20

инженер

преди 10 години

ДС удари президента, а вие се радвате...

19

Мемемнто!

преди 10 години

Тия ГЕРБ-чери за мезе ни вземат!Писал, Писал, Писал, ама не знае за кого...Ние доматите с колците ги ядем, бе, Филипе!Аз пъкти казвам, че си едно тъпо, кухо парче, дано и това да не си го спомняш утре!АЙ СИКТИР!!!

18

Бъдете сериозни!

преди 10 години

Стига де, всеки един от вас, ако получи нареждане от И.Ф. ще изпълнява, докладва, подчинява и т.н. Вие май не сте я виждали на живо. Тя е по-голяма от ХЛЯБА!

17

дядо

преди 10 години

как няма да се оправдава човека,я си представете сърненцето И.Ф. ,че му седне отгоре

16

Мистър Х

преди 10 години

Искра Фидосова е назована по име на няколок места. А там където има само инициали ИФ винаги е в женски род.

15

Мистър Х

преди 10 години

на място е казано - разговоритге не са водени в кабинета на Искра фидосова. (разбирайте че всичик по важни "съвещания" се правят в нейния кабинет)

14

Мистър Х

преди 10 години

тефтерче на Злататаном19.2.2014 (февруарски събития) ВАЖНО! ДКЕВР! - ХОРАТА ДА СЕ ИЗКАРАТ ОТ УЛИЦИТЕ

13

Бръчков

преди 10 години

Дали ще видим поне един гербераст в пандиза - разбира се , че не ! От 24 години няма такъв случай , без значение кой управлява , та какъв е изводът - Бай *** го е казал , че всичките са маскари ...Но всеки народ заслужава своите управници !

12

Kaleko Aleko

преди 10 години

Абе всички сериозно ги удря старческата деменция на млади години... "Кой е И.Ф.?" - "Еми, не знам". Навремето бяха питали Р.Овч. "Ще поемете ли вината?" и оня беше казал "Вината ги поемаме само с мезета".Всички са пълни ***.

11

stefan popov

преди 10 години

Интересно е, че всеки започна да се оправдава, без дори да со го питали, само от теоретични публикации в медиите :) :) ;) Това не съм аз, това не е еди кой си, е кой е казал че си ти :) :) ;)

10

селския идиот

преди 10 години

Мишленце,знаеш мило....всичко знаеш,до последното сиренце .Аз ще почакам,кога ще поискаш да си защитен свидетел и ще зацъркаш ....

9

Go

преди 10 години

Хахахаха ей няма такава наглост! Той не помни милия, какво било ИФ! Тя и ИФ не мислела, че била тя! Пък то и ЦЦ и ББ сигурно няма да се припознаят! Сигурно и Росен Плевнелиев е някой друг хахахаахха

8

Тео

преди 10 години

И.Ф. не е Искра Фидосова точно толкова, колкото Р.овч. не е Румен Овчаров... За съжаление обаче, преди време съдът каза, че "не може със сигурност да се твърди, че Р.Овч. е именно лицето Румен Овчаров"... Надявам се сега прокуратурата да си свърши добре работата и да обясни на съда, че ИФ е именно Искра Фидосова. В това поне, смятам, всички сме убедени!

7

Анонимен

преди 10 години

Чърчил: "Комунистите винаги обвиняват жертвите си в това, което те им причиняват".

6

тихата_стъпка

преди 10 години

Златанов не помнел на кого били иницалите И.Ф., а И.Ф. не се разпознавала в тях. Тази пуста амнезия винаги връхлита, когато най- малко очакваш...

5

anon

преди 10 години

да разследват р.овч наглите килърите офшорката на сергей станишев .волен сидеров нападна призидента за офшорка сега защото не нападне сергейчо но сега са в комбина

4

марчето

преди 10 години

филипчо, че си сгафил-сгафил си, че си уплашен- уплашен и явно има защо, поне не си губи достойнството, ако го имаш де, щото май си го продал отдавна

3

Анонимен

преди 10 години

Този ще се окаже накрая със старческа деменция СМЕШНИЦИ

2

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Този...послушко,без никакъв сериозен житейски и професионален опит е сложен от Боко там на тази комисия,като негово момче.Практика е на Боко,да се обгражда с такива пухкави...послушковци,които да изпълняват без да мислят.Това е навик от борческата му фирма на времето,което...пренесе и в премиерстването си.

1

Journey

преди 10 години

Големи са мъже, когато са на някоя позиция, но хване ли ги прокуратурата и започват да измислят оправдания, на които и третокласник е изсмял.