46

JOE

преди 10 години

AKO BE6E KOMUNIZMA I TATO SHTEHA DA SA 15 MILIONA !

45

Истината

преди 10 години

българина е лигав и егоист. гледа си кефа - моренца, кафенца, лъскави коли и телефони, кучета и молове. говоря за хората в големите градове, не в селата. едно дете ще им развали кариерата и фигурата. иначе 300-500 лв за кръчми може, но за дете не може.

44

обективен

преди 10 години

аман от демагогия

43

nasko asenkov

преди 10 години

i sea videhte li che bes nas ni mojete mina,ku ni sme nia da praaim chaaveta sha ischesnite sichkiti

42

сопол

преди 10 години

като видиш българина как е гласувал на последните избори. 1. герб 2. бсп 3. дпс.ако имаш малко мозък и събереш тези 1, 2 и 3 , че задачата няма решение.нашите депутати били елита на държавата. тва си е психиатрия тука

41

.

преди 10 години

Нема се плашите!Червената хунта изби и подложи на геноцид собствения си народ и сега внася Сирийски ***.Даже и училища им усигурява Клисарова освен безплатната манжа.

40

Черпете ромите

преди 10 години

До 2060 година ще сме 5 милиона, но 3 милиона ще бъдат ***, 1 милион ще бъдат турците и 1 милион българи. Главно *** ще трябва да черпите, защото те спасяват България от демографски срив.

39

Makavei

преди 10 години

България ще се разпадне :)

38

Анонимен

преди 10 години

Светло бъдеще в 2060 г. - САЩ стават африканска държава, а България и ЕС стават азиатски държави с *** и турци.

37

Анонимен

преди 10 години

а младите ще бъдат братята роми :)).. социалните мерки на БСП ще се погрижат за по-спокойния им живот. Е поне докато дъртите държат да работят.. после не знам кой ще работи. Ще пием ракия и ще друсаме кючеци.. :)

36

Анонимен

преди 10 години

Хахахаха... Ето до къде ще доведе шизофреничната болшевишка политика. Ама нема да се плашите, *** ще ви докарат достатъчно *** за да компенсират запустяващите Български територии...

35

Анонимен

преди 10 години

Държавата ще се сгромоляса много по-рано от 2060 г. Или ще бъде разпарчетосана и поделена между съседите, или на територията й ще бъде основана първата официална *** държава. В 29% от населените места в България българите са малцинство, това също са данни от преброяването през 2010 г. Към днешна дата процентът със сигурност е още по-висок.

34

Бокю Прасето Ниедно

преди 10 години

2060г........ще остане малко,но за сметка на това изключително,качествен и издръжлив матрял!

33

Анонимен

преди 10 години

АРЕ ВЕ, КАКВО МИ ЦИВРИТЕ!!!!Едно дете да направите и гледате да го махнете от тук. От четири годишни ги давате на курсове по английски, кръщавате ги с звучни "български" имена като Памела, Антъни, Дженифър... като станат на 7 години вече и университет на запад сте им избрали.После ми реват, че никой не останал в България.

32

Анонимен

преди 10 години

над 65 г.? че то има ли такива българи изобщо...

31

духайте

преди 10 години

Жалко че и аз "чист Българин", мога да напиша това! Няма по-примитивен, изпростял , деградирал и без никакви перспективи за развитие народ от българският в цяла Европа! Страни които уж са зле и те....като Латвия, Литва, Естония са много много години напред,и като ценнести и като начин на живот и всичко, тук останаха хората с цености които са били на почит преди 500 год! Пожелавам на всеки кадърен и с акъла си Българин да намери щастието си далеч от този *** БГ! Среден за всеки - вот на комента

30

Денислав

преди 10 години

За всички работещи към момента и плащащи осигуровки (с който се плащат пенсиите) на сегашните пенсионери - вие никога няма да получите пенсия (защото няма да има кой да ви я плаща).

29

se

преди 10 години

БРАВО много хубава новина и проучване са направили.Браво!Оптимистично и с голям отзвук.Моята прогноза е ,че до 2060 година няма да има българи а само гастарбейтери,турци и ***.Да живее капитализма и глобализацията!

28

qwerty

преди 10 години

Моите прогнози са други-след 2 години нещата,ще започнат да вървят добре за държавата.Причината за това е само една-след идващия Банго,кърлежите,ще започнат да се изнасят от България.Просто гостоприемниците на запад са по-силни и до 2016 трябва да са се изнесли.После,ще изгоним и пиявиците от парламента.Следва разцвет.

27

Samo minavam

преди 10 години

Ето тези на снимката гласуваха за гащниците комунисти.На ето тези децата им избягаха с билет в едната посока.На ето тези комунистите изкупиха земите на безценица.Ето тези определят съдбините на малкото останали що годе нормални хора,но и те ще избягат.Ще останат тези въшлювци комунистите и ***,а когато им измре електората ,Дария и Георги Станишеви,ще внесат филипинци в България,да им работят ,без пари.