129

Атакист

преди 10 години

do 144 То се се свършва с Атака от 8 години и все в парламента. Как става тоя номер, брачед???

128

Атакист

преди 10 години

"От векове в България съжителстват различни религии и народности, всички ние заедно посрещаме несгодите, заедно споделяме успехите и заедно градим бъдещето, заяви държавният глава в приветствието си по случай празника Байрaм"Няма ли кой да го издрънчи с някоя права лопата по кухата му герберастка чутура???Няма такъв нещастен ***. То не бяха СИМПАТИЧНИ протести, то не бе и тази идиотия изръсена от тоя кавал.

127

Анонимен

преди 10 години

Свърши се ваща другари от ДС!Усещата ли как това е поредната диверсия на дс(дпс+атака). Платените писачи налазиха форумите и се опитват да създадът впечатление, че видите ли има "етно-омраза"???Въобще не им се връзвайте на тези братоубиици и ***!Моля мафията да не се крие зад етнически партии като дпс и атакаБалонът се спука евро-комисията каза в прав текст-Вие сте откровенни бандити!!Ако не вярвате, питайте коалиционния партньор на дпс:- атака.?

126

Анонимен

преди 10 години

Плюят по Президентът заради ветото. толкова пари пръснаха по изборите купуваха гласове, застъпници едно друго трябва да откраднат единият милиард за да имат пари за купуване на гласове на предсрочните избори? Толкова сте жалки!

125

Do !33

преди 10 години

Do ГУРБЕТЧИЯ .eу *** рeзан,я кажи като си гурбeтчия какъв паспорт имаш в джобаси,с какув паспорт обикаляш христианска Европа .Нали разбираш чe ако останeш бeз Бългаски паспорт си заминаваш дирeкно в анадола.Сигурeн съм чe там сe обявяваш за Българин нали,а тук си по турчин от турцитe в турция ,мамицатави манафска !

124

АТАКИСТ

преди 10 години

дпс и атака нежна сладка мощна истинска любов Дай ми само аз отдолуда те хвана пак на голоХайде, почвай ме сега!пъшкай и ме обливай с мляко.Покажи ми любовта!Покажи ми, че го правиш,както никой до сега.Дръж го здраво, дръж гои недей го пуска.

123

Анонимен

преди 10 години

Г-н Президент изобщо не се оправдавай ,защото тогава ний пък ще питаме защо Волен ходи на празника на Русия в руското посолство. За всеки интелигентен и непреднамерен човек е ясно ,че това правителство е подготвило закон ,който вече е минал и на първо четене за връщане земи на мюфтийствата. И сега търсят жертва и оправдания за предателството си . Комунистите са царе на манипулациите.

122

АТАКИСТ

преди 10 години

дпс и атака нежна сладка мощна истинска любов Аз вече искам с някой да греша,Не искам, не желая тишина.Аз искам голи да се разтопим,от страст и обич ний да изгорим.Хайде, почвай ме сега!Покажи ми любовта!Покажи ми, че го правиш,както никой до сега.Дръж го здраво, дръж гои недей го пуска.

121

до гурбетчията

преди 10 години

верно , че сме голяма работа . издържахме и на 500 годишно робство и пак ни има ....мислете му .Имало е велика и мощна България и пак ще я има напук навсички опити да ни затрият

120

!

преди 10 години

Българският президент седи на една маса с подсъдими ислямисти (терористи) на една маса! Седи на една маса и прави сюнети на хора проповядващи, че българите са рая! ОСТАВКА И САМО ОСТАВКА НА ПРОДАЖНИЯ ОЛИГАРХ И РОДООТСТЪПНИК!

119

тихата_стъпка

преди 10 години

Плевнелиев откак стана президент посети Рибново, после даде съгласието си за изграждане на ислямски образователен център в България, а тази година ходи да чества рамазана и гони българските журналисти. Както е тръгнало ще честити и новата година на турски език.

118

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

вие българите все се мислите за голяма работа ама ще ядете един голям анадолски....

117

123

преди 10 години

Е как така не са говорили нищо. Ми не е културно да джвакаш само баклава и да не обелиш и един лаф . Друг въпрос е целесъобразно ли е президента да легитимира чак толкова голяма загриженост за един етнос точно в това смутно политическо време. На всичкото отгоре там присъства и чужд държавник от държава която е доста далеч от демократичните цености.И като капак на всичко, скандала със журналистите. Ако и това не е гаф, не знам какво значи тогава думата -гаф или издънка по нашенски ;)

116

Атакист

преди 10 години

Офшорналиев, *** скапан.... я кажи по- добре Тиквата, който е първа дружка с Ердоган, какво ти заръча да плямпаш пред неговия вицепремиер? Обеща ли му територии от Беломорска Тракия, От Родопите??? Кажи ве, нещастен помашки ***!

115

joro

преди 10 години

Нeмога да си обясня eдно нeщо,защо когато ниe българитe станeм политици,и оправници ставамe такива продажници,и нe си защитавамe националнитe интeрeси,и достоинство..Нeмога да разбeра страхливили са нащe оправници нeразбирам! Нeказвам да сe рeпчим на Турция която e 70 милиона държава,но трябва да си защитавамe дуржавата.Вищe какво правят гурцитe които нe са по голяма дуржава от нас,отстояват си интeрeса и нe им пука нито от Турция,нито от Амeрика,нито от Европа ! И си правят каквото си искат

114

Анонимен

преди 10 години

дпс и атака нежна сладка мощна истинска любов Запомни, че боли,ще боли до зори.Ако искаш да си с менетрябва ти да си под мене запомни.Че голям е всички знаятмного, много е голям,че срамувам се да кажамного, много ме е срам.Дръж го здраво, дръж гои недей го пуска.

113

Анонимен

преди 10 години

дпс и атака нежна сладка мощна истинска любов Жадувам вече някой да обичам,да ме обича някой до полуда.Не искам веч във фалш да се обличам,не искам аз живота си в заблуда.И продадох си душата цяла!

112

Анонимен

преди 10 години

дпс и атака нежна сладка мощна истинска любов Дай ми само аз отдолуда те хвана пак на голоще забравиш що е ритъм!Що е ритъм хайде да те питам!Искаш да ме пъхнеш в тоз креватС бой не става, знаеш съм инатДа ме вържеш и дереш знаешче ме кефи яко!След това да не ревеш,пъшкай и да ме обливаш с мляко.

111

Анонимен

преди 10 години

Не трябва да забравят,че тук е БЪЛГАРИЯ!

110

Мамантос

преди 10 години

Ла*нар. Отвратителен и най-вече -- вреден за националните интересси.