82

Анонимен

преди 10 години

Новият публичен дом със старите к***ви!!!

81

бай Петко

преди 10 години

За да сте сигурни, че ще влезете в Парламента станете членове на БСП/ДПС !

80

1chovek

преди 10 години

А особено тоя колко е "млад" и "необременен" - Емил Димитров.....

79

надзирател

преди 10 години

тази партия ще развива своята дейност в центълния софийски затвор ми струва. Бая хора от нея са обвиняеми. Направо да вземат Цвъко за лидер

78

Трухильо

преди 10 години

Старите номера-политиците/к..ви/правят партия и като се налапат и компрометират пред народа-умишлено я разбиват и откриват нова!Политиката в България е като една огромна фирма,създадена за наливане на богатство в джобовете на група безскрупулни хора.Дано скоро получат заслужено възмездие!

77

ББ е единствен!

преди 10 години

О,Боже!!! Незнам,дали да се смея, или да ревна и заплача? Тази шушумига, заедно с другите мърди, къде са тръгнали и на какво се надяват? Видяла ЖАБАТА,че подковават коня и тя решила същото!Ха,ха! Никога не е късно съвсем да се омаскариш!

76

enchoss

преди 10 години

Миро подкара комбайн за герберчета ... жъни ... може да си ***... но жъни ... жъни...

75

Джедай Мастър

преди 10 години

Миро Мършата защо не е в затвора, а ще ми прави партия? Гати трагедията.

74

Анонимен

преди 10 години

Това не е толкова лошо. Те и без това нищо няма да постигнат сами, но поне всички *** да се махнат от ГЕРБ. Така партията на Борисов би възвърнала доверието на много хора.

73

Анонимен

преди 10 години

Сякаш ще направят нещо сами. Поредната измислена партия, която няма да постигне никакъв успех. Малка страна, а толкова много партии, които вземат пари за нищо. Прецакана система...

72

Оня

преди 10 години

До КЛО,Жалко, сложих ти +, жалко, но това е самата истина!

71

така ли

преди 10 години

Целия този цирк, в това число слагам и окрупняването на партията на бургаската мутра СКоТ-НФСБ, се прави с една единствена цел-да се съхрани ореола около ББ, да ни се представи сега едва ли не като мъченик, който е предаван от съратниците си, но, видите ли, има патриоти (Вальо Винкела и истериците около него), които са патриоти, милеят за България и отново ще вземат властта в името на нормализацията и премахването на комунистическо-турската власт! След това следва голямата далавера-САНИРАНЕТО!..

70

Мунчо

преди 10 години

Някога имах съсед руснак. Преди поредните избори ми вика: "Съсед давай да си направим партия. Ще я наречем 23 /от втори и трети апартамент/ и ще подкрепяме този, който дава най-много за пиене". Не си направихме партия. Никой не подкрепихме. Ама що ракия изпихме.

69

Анонимен

преди 10 години

Подли чавдарчета, ще дръпнат и те 0.0001% от гласовете за Герб

68

NIKO11111

преди 10 години

Интересно като създавате партия, какви са ви идеологическите различия с ГЕРБ, нали политиката е борба на идеи или създавате поредното мижи да те лажем.

67

Анонимен

преди 10 години

Калинките отлитат!Къде ще кацнат обаче?

66

Стаменов

преди 10 години

Знаем отдавна, че Емил Димитров-Ротманса е от лошите. От неговите далавери са пропищяли не един и двама човека не само от Етрополе. Интересно ми е какво прави Мирослав Найденов с него. Явно и той е от същата каца. Смятай за каква партия ще става въпрос...

65

Анонимен

преди 10 години

герб върви по пътя на ндсв и сдс прекаленото доверие в една или две персони

64

КЛО

преди 10 години

Некадърна българска ***! Който и да дойде на власт, няма да е в състояние да промени нещастния живот който предпочитата да живеете. Мизерни нещастници които нямат представа как да уредите мизерния си живот. Възпитанието на българина е да бъде арогантен, самодоволен егойст който се интересува единственно и само от това, той да е добре за сметка на всички останали. Българите нямате бъдеще!

63

СИМО

преди 10 години

През май 2006 г. Джон Байърли пише до Вашингтон, като се позовава на вътрешна информация от ЦРУ, че бившият вътрешен министър на България (бел.ред.: очевидно "Тагесцайтунг" има предвид тогавашния гл. секретар на МВР) е замесен в търговия с амфетамини, че участва в незаконни сделки с "Лукойл" и че като главен секретар се е погрижил за това съпругата му (бел.ред.: вероятно става въпрос за приятелката на Борисов) да може необезпокоявано да пере пари. Освен това Борисов поддържал и връзки с мафията.