28

Някой

преди 10 години

Леелее ама наистина ми писна да слушам как тези дето протестират срещу правителството са платени. Аз си протестирам и си ги мразя гадните комуненги съвсем безплатно. Така, че какво само говорите глупости. В тази връзка не си вярвайте скапани червени *** на собствените лъжи, ВИЕ НЯМАТЕ БЪДЕЩЕ!

.... То лъснахме какъв пълен Т_ _АК сме изобщо! Най явно! На последните така наречени "частични избори" във Варна ;) Многохилядни протести... викове,крясъци... наръган "водач" на протест... самозапалило се и после починало момче :(... за да бъде свален ГЕРБ от власт?!?! И после същите тия смешници си "ИЗБИРАТ" кмет,отново от......... ГЕРБ!!!!! Само това като видим и повече какво да говорим изобщо за Българската същност?!?! Сега същата работа с тия смехотворни "протести"! Смешници..... :((( !!!!

26

Анонимен

преди 10 години

А довечера ще е още по-весело! Сутринта нямаше как да ида, защото съм на работа, ама довечера... и предполагам не съм само аз така.

25

Анонимен

преди 10 години

Ние, които глазувахме за Атака и бяхме излъгани от Сидеров, да отидем на протестите и изтрием срама от челата си!!!!!!

"ПРОТЕСТИРАЩИ" и "КОНТРАПРОТЕСТИРАЩИ"?!?! Или казано с истински думи - 80 ПРОЦЕНТА ПЛАТЕНИ И НАПЛАШЕНИ ОТ УВОЛНЕНИЕ БЪЛГАРИ СРЕЩУ 80 ПРОЦЕНТА ПЛАТЕНИ И НАПЛАШЕНИ ОТ УВОЛНЕНИЕ БЪЛГАРИ И ТУРЦИ!!! Между тях може и да има някой и друг процент,такива,които наистина протестират или контрапротестират.. но за съжаление не са много! :( И какво става всъщност? Тези,срещу които е насочено всичко- ПОЛИТИЦИ И ОЛИГАРСИ... Са същите,които плащат по 50 кинта и наплашват хората да са там!!! Е_ _ти вица сме тук!!

23

..........

преди 10 години

Плюещите хейтъри................заемете поза и чакайте да ви ощастливи коалицията, която няма да даде оставка без бой - защото никога вече няма да видят власт.....сега им се е паднало да разпарчосат това, което е останало, а то е малко........затова си гласуваха 1 милиард за "всеки случай"............

22

Австралиец

преди 10 години

Само да подхвърля - гледайте в събота по новините да ви покажем как се изриват червени *** от управлението на една страна (Австралия).Вие червени-БГ-мафиоти гледайте и се плашете...Вие пембени-пенсии с изпилени мозъци гледайте и се чудете... А вие протестиращите гледайте и се учете... и другия път да ходите да гласувате, за да не висите с месеци по площадите.

21

Анонимен

преди 10 години

защото много търпим затова сме на тоя хал... подкрепям протестиращите.червените *** си мислят че те като плащат за протестиращи и другите също го правят

20

Найчо Цицин

преди 10 години

Аз оооббичам Б Б Б ооойко, ааако го ооббиччаш и ти тууук ме пооодкрепи.

19

demosten2

преди 10 години

Напишете ако искате и 1000 коментара, червени въшки такива, истинските българи ще сме на протеста, за да изринем ДПС и слугите им от властта.

18

Анонимен

преди 10 години

Боко и Цеко са извадили днеска големите кесии

17

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ стана циркаджийска партия,след като превърна България в пустиня...

16

Анонимен

преди 10 години

Българите сме ***, най-гадното, долно племе на света, срам ме е, че съм българин.

15

бъдин

преди 10 години

Важно е депутатското посрещане.1 000 пъти е по-важно депутатското "изпращане"!!

14

смех

преди 10 години

Мен пък ме кефи електората на БСП - *** и старци, еваларка и да на забравяме Биг Шайзе. Супер смешници, но това не им пречи да са меко казано нагли. Питат ги контра протестиращите защо са дошли и от 5-6 човека един успява да скалъпи някакво изречение, от което пак не става ясно какво прави там..... пълен ужас, пълеееен!

13

ОСТАВКА

преди 10 години

Нас червеното знаме ЗАТРИ НИ,Нас не ще ни уплаши НАГЛОСТА.Ние сме на всеки сантиметър,Ние сме на всеки сантиметърИ така до ПОДАВАНЕ НА ОСТАВКАТА. :)

12

Анонимен

преди 10 години

Миков: Пауаментауаната група "Коауициа за Бългауиа" взе уешение...

11

Анонимен

преди 10 години

Аман от блеещи протестиращи.

10

Анонимен

преди 10 години

***, нищо няма да направите, свършете нещо полезно! Нищо не става от вас!

9

Гъбарко

преди 10 години

Герберските *** пак ще осмърдят деня из БългарияСволочи и блядовеГЕРБ са чужди подлогиАко бяха на власт вече щяха да са изпратили войници в СирияКомунистите поне там няма да ни набутатвъпреки, че и те са много долни