18

Димитър Аргиров

преди 10 години

Българите трябва да съжеляваме,че допуснахме българската буржоазия да унищожи напълно селската партия БЗНС Разправата с БЗНС започна от 1923 година и сега при демокрацият БЗНС е окончателно ликвидирано заедно с неговата земя в ыыреални граници ,заедно с неговите села и селяни, Тук народе можеш да си поплачеш А колкото за такива като ГЕРБ Те това са палачите, за тях прокоба а не сълзи,

17

Анонимен

преди 10 години

sled ostavkata gerb otdavna trqbvashe da sa zabraveni.a mutrite tiknati v zatvora.

16

lyudmil stoyanov

преди 10 години

И без да съм политолог, го знам.

15

muzaka

преди 10 години

Очертавам черна есен. Осеяна със стачки,митинги,простотии и най- важното далавери.Няма как да се докосне някой до властта и да не се нагуши.Като онази :Гугушевата -съдийката.Та,ГЕРБ си е наизчерпване и това се вижда.Щом се смени 60% от от администрацията то ,няма келепир за опозицията.Така,че Тиквата и Цецо шлифера да си търсят друго препитание.Аз изразявам мнение ,че само друга партия-или блок /извън тези в НС/ ще изведе България в правилната посока.Никога ГЕРББСПДПСАтака ще могат.

14

681

преди 10 години

ако тиквун беше държавник и партиец ще отстъпи лидерската позиция на по младите в герб като павлова или дончев но не е той се изживява като царят слънце егото при него е твърде голямо

13

Анонимен

преди 10 години

Еми само с една Тиква партия не става, трябват експерти, капацитет ...

12

Разпадането възможно

преди 10 години

Нещата ще бъдат много ясни в края на септември след образуването на новата партия от недоволни бивши депутати от ГЕРБ. Ако са изградили що годе здрави структури и успеят да привлекат първоначално десетина от депутатите на ГЕРБ, лаваната на разпадането на ГЕРБ ще се отприщи към Нова година, но с още едно условие - настоящото правителство се задържи на власт до догодина. Друга партия, която се разпада е НФСБ (СКАТ) - електоратът им бе от БСП, който ще се преорентира ,повечето пак за БСП.

11

Сандо

преди 10 години

ГЕРБ не може а следва съдбата на НДСВ

10

сеска

преди 10 години

Далаверите на Емил Димитров в Етрополе продължават и в момента, като новото правителство не прави нищо за да ги спре.Учебната година още не е започнала а футболистите от частния му футболен клуб си живеят в училищното общежитие на държавни разноски от няколко месеца.

9

viktor.stoichev

преди 10 години

До бъдинСорос дето дава пари на станишев за интеграция на *** и да си прави младежка струтура, тоя сорос ли?:)Ей сорсоиди платениА Доверие на чия офшорка ще фръне?И изобщо къде е националиста любителна овшорки да пита защо парите на българите за пенсия отиват на недосегаемо за българския закон място?Или по национално важен жъпрос му е защо преди 10 години немска компания е ползвала офшорки докато Плевнята е работил там/

8

korona123

преди 10 години

Този от село Банкя докога ще се изживява като герой от фолклора

7

Анонимен

преди 10 години

НДСВ последва СДС,ДСБ,ССД...Абе защо във всяка абревиатура присъства "ДС"?! Та напълно възможно е и ГЕРБ да се нареди до тях. Лошото е,че няма изгледи да изчезнат БСП и ДПС (и тук двете буквички-"Д"и"С"!).Няма отърване от тия!

6

viktor.stoichev

преди 10 години

Ми това е най-нормланата съдба на лидерска партия.Само не знам другарите с кой ще се борят тогава.

5

бъдин

преди 10 години

Докато Борисов гордо носи еврейската шапчица и кръвното му ще е добре и ГЕРБ ще има подкрепата на най-силното лоби в света!Чичо Сорос..................защо кашляш?

4

Анонимен

преди 10 години

НЕ СЪДБАТА НА НДСВ ДАНО СЕ ИЗТРИЯТ ОТ ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ ТА ГНУСНА МАФИОТСКА СТРУКТУРА Г-ЕРП МРАЗИМ ГИ НЕНАВИЖДАМЕ ГИ НИКОГА НЯМА ДА ГИ ОСТАВИМ ДА УПРАВЛЯВАТ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО

3

Краси

преди 10 години

Да ама не ........

2

Богдан

преди 10 години

Ама то не е нужно да си политолог или платен голф социолог,за да направиш откритието, че ГЕРБ е Борисов!!

1

In memoriam

преди 10 години

Не съжалявам пожарникаря (агент Буда) и неговата ЕТ тиквен герб за тоталния им провал, защото те бяха жертва на собствената си глупост и колективна самозаблуда!