338

Dnes.bg.1

преди 10 години

Ако Хитлер не беше нападнал Русия или ако Чърчил и Рузвелт не бяха се съюзили със Сталин,а бяха се подчинили на германците и японците Червената армия нямаше да мине през България!!!

337

Анонимен

преди 10 години

Руский цар е на земятанай-велик, над всички пръв;русите са наши братя,наша плът и наша кръв.Кат Русия няма вторатъй могъща на света;тя е нашата опора,тя е нашта висота!

336

boyko_stoew

преди 10 години

До Dnes.bg.1Дали съм Българин,Румънец, Американец,Руснак,Сърбин, или ПуерториканецЗА МЕН НЯМА ЗНАЧЕНИЕ...Важното е Семейството ми ,приятелите ми ,съседите ми да се чувтсваме добре там където живеем.Да се опитваме постепено да подобряваме средата в която живеем.Да сме полезни на повечето около нас и така и на себе си....

335

bashkircho

преди 10 години

Rusia moje da hodi po diavolite s bodra krachka.

334

Анонимен

преди 10 години

А аз искам наказания за организираните от КГБ протести през зимата и за непрестанното влачене да държавата ни към дъното.

333

Dnes.bg.1

преди 10 години

До boyko_stoewА за нашите военни паметници по света какво ще кажеш? Малък коментар? Искали ли са руснаците Третият райх да ги напада и избива?Сталин канил ли е германците в Русия? А защо Англия и Америка са се съюзили със Сталин и СССР вместо да помагат на фюрера?

332

Анонимен

преди 10 години

Аз съм руснак. Не смесен, ами с двама родители. От 10-ина годишен живея в България и ще кажа едно: РУСИЯ ДА СИ ЗАТВАРЯ ПЛЮВАЛНИКА!!! СКАПАНИ *** И ПИЯНИЦИ!!!! БЪЛГАРИЯ НЕ Е РУСИЯ, ДА МЪЛЧИТЕ *** ГАДНИ! НИКОЙ НЕ ВИ ЩЕ. И СОБСТВЕНИТЕ ВИ ДЕЦА ВИ НЕНАВИЖДАТ! И АЗ КАТО ТАКОВА СЪЩО ВИ НЕНАВИЖДАМ!!!!!!!!!! ЗАРАДИ ВАС ЦЕЛИЯТ РУСКИ НАРОД СЕ СЛАВЯТ КАТО КОМУНИСТИ! АЗ НЕ СЪМ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА!!!! ***!!!!

331

Dnes.bg.1

преди 10 години

До MаузерКак Щатите са хранели руската армия, след като немските подводници потопяват почти целия съюзнически флот? И след Пърл Харбър? Американците едва успяват да изпратят малко оръжие на Англия,камо ли на руснаците. Хитлер и Адмирал Дьониц според теб *** ли са? А Луфтвафето и райхсмаршал Херман Гьоринг?

330

Анонимен

преди 10 години

Г-н Гурчо, вие се смеете на една трагедия? Озадачавате ме и ще посегна на метафизиката за да разбера дали не сте съучастник в това грозно престъпление срещу СВОБОДАТА на словото!

329

boyko_stoew

преди 10 години

До Маузер и Dnes.bg.1...1.Руският народ няма вина за нищо от миналото на България.2.Руските Държавни Институции НЕ МОГАТ да имат претенции спрямо Действия на Български граждани ,които не засягат Устоите на тяхната Държавност.Ако са се почувствали засегнати с боядисването на Паметника да си Сменят МИСЛЕНЕТО за Устоите на Държавността.България е Демократична Държава(поне това).3.Военните Паметници са ГОЛЯМА ГЛУПОСТ.Абсолютна Ретроградност 4.Свободата е усещане на Духа и зависи от много неща.

328

Dnes.bg.1

преди 10 години

Между другото чЪРЧИЛ е подхвърлил на СТАЛИН идеята България да бъде разпокъсана след войната между съседите си:Турция,Сърбия,Румъния и Гърция. Сталин отговорил,че това е интересна идея и трябва да се обмисли. Но се опитал да отклони дискусиите по идеята на Чърчил. И СЪР изоставил идеята си. Сега част от вас можеше да живеят в Турция,а други да говорят гръцки или сръбски,ако Чърчил беше по-упорит и наложеше тоя план за ликвидация на Бегето и "подлите" според него българи (за това е напълно прав)

327

чичо пейо

преди 10 години

хора с всяко влизане тук -виждам само негативизъм,помия ,разни болни мозъци търсещи реваншизъм в интернет,откровенна простащина мисля че ще си спестя за в бъдеще влизанията в днес.бгтова едва ли е моето виждане за прекарване на свободното ми време

326

Mаузер

преди 10 години

До qur4u--353 ;Съгласно договора Рибентроп--*** на Германия --32% от Полша а на СССР--68%,Прибалтика и Карелия от Финландия. Когато се подписва договора в Москва са делегати и на Англия и Франция но Сталин отказва да подпише договор с тях.Сталин имаше намерение на 06.07.1939 г да нападне Хитлер но той го изпревари.ПШо време на ВСВ САЩ хранеха Руската армия и им дадоха Воена техника за над $13 милиарда.Вначалото Т-34 го правеха със стомана от САЩ и Англия.Откраднаха Б-29 и направиха ТУ-4

325

Dnes.bg.1

преди 10 години

До ейЩе ти кажа защо! Сталин е предлагал на няколко пъти на Чърчил в 1941 и 1942 г англичаните да окупират балканите и България,но СЪР не се е съгласил. Спомнете си Бисмарк "Животът на всички българи взети заедно не струва колкото костите на един немски войник!" кратко,ясно,лаконично!

324

Анонимен

преди 10 години

Колеги, НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ е изчезнал безследно! Мафията на Тиквата е замесена! УБИЙЦИ!

323

Dnes.bg.1

преди 10 години

До qur4uСтраната ни уж е във война с германия,а не води на практика военни действия,не разоръжава немските армии в българия и не ги предава на съюзниците,ако не на Русия то поне на Англия. Чърчил дори не признава България като воюваща страна с германия. На теб ли да вярвам или на СЪР? Водим една демагогска политика на снишаване и прпотакане на нещата,ден да мине друг да дойде. Ама тия бай ганьовщини не минават Нито на Сталин,Нито на Рузвелт,нито на Чърчил

322

ей

преди 10 години

СССР като победители във Втората световна война са получили права заедно със САЩ , Великобритания и Франция. България е попаднала под тяхна зависимост. Питам, защо не е била под другата зависимост? Защо другите са ни предали на СССР? Питам , защо толкова години имаше ГДР под носа на съюзниците? Големи въпроси, без логични отговори. Това е политиката - интереси, интереси и пак интереси но на кого , на големите. Ние големи ли сме? Смях в залата. Ха, ха ха................. Ние трябва да сме ХИТРИ.

321

Dnes.bg.1

преди 10 години

До boyko_stoewАко не цените свободата си,дадена даром от чужденците руснаци и напълно незаслужена свобода според мен, то може отново да загубите държавата си и да гледате "Евреите в Освиенцим"-епизод 2. Вместо евреи с българи тоя път за малко разнообразие! Не се мислете за толкова хитри или хванали господ за шлифера. По някакво чудо сте живи всичките сега

320

Анонимен

преди 10 години

Подкрепям намбър уан! Уважението е взаимен процес! Западът даде луди пари на наши дупедавци само и само да ни смразят с Русия и останали напълно сами да ни заличат като народ и държава. Аз съм кротък и миролюбив човек, но ако съм бил там художниците щяха да ...ядът хурката! Гербоседерастки ПАЛЯЧОВЦИ!

319

boyko_stoew

преди 10 години

Измивам си краката и лягам да си почета за ролята на Ромите за "Освобождението на България" от Византийско робство.