12

Анонимен

преди 10 години

"Парламентарната опозиция в лицето на ГЕРБ не беше достатъчно убедителна и смелaНе разбирам как един демоктрат може да изрече подобно нещо. Та ГЕРБ е само единклонинг на БСП, но в по-просташки вариант. И двете престъпни сили обслужват олигарси. Отношението към ГЕРБ е ключово. Да ги изберем и после да се коалират с ГЕРБ е предателство.По-добре да ни управляват БСП и ДПС, отколкото такъв срам .

11

Дяволът

преди 10 години

До ЧичкоЧиче нищо не разбираш ти :) Твърде е интелигентен и красив и не искат никъде да го наемат, освен на пл. Македония !

10

22

преди 10 години

До АнонименДесетки протестиращи са се събрали "На кафе".+ всички видове СДС-та и измамници с ново име.После не бил политически протеста, и нужно ли е всички да се занимаваме с 20-тина заблудени и още толкова измамници и продажници

9

Чичко

преди 10 години

До Анонимен 4Ами тръгвай защо киснеш във форума, умнико?

8

Дяволът

преди 10 години

Има пичове, как . Ще търсиш Радан Кънев. Той приема в офиса си по всяко време, казват. А като е на зор бутал кафе машината и оправял по спешност на масата направо. Ще се улесниш доста ако си с пропуск на бтв или нова.

7

Анонимен

преди 10 години

тия реформатори от Реформаторския блок , са червени *** , които така ,,реформираха" държавата по тяхно време , че още им берем плодовете , сега се събират старите *** , които направиха нов бардак , и се опитват да подменят протеста , но няма да стане .

6

лакомията и простоти

преди 10 години

заради пароците алчни родители малтретират децата си по сред нощите на протести....до къде води лакомията и простотията....

5

репортер

преди 10 години

Готини пичове разсъблечени има ли? Аз съм пасивен....и мисля да наобиколя да разгледам

4

stefan popow

преди 10 години

У лево пак ...., що не се събирате другаде, а само правите калабалък пред офисите на ТВ7, протестите са платени от БТВ и БНТ1, щото ги е яд, че правата за мега интересното БГ футбол първенство са в ТВ7 и сега организират протести пред офисите им.А кафето е Нова Бразилия не си взимайте, че е огън кафе, да не изгори някой рано рано :)

3

Протестите няма да..

преди 10 години

...престанат докато организаторите им не бъдат вкарани в затвора! А те са - Бойко Борисов и Цветан Цветанов!

2

Дяволът

преди 10 години

Минах преди малко да погледна за някоя апетитна протестираща по бански, ама уви ! Яко навлечени хорица, налитащи на кафе предимно. Не е хубаво да се лъже - искаме да оплакнем малко очи, нали сте красиви (уж) ! Интелекта е бонус.

1

$?!

преди 10 години

Тия пък кой ги пита? Как изведнъж всички станаха компетентни по всички въпроси.. Клоунада!