138

Shop

преди 10 години

Винаги, когато се опитам да копи-пейстна доказателства за това, че Моника е била обикновена прости...пийййп.... *** ми трият постовете. Кви са тия тъпотии ся?

137

qur4u

преди 10 години

Извинете ме че малко се бавя но Атакиста в момента здраво ме е напънал в ***.

136

Джедай Мастър

преди 10 години

Тоя палячок Буда, не дойде ли на власт с обещание, че червеният пор и Доган ще влязат в кауша? Кво сега дуднеш мутро, видяхме те що за стока си - същия крадец и мошеник.

135

Луцифер

преди 10 години

,,Един млн.евро са почти 3 млн.лева,,. Браво Главчев ли си Главоч ли си,не знам,но ,че си гламав,се вижда.

134

Марк

преди 10 години

ХахахахахахахахахахахахахахаххххххххххххххххххххххххххххххааааааааааааааааааааааааааааааааааааахххххххххххххххххххххааааааааааааахаххххххххххххххххххххаххххххххххххххххххххаааааааааааааааааааааааааааааххххххххххххххххххххххааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааИма ли някой , който да си помисли дори за момент, че Моника и Сергей Дмитриевич някога , въобще, изобщо, потенциално, емпирично или както и да е ....ще бъдат осъдени!!???!??!? А? Кя.ажете де?!!? Червента пасмина винаги е безн

133

qur4u

преди 10 години

Темата малко се измести. Признавам, не и без моя вина. А тя е: "Кражбата на държавни пари от Моника и Станишев". Да продължим по темата, другари!

132

Aтакист

преди 10 години

А ако знаете какво нежно *** съм........

131

джаста-праста

преди 10 години

'... 1 млн. евро. Това са близо 3 млн. лева ...', ахаха Боце не може да смята!Или за всяка дадена 'поръчка' от 1 млн. евро е прибирал 1 млн. лева обратно.

130

Анонимен

преди 10 години

Кой създаде мутрите? Те бяха подставени лица на червената олигархия! Изпраха парите им, сега вече могат и без тях! 141 - FBI да попита сегашните управляващи за голямата екскурзия? Те се прегръщат години наред, Бойко да бъде съден?!

129

Aтакист

преди 10 години

Страшен съм!! Мнооооооооооооу страшен! Ххахахахах!

128

Gur4u i Atakist

преди 10 години

това да не се превърнал в гей форум? Защо се обяснявате публично кой на кой му бил прънал ***.Пръскайте си ги и не занимавайте хората с хомосексуализма си.

127

qur 4u

преди 10 години

До СИДЧул те господ,имам данни разбира се за председател на нашата партия Герб ! Благодаря за комплимента ! И ставам шеф на цялата ГЕЙ- дружинка.......Оххххххххххх блаженство,и най- вече за дупето мииииииииииииииии ::)))))))))))))))))

126

РАЧО

преди 10 години

Докога ще рекламирате МУТРИ.?????? Защо не казва за СИ -банк,и за Ц. Бориславова ???? ПУСТА ПАНДЕЛА.

125

qur 4u

преди 10 години

Поооооооооооооооомооооощ! АТАКИСТИТЕ ми пръснаха ануса! И на Тъпчо ! И на Ivokalpazanina! И на Kaleko Aleko! И на az-!! I na............още 50 ника. Моите никове. На платения драскач. Плазмодия олигофренски. Нископлатения ***. ГЕЙБЕРУНГЕЛА АЗ !

124

raq

преди 10 години

Божичко, все едно виждам някакъв хищник....

123

qur 4u

преди 10 години

Луд съм и както виждате съм си внушил че съм остроумен,а иначе съм *** като *** както е видно от писанията и интелекта ми ! Но 6 лв. са си 6 лв. нали мили форумци ? 30 дни по 6 лв. са 180 лв. плюс инвалидната ми пенсия 168 лв. и преживявам някак си ! Целувам ръка на моя идол,вожд и предводител Буда- банкянския *** моя благодетел. Долу БСП само Герб !

122

Aтакист

преди 10 години

Между другото............малко ме е срам.........ама..............отявлен *** съм!

121

Ali Baba

преди 10 години

siktil lan gotveren

120

Чаушеску в Румъния

преди 10 години

Пример е Чаушеску в Румъния , така требваше да свършат Тодор Живков и Бойко Борисов ама нали е България , айде нема нужда от коментар

119

qur 4u

преди 10 години

ихууууууууууу сега да ви информирам нещо. Аз съм на 41 години,с начално образование. Като малък боледувах от вирусен менингит и след това нашите ме дадоха в у-ще за умствено изостанали. По- точнo се наричат за бавноразвиващи се ! Получавам пенсия по болест,но от няколко седмици си докарвам и допълнителен доход. От централата на Герб ми плащат 6 лева на ден да вися постоянно тук и да опорочавам дискусията и коментарите. Защото 2/3 от тях са в ущърб на нашата партия.