109

Оля

преди 10 години

Тази е дрогирана- какъв безумен поглед!

108

Анонимен

преди 10 години

жената с окървавената глава символизира родината ни, бита, мачкана и поругана, но с всепрощаваща усмивка

107

ViturStSt

преди 10 години

Бе нито е наркоманка, нито е луда нито проститука.Кво само храчите безпомощна злоба форумните драскачи.Хората си вярват на очите не на васКойто иска да види ккак правокатори сами се удрят в плалките да потърси в гугъл " Полицаи удрят без повод "

106

Анонимен

преди 10 години

Абе луда и/или дрогирана. Четох й излиянията във Фб, по-объркани (псевдо-"интелектуални") писаници трудно може да се намерят.

105

Анонимен

преди 10 години

най-много жертви имаше от мирните хорица които искат оставката на триглавата ламя

104

До 111, ViturStSt

преди 10 години

"Наща"?

103

_anonimen_

преди 10 години

Защо ли си мисля, че ако на власт беше ГЕРБ ...СЪЩИТЕ , които сега ругаете Елизавета, щяхте да я възхвалявате до небесата ...жалки, страхливи, купени и продадени форумни мишки !

102

Наблюдател

преди 10 години

Май са останали доста непласирани от тоновете амфетамини на ББ.

101

Чичо КОКО

преди 10 години

Чичо Коко прави чудеса с вехтите друсалки

100

Дяволът

преди 10 години

По въпроса с кръвта : всеки мъж се е бръснал, някои всеки ден - други се бръснат рядко. И всеки се е порязвал. Забелязали сте сигурно, че след няколко минути кръвта спира, засъхва и става почти кафява. Е...тук е разликата с филмовата. Отделно, вие наистина ли вярвате на това дрогирано и облещено създание на снимката ?! Наистина ли сте убедени как е с чисти помисли на протеста. Нека и видим снимките в профила във ФБ. Там има снимка на Орлов мост с неин другар, нарамил ШИШЕ мента, за Бога !!!!!

99

ViturStSt

преди 10 години

До Мистър ХБрей наща полиция имала щикове.Кой е издал заповедта "на нож!":)Ясно че не си бил там .До там изпаднахте че да лъжете на дребно:)Което е хубаво де явно отчаянието е голямо

98

gandi.daow

преди 10 години

Айде сега тази симпатична ненормална да положи три месеца обществено полезен труд в градинката между университета и нар.събрание. Да изхвърля кошчетата, да мете алеите и чисти плочките от драсканици. Да, така ще е справедливо за всички, а и следващия път ще си помисли преди да върши глупости!

97

Мистър Х

преди 10 години

освен това мноог от наранените са от други протестиращи. Видях протестиращи лягат в последния момент на земята и друиг протестиращи стъпват на главаат им или пък някой отзаде от протетстиращите хвърля камък (паве) и то уцелва друг протестиращ по главата с риск да го убие.

96

Анонимен

преди 10 години

до 104 може и да е от Бояна но е против герб

95

до 100

преди 10 години

Докато се впечатляваме от подобни клишета още дълго ще сме на опашката на Европа. Къде бяхте до преди 6 месеца? Защо не протестирахте? Защо мълчахте бре? Преди 6 месеца слепи ли бяхте? Няма как да отговориш защото си платен!Кофти е, че се режат печалбите на енергодружествата нали, кофти е, че се иска ограничаване правомощията на банките при кредитирането нали? Еми за това са сега протестите но само 4000 кухи кратуни не го разбраха!

94

Мистър Х

преди 10 години

въйпросната Елисавета я видях няколок пъти как връхлиташе върух щиковете на полицаите, които я отстраняваха с ръце и тя пак връхлита като обезумяла с накакавъизцъкелн поглед сигурон е била надрусана, то си й личи на снимката. пищеше истерично и се блъскаше в щиковете , докато се разкърви а после защо била в кръв. Абе може ли да сте такива лековерни!

93

..

преди 10 години

hahahahaaa taz e mnogo zle i e hiper drogirana!

92

ViturStSt

преди 10 години

До АнонименМи не съм наркоман.И вече съм прилично убеден, че акъла ми е доста повече от твоя.Най-малкото не съм изпаднал да работя форумен БОТ.Евала за стратегията де форумните *** срещу всички българи.

91

Анонимен

преди 10 години

до 96 мен никой не ме използва знам какво искам и то е лустрация Румъния го направи а ние спим до кога ще сме овце

90

Българе

преди 10 години

Престъпление по НК е да заведеш дете на протеста.Раната и, ако изобщо е истинска а не залепена силиконова от Бояна филмс, където е статистка, е от камък или бутилка. Палка или щит не правят такава рана. Измамници герберски