11

Анонимен

преди 10 години

Да му мислят комунистите с оная летяща чиния!

10

Вин

преди 10 години

Американците са кацали на Луната, това е безспорно. Вярно е обаче и че повечето кадри от Луната са "фалшиви" - снимани на Земята. Има си сериозни причини за това. Имало е среща с "непозната сила" превъзхождаща ни неимоверно в технологично отношение (според Вернер Фон Браун). Имало е "лек" сблъсък, защото американците е трябвало да взривят малък ядрен снаряд. "Непознатата сила" е реагирала мигновено и е изритала американците от Луната за вечни времена. След това САЩ и СССР подписват тайно споразу

9

10

преди 10 години

А защо повече от 40 години не се върнахме там? Или никога не сме били там...или някой там ни е предупредил да не се връщаме скоро време!

8

до THE Патриот

преди 10 години

И мен ме е глождило това - официалната теория е, че е изключително скъпо, инвестиция, която не се връща и, че просто няма с кого да се състезават в момента САЩ. Ако утре Русия или Китай стъпят на луната, считай Аполо мисиите за рестартирани ;)Другото е, че може би наистина има нещо там, при което да не искат(ме) да се връщаме, но е само теория на конспирациите това.Каквото и да е причината, стъпването на луната си остава неоспорим факт.

7

Анонимен

преди 10 години

"Какво да кажеш на Марс?"- ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

6

ТHE Патриот

преди 10 години

Мен друго ме гложди ,как 60те години когато най модерните компютри тогава са имали мощността на една *** са пращали хора на луната ,а сега половин век по-късно не летим до там.Има нещо гнило в таз работа!Или цялата работа е шашма или не искат човек да стъпва пак там поради някакви причини!

5

Анонимен

преди 10 години

Ама естествено, че е било лъжа, рускитата са били първи там, слава на цоциализма, смърт на империализма на сащ...А иначе по-сериозно - фактът, че СССР признават стъпването на Луната е единственото нужно доказателство, че наистина се е случило. Това, че от "Партизано" ви инструктират да хейтите по всичко западно не променя реалността

4

КАСИ

преди 10 години

Истината е колкото някъде там , толкова някъде тук!!!

3

Анонимен

преди 10 години

Голяма Холивудска продукция е било това кацане на луната - веещо се знаме, сенки...Хубава работа, ама американска.

2

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

МОЖЕ БИ СЛЕД ПЪРВИЯ ПОДСКОК ЩЕ КАЖЕ..... ,,КОЙТО СКАЧА Е ЧЕРВЕН,, ......

1

Атакист

преди 10 години

"Какво да кажеш на Марс?"К'во да кажеш освен: "Здравейте, продуценти и режисьори! Ще снимаме ли в тази пустош на Невада?"