23

Анонимен

преди 10 години

Единственото хубаво нещо на фона на цялата тази свинщина е, че дпс се превърна в синоним на мафията. А най-лошото е, че дпс създаде образът, на бандити и разбойници на нашите земляци и братя eтническите Турци в България. дпс превърна понятието eтнически Турци в обидно и нарицателно за разбойници. Ако не вярвате, питайте коалиционния партньор на дпс:- атака.?

22

безпартиен

преди 10 години

Това щеше да е факт в нормална държава , а не в Бълхерия. Всички българи трябва да разберем , че турската партия винаги ще бъде фактор в политиката ни. Ние сами я допуснахме до г*за си след 10-ти ноември.Срам за нацията . Добре че не е жив Левски.

21

Радост

преди 10 години

Не искам никакви съмнителни усещания от тази посока!!! Орешарски ще мисли до септември, а на тези им трябват 6-12 месеца. Всъщност някой разбира ли нещо? 3, 6 или 12 месеца? Хайде уточнете се и ние да знаем колко още ще бъдем по улиците?

20

JustTom

преди 10 години

ДПС-ар: Протестиращите да се успокоят, работим!Мх, ден година храни е вашата работа... Айде марш от България!

19

AlekoKonstantinov

преди 10 години

В последното изречение този турчин говори за гражданска война. Аз ви казах, че без кръв няма да дадат властта. 'брутални начини' това вече е знак

18

АнонименХ

преди 10 години

Оставете хората да работят.Аман от националисти,ненормалници и расисти в нашата страна.Дали е *** или турчин няма никакво значение важното е да работи за тази страна.А като някой други отявлени българи да си пълнят гушите за сметка на народа.

17

AlekoKonstantinov

преди 10 години

След 5 месеца ще имигрират поне още 500 000 души в ЕС. Тук ще останат само гласоподаватели на БСП и ДПС, ще управляват България вечно. Страната е обречена

16

rumen221

преди 10 години

НАГЛЕЦИ ЛИ..., НЕ-Е-Е-Е...ВЪПИЮЩА НАГЛОСТ, ТЕРОРИЗЪМ Е... Сугарев и 500 ТАРИКАТИ, ДА СИ ВЪОБРАЗЯВАТ, ЧЕ ПРЕДСТАВЯТ... ЦЕЛИЯ НАРОД...(това поражда сериозни тревоги сред Европейската асоциация на психиатрите)- Днешните протести, дето протестиращите "красиви", "интелигентни" и "умни" добре платени НАГЛЕЦИ дори не знаят за какво протестират, НО СА ГОТОВИ ДА ПРОЛИВАТ КРЪВ, приличат на...- "ГЛАДНА" СТАЧКА НА СЕЛСКИ ЧОРБАДЖИЯ МЕЖДУ... ДВЕ ПРЕЯЖДАНИЯ...! И в същото време в "провинцията" децата не могат да заспиват от ГЛАД...!!!.

15

1

преди 10 години

До sharky,само ***,он няма рамене.

14

qur4u

преди 10 години

Чакайте, дайте шанс, ще работим...............бла, бла , бла....... А сега да ви го преведа простичко: "Разтворете бузките и не мърдайте, ние си знаем работата" Махайте се гадове, неаме нерви вече! Аз лично съм на предела и изоооооообщо няма да бъда толерантен! Бах тази толерантност аз! Вие ще ни клатите а ние ще протестираме "усминато". Ей ся на! Как па да не! Е@@@л съм ви м@@@@@@та!!!

13

Анонимен

преди 10 години

Протестиращите, усещате ли, че като дискредитирате ДПС като партия на турците, малцинството или етноса, попадат под графа расисти. Така няма да постигнете успех.Трябва с аргументи, примерно, Тиквата стопи фискалния резерв и окраде еврофондоветесерГЕЙ иска да ни прецака с БеленеКостов приватизира БългарияИзлагате се, бъдете по-зрели, тия протестите заприличаха буквално на цирк.

12

ivan

преди 10 години

Жалко за тези бездарници ,дето получават жълти стотинки да подкрепят тези наглеци. Прости им боже те не знаят какво правят!

11

nasakotoqkata

преди 10 години

малииии много нагли бе как един от тях няма честен всичките от мошеник нагоре на крива ракета протестите и пречат

10

nasakotoqkata

преди 10 години

малииии много нагли бе как един от тях няма честен всичките от мошеник нагоре на крива ракета протестите и пречат

9

rumen221

преди 10 години

НАГЛЕЦИ ЛИ..., НЕ-Е-Е-Е...ВЪПИЮЩА НАГЛОСТ, ТЕРОРИЗЪМ Е... Сугарев и 500 ТАРИКАТИ, ДА СИ ВЪОБРАЗЯВАТ, ЧЕ ПРЕДСТАВЯТ... ЦЕЛИЯ НАРОД...(това поражда сериозни тревоги сред Европейската асоциация на психиатрите)- Днешните протести, дето протестиращите "красиви", "интелигентни" и "умни" добре платени НАГЛЕЦИ дори не знаят за какво протестират, НО СА ГОТОВИ ДА ПРОЛИВАТ КРЪВ, приличат на...- "ГЛАДНА" СТАЧКА НА СЕЛСКИ ЧОРБАДЖИЯ МЕЖДУ... ДВЕ ПРЕЯЖДАНИЯ...! И в същото време.. и в "провинцията" децата не могат да заспиват от ГЛАД...!!!.

8

Не ви искам

преди 10 години

По принцип съм спокоен човек, но следващите ми думи ще трябва да ги скрия така..................................................................................@@@@@@! МАХНЕТЕ СЕ !!!

7

!@№$

преди 10 години

След Пеевски,онзи от ВИС,турчина от Благоевград,Бат Сали...започвам да го УСЕЩАМ...!!!Даммммм-усещам как.......ПЕНЕТРИРА из отзад....и нещо не ми е приятно....Няма прогрес с вас-просто няма!!!Извинявайте за грубостите в коментара,но определено много ми е писнало от тези..

6

ivan

преди 10 години

Махаме ви! Нямате място в християнска България! Съмнявам се, че и в ислямския свят ще ви искат, такива доказали се некадърници! Хайде на протеста да изгоним веднъж за винаги това зло!

5

ЛАВРЕНТИЙ БЕРИЯ

преди 10 години

"двете управляващи партии имат също свои привърженици, които могат също, дори по брутален и агресивен начин, както станахме свидетели при дни, да защитят своите партийни пристрастия и своите партийни лидери"

4

sharky

преди 10 години

Не искам да усещам нищо от ДПС!!!!!!Отказвам;)))))