194

merс

преди 10 години

Атака е партията на ***!! Само един тотален *** може да повярва, че от утре заплатата му ще стане 1000 лв!!!

193

Demos

преди 10 години

До Вики 123 Ще ти отговоря: 1984 година в България се организира турско въстание. В България се образуват турски терористични групи. Турските военни кораби са на границата на българските териториални води в Черно море. Русия се намесва и предотвъртява конфликта. Започва Възродителният процес. 1988 г ДС започва да създава ДПС. 1990 ДПС е създадено. След 1988 г. до настоящият момент конфликти няма. Това достатъчно ли е?

192

Анонимен

преди 10 години

Марио, не се сърди, ама като ме тресне хормона и те така...А от Раднево верно един е избягал...

191

merс

преди 10 години

"Съединител" съм . Мъжете знаят какво е...

190

viki123

преди 10 години

До DemosНие живяхме добре с турците и преди Доган. От кога няма етнически конфликти в България? Назови датата на последния етнически сблъсък в България?

189

Popai9

преди 10 години

До mеrcЕми като е толкова зле, защо лекарите се натискат като мишки и не излизат на протести. Отговорът е , че в момента 60 % от тах са пълни некадърници и треперат за местата си, защото никъде намя да ги вземат. Прикриват си простотиите един на друг и *** хора. БЛС е една пародийна организация, коята съществува единствено защото държавата задължава всички лекари да членуват в нея.Ако се проведе здравна реформа както трябва 50 % от лекарите трябва да бъдат уволнени поради некадърност.

188

Demos

преди 10 години

До Вики 123Вики, дай първо да създадем алтернативна партия на БСП, пък после да ги вкарваме в затвора. Щото ако сега вкареме Станишев и Доган в затвора, няма да има кой да ни управлява. Факт.

187

merс

преди 10 години

Ляв съм...........много ляв. С вазелин. Добре дошли!

186

Анонимен

преди 10 години

Вики, да ти с.ера на измислената диплома...

185

merс

преди 10 години

Всичкото ни е ляво! Аз, партията, шефа, Марио, резбата..................Абе.........лява му работа..

184

Adela

преди 10 години

Някой от Днес.бг няма ли да противодейства най после с/у спама на Изчукаловите от Атака????????????????????????????Мишо Ла*нара днес беше на контрапротестите при бабите комунистки и атакистки, трябваше да им пусне някой от хитовете си искам да *** всички фенки, фенки ...... или червено като мензис ............. ))))))))))))))))00

183

viki123

преди 10 години

До mеrcКога ти е отпуската.?Трескаш кат шивачка на норма пред отпуска. Дай първо да натикаме Станишев, Доган и Борисов в килията и после ше почиваш. Съгласен?

182

aaaaai

преди 10 години

До mеrcи 3 милярда заем за 3 седмици. АЕЦ още 20 и кусур, 5 на калпак за лично ползване и айдееееееееее хахахаха

181

merс

преди 10 години

Ама..............таковата...........това, че не го виждам Бойко, не означава , че не го ...усещам...

180

Demos

преди 10 години

Чета тъпотии тук и се чудя наистина ли българите сме толкова прости. Казвате Доган бил ***. Така е. Но Доган контролира турското малцинство. При наличието на могъща Турция с премиер фанатик - Ердоган, етническият конфликт няма да ни подмине. Ако гадината Доган бъде ликвидиран, гадината Касим Дал, който вече се продаде на Ердоган, ще запали конфликта. Вие избирайте. Аз избирам Доган, контролиран от ДС, пред Касим Дал, контролиран от Ердоган. А вие какво искате?

179

merс

преди 10 години

И..............тайничко си мечтая за Бойко.... Той до мен ама аз не го виждам.....все пак нямам очи на тила, нали?:))

178

viki123

преди 10 години

До Анонимен 323Израза ти е като на ултрас. *** кажи кво е демография, калинчо? Не знам, признавам. Късам си дипломата веднага и ти давам Мая Манлова за нощ, ако ме научиш

177

Анонимен

преди 10 години

Оставки на Сергей Станишев,Лютви Местан и Волен Сидеров.Кръгла маса.Оставка на "правителството".Програмно правителство.Квалифицирано мнозинство.

176

Анонимен

преди 10 години

Вики, знаеш ли какво е ДЕМОГРАФИЯ? Не знаеш и простееш, ба си калинката проста и загубена!

175

merс

преди 10 години

И да ви призная една моя лична тайна. Малко ме е срам ама...............днес си купих вибратор 45-ти номер. То....ако не ме беше срам и 46-ти щях да си купя ама нейсе........