичко по равно.

24

tribunal

преди 10 години

***, *** и пак ***!

23

ггт

преди 10 години

До лЧудесен коментар! Дано те чуят най-накрая! Дано!

22

Анонимен

преди 10 години

Boiko kakvo iskash i taka ne razbrahme uvelichi toka sashto i bezraboticata izgoni mladite v chujbina,dade vlasta s leka raka na Komunistite a sega tee qd i REVESH kato pelenache, are begai neni zanemavai s prostotii!