112

Витоша

преди 10 години

Божеее, единственото обяснение да се срещат хора, които да подкрепят и най-странното-да вярват в тая цялата властваща клика, е че вероятно са лоботомирани. След всичките абсурдни решения, взети от и без това престъпните, а в миналото и терористични партии като БСП и ДПС, все още има индивиди, които им се връзват. А този белокос господин е тяхна пионка, само че вече е пребогат и оттук нататък му дреме на шапката кой го мрази или обича. Чудно е, обаче, че се срещат ***, които го подкрепят.

111

are_kulata

преди 10 години

Защо *** не осъдиха един комунист, питам аз, нали щаха да смачкат 3-на коалиция, или гарван гарвану око не вади ?

110

Анонимен

преди 10 години

и стана комисията по далаверите бащинийка на пуйката волен и сега ще си отмъщава на всички, които са били против него! само не чакайте да свърши истинска работа!

109

Анонимен

преди 10 години

HAHAHHAHAH KOMISIATA SIDEROV:))) TSIRKA V TAZI DARZAVA KRAI NIAMA

108

ТУРЧИН

преди 10 години

СИДЕРАТА Е ПРАВ. ЗА КАКВО ЛАЕТЕ ? ЧЕ ВОЛЕН ПОКАЗВА ИСТИНАТА ЛИ ?

107

eeha

преди 10 години

Какво почва па тоя ***?!!?!

106

минчо

преди 10 години

По изражението на този човек личи , че е психясал.Не е наред и определено му личи.Въпросът е колко пари е получил за да вдигне този кьор фишек?Те го постовиха на това място , за да говори глупости и да злепоставя опонентите на властта.Баба на такива казваше- микире.това ми прилича на "онези бюлетини" от Костенброд, въобще - "активно мероприятие" на БСП.

105

/LLML;

преди 10 години

SIDEROV DA HODI DA 4ETE NOVINITE NA TURSKI PO BNT1

104

Атакист

преди 10 години

Сотирчо, вземи сега 2 бутилки по два литра бира и си замъкни уродливата физиономия пред мин. съвет. Приподобните ти герберастки съмишленици вече те чакат там да попиете дружно по олигофренски бира и да надуете по някоя друга свирчица.

103

Shop

преди 10 години

Джудженцето Румпелщилцхен е израсло с мисълта, че полюциите в панталоните го правят мъж. Каква била изненадата му, като пораснал и научил, че всъщност е точно обратното... И сега естествено всички по-нормални от него трябва да минат под ножа.

102

Издирва се

преди 10 години

Ах, Сотире, Сотире...Сотире, Воленчо да не те пусне скоро и тебе по телевизия "Алфа", с надпис "Издирва се" и съответна сума като награда?!...Абе, верно ли ти си на снимката?

101

BG.BG

преди 10 години

Всеки, който е гласувал за БСП, всъщност е гласувал за ДПС. Факт! Атака са еничари. Факт!

100

marsian

преди 10 години

Който има акъл да се маха .Останаха само кухи Атакистчета .

99

anonim

преди 10 години

Сотире, Сотире *** си брат! Да си го знаеш, и за партията на тиквуня не ставаш!

98

СТРАНДЖАТА оriginаl

преди 10 години

Молим ви ,махнете Сидеров от комисията за корупция и АНТИМАФИЯ......Сега ще започне да разкрива кражбите и далаверите на бившия ни премиер и президента ни.....Защо трябва да го прави ? Който откраднал- откраднал......нека не се връщаме назад а да гледаме напред......

97

Анонимен

преди 10 години

Като луд в действие какви ли зулуми ще направи Болен. Дали защото е 2013 така се случва, но надявам се да има добър завършек.

96

г-н Тау

преди 10 години

До ВВВСлава Богу...щом като И.Ф. напуска прогилото корито значи ватерлинията на Надеждата,че ще се оправим вече е открита:)

95

Joro

преди 10 години

Волен Сидеров е документът, потвърждаващ нежеланието на БСП и ДПС за промяна.

94

anonim

преди 10 години

Волене разкрий далаверите на крадците, и после АТАКА на власт!

93

Сотир

преди 10 години

квичете батакисти-онанисти, аз заработих хилядите левове за днес (от герб разбира се) и запразнявам. Среща довечера под масата.