11

Анонимен

преди 10 години

Зина, министърът воин... Кръстоносния поход да го започне първо сред новоназначените "експерти", "експертки" и "експертчета" по министерствата, на мястото на изританите кадри на предишното правителство, за да не се окаже, че са напълзяли калинки. Червени, с черни точки за политиката на СС.Колкото до анонимността на подалия сигнала, редно е като се установи наличието на диплома или отсъствие, да се оповести и кой е подал сигнала - да обере лаврите или ла_ната, според резултата от проверката.

10

viva1234

преди 10 години

Къв Софийски бе, фисоска е учила в нелегитимния монтански.

9

Анонимен

преди 10 години

Защо Фидоска напусна така ненадейно политическото пространство

8

:/

преди 10 години

златанова, с ровене в папките няма как да докараш европари за България

7

Анонимен

преди 10 години

До анонимник 4Веднага си личи, че не си имал работа със секретарките по канцелариите на СУ.Не знаеш една обикновена академична справка колко усилия и време им изисква. Не си се сблъсквал с абсурда заради загубени протоколи да те пращат да взимаш заверка за занятия отпреди 10 години от починал преподавател. Не знаеш какъв ужас настава при сбъркан номер на дипломата ...

6

ха ха ха

преди 10 години

Тази стройна хубавица остава и да няма диплома и тогава ще я втаса напълно.

5

Rumenov

преди 10 години

Всички сме наясно че И. Ф. е нотариус с голяма тежест. :)

4

цирк

преди 10 години

Никой няма право да обвинява и да оповестява публично нечий сигнал, преди да е проверен.Що за министър е това, щом търси дипломи по мазетата да Правосъдното м-во, където би трябвало да има само копие!Каквато и да е, Фидосова е жива и не е в нелегалност, та би трябвало да й поискат дипломата най-напред.Разиграват се циркове, за да се оклони вниманието от неуспешното им управление.

3

Анонимен

преди 10 години

Всеки уважаваш себе си би поискал проверка на от регистрите и протоколите на СУ,,К Охридски'' за да изчисти името си.Но госпожата не го прави.Защо ли?То е ясно.

2

Big Bad Wolf

преди 10 години

Фидоска с рекорд в Гинес за най-тежка калинка.

1

aa

преди 10 години

чиста като сълза...