19

Я

преди 10 години

Хайде .. Брендо началник на отдел "Наркотици" в ГДБОП и братя Галеви експерти в международно икономически отношения за страната. Не се учудвам вече на нищо.

18

Социаглист

преди 10 години

това вече мина всякакви граници на търпение....вън от парламента на тия откровени престъпници!

17

МладГражданин

преди 10 години

Граждани на Република България! Нека не позволявам потурчването на нашата свята земя отново! Нека изринем точно тази ***, затлачваща ни от години! А за бат ви Сали , мога само да допълня това : dnes.bg/slideshow.php?mreporter&id=6675&pid=44890 . Оставам коментарите на Вас! Вземайте се в ръце и да ги разкараме! МладГражданин 23г.

16

borho

преди 10 години

***, ***.... ОСТАВКА !!! НАРОДЕ, ЗАЩО МЪЛЧИШ И ЧАКАШ ДА БЪДЕШ ОМЕРЗЕН ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ....

15

:)

преди 10 години

Това е същата подигравка като да сложат Пеевски шеф на ДАНС. Наглост и безочие. Този клоун ли ще кове закони и ще взема решения относно моето бъдеще???Бах!!!

14

Journey

преди 10 години

До СалиЛошото е, че вече не ни е смешно.

13

Сър Пичук

преди 10 години

От този *** е проплакал цял град, за малко не успя да стане кмет на Самоков (300 гласа) но депутат от ДПС успя да стане. Похвално... Да живее комунизма...

12

Анонимен

преди 10 години

Срам ме е за България, щом такива персони ни управляват. Това е възможно само когато ни управлява БСП-ДПС и сие (БКП). *** и фесове в цяла България са се организирали в защита на тоя парламент и правителството. Или тия ги сваляме, или край с Българската държавност. Нямам нищо срещу *** но умните и интелигентни хора сред тях не са представени в НС. Там трябваше да е професор Чирков и др. такива а не Бат Сали нелегалното енерго. Тоя е за затвора но Цацаров не ги вижда тези работи май.

11

Анонимен

преди 10 години

Само бат Сали ще оправи България. Вярвайте му.

10

до кога?

преди 10 години

Честито българи! Човек който контролира кражбата на ток в Самоков е в праламента. И без доказателства е ясно че е бандит, щом е от ДПС. Време е да изчистим ***!

9

Анонимен

преди 10 години

Супер. Щом сигането стигна до властта , България ша са упрай . Саас сигорност.Браво ,Господа управляващи .Поредния много експертен и супер умен ход.Но мисля , че си играете с огъня, и скоро ще стане пожар.

8

trut

преди 10 години

Баси мамата...най-мръсния *** у парламенто.Тоя дето в Самоков си е направил второ енерго.Всички го знаят без прокуратурата.СМЕХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ...НАРОДЕ НЕМА СПАСЕНИЕ!ГАЗИИИИИИИИИИИИИИИИ!

7

Алах

преди 10 години

догане догане та не ти пръсна онова момче главата *** скапан

6

гошко

преди 10 години

???

5

Anonymous

преди 10 години

Това е само началото. Това ни очаква след 10-20 години.

4

Салахадин

преди 10 години

Абе имаше един министър навремето ДПС-арин !!Дето на едните документи се пишеше там с резняшкото име, а на другите с българското?Той не е ли в затвора 5 год?

3

Килюминати

преди 10 години

Ужас, вече не се издържа, требе да се влезе в Парламента и да се изколи тач ***/***.

2

Стефанов-29

преди 10 години

Какво ли ще бъде поредното безумие?

1

Сали

преди 10 години

xaxaxaxaxaxaxxa Пародията продължава неуморно