20

бай уй

преди 10 години

Аз когато се привиня, ме гонят от работа, какви са тия глупости, нямате право на грешки както при всички останали хора. Ако инженер не сметне сградата правилно тя пада, *** на кого ще се извиниш след това? махай се от там не виждаш ли, че нищо не можете. Нямате грам чувство за отговорност, дай, здай властта на който и да е. Преди беше ББ, за предишните сега ти започна като него. Никаква разлика нямате. Дее.ба и ***, ще умират хора скоро заради вашия дебилски инат.

19

родопа

преди 10 години

Уважаеми мушеници н, ние обикновените граждани на родината си нямаме никаква вина , че вие политиците си дадохте задниците си на олигарсите за шепа трохи.

18

thegbc

преди 10 години

Нагъл изверг !!!

17

аз

преди 10 години

НЕЩАСТНА *** ДОЛНА!!! ДОЖИВОТ ако трябва ще гласувам за ГЕРБ щом толкова ти бъркат в руското дупенце та не ти излизат от устата и за секунда...нещастни комунисти направихте дъжавата и народа на решето само за 20 години....НЕ ВИ ЧАКА ДОБРО!!!

16

11

преди 10 години

Аз нося вина и ракии и бири ...

15

Анонимен

преди 10 години

Вън от парламента и от България,*** червена ***!Армичта да отвори резерва с 30 000 автомата военен запас!Тия от друго няма да разберат!

14

Nerazbirasht

преди 10 години

Като какъв говориш за ОСТАВКИ другарю Сер Гейчо!ОСТАВКА трябва да подаде премиера или той си е обикновен *** във вашите ръце от който нищо независи?!Орешарски ОСТАВКА !!!

13

Backline

преди 10 години

До FrontlineМного ми се ще да те намеря къде се криеш, плазмодий, и да те помачкам аз малко!

12

пума

преди 10 години

Червен съсел, *** да поливаш с ибрика на съюзниците си! *** такъв!

11

един

преди 10 години

Сергейчо, много е удобно да се каже, че всички са виновни, особено да се хвърли вината върху народа. Цялата далавера около ограбването на държавата и прехода беше обмислена много преди 1989 г. - парите трябваше да отидат при определени хора (знае се кои!!!), спестяванията трябваше да се стопят (инфлацията обслужи пак избраните хора като стопи дълговете им) и т. н. Още от 1989 г. имаше два вида заплати - едни много високи за обслужващите избраните олигарси и перестройчици, и другите - за народа

10

Писна ми

преди 10 години

Станишев при Стратега! (Господ си знае работата).

9

Човек

преди 10 години

Да направим изборите пък ще видим,страх ви е от тях,голям страх.Стига глупави оправдания с Герб,хората не ви искат,оставка веднага и избори.Похарчиха се 24 милиона за референдума за Белене,макар за всички да беше ясен резултата,нека се дадат и за нови избори.Все пак ние ги плащаме,ние искаме да има избори

8

Ясен

преди 10 години

Нет, товарищ Дмитриевич. Вие носите вина. Аз не крада парите на цял народ и вина нямам. Съвестта ми е чиста, а вашата - ампутирана! Взимайте си партизанския, грабителски отряд и си заминавайте в Украйна, Русия, Казахстан...където си щете!

7

Мария

преди 10 години

Боже, слезни и си прибери вересиите - Станишев и сие другарчетата му от БСП, ДПС и Атака!!!

6

Мафиотп

преди 10 години

Колкото повече гледам това безгръбначно, което съществува само за да лъже, ***, краде, демагогства, което е мразено от цял народ, повече се погнусявам. Форумци от БСП, нямате ли акъл да разберете, че тоя затрива партията ви? Направи БСП ***, която обслужва ДПС и Атака. Вие гласувахте ли да има турски областни управители и министри, или един луд фашист да ви поставя на колене, като ви държи на власт? Членове на БСП, тоя *** ВИ ПРЕДАДЕ НАЙ ДОЛНО

5

Гопето

преди 10 години

Братушките ли са ти опряли пищова в главата съсел долен !!!! *** нещастен...

4

Михаил

преди 10 години

Всяка дума казана от сер ГЕЙ е провокация и загуба на кислород

3

Frontline

преди 10 години

много ясно Станишка никва оставка, бачкайте на макс и мачкайте герберската ***. Тия ГЕРБ до една година време ще са в историята като партия...МАЧКАЙ ТИЯ ГЕРБЕРИ МРЪСНИ, БОЙ С ПАЛКИТЕ ПО ГЛАВИТЕ М.ми..та ви...

2

Анонимен

преди 10 години

Съсел, какво значи, че ще обслужи ГЕРБ? Не са ли най-много хора гласували за тях? Много бързо забравихте, че не сте избраниците на народа. Или май ви е страх от нови избори?

1

DeadZeppelin

преди 10 години

махай се бе !