32

фен

преди 10 години

Няма да може да спасиш работодателя си, ***.Крадиливо*, гербаджийско. Ще те разследват и тебе, за това се се страхуваш от назначенията.

31

Анонимен

преди 10 години

В момента Росен Плевнелиев е единствения политик в България, който наистина мисли. Всички останали са си заврели главите в *** и само повтарят "ние сме смешници ама другите са по смешници от нас" И не забелязвате ли как платените писачи се объркват от коментарите в които не се плюе или хвали директно и се чудят плюс или минус да сложат. Жалка работа ей, за 10 стинки ставате смешни. Поне коментирайте изказването (ако имате мозък да го разберете).

30

Анонимен

преди 10 години

Нали *** казваха че асфалт не се яде , *** сега се кефят на довършената магистрала Тракия , довършена с европари , пари които Бойко върна , пари които Станишев загуби. Кaто ни отрежат пак парите от Брюксел ще запеете пак старата песен другари комунисти. С тая политика дето водите това скоро ще е факт , посланниците на Франция и Германия ви оплюха пък вие си помислихте че вали летен дъждец.

29

Грабчо

преди 10 години

Ситуацията е тежка и продължителна гусин Президент.Така ще е за едноличния търговец ББ ГЕРБ. Който е грабил иска е още , ама нема гусин Тарикат енергетик!!!!!

28

Анонимен

преди 10 години

това, че между политиците противопоставянето се засилва не значи, че има противопоставяне между хората ... виждате - и двете групи се протестират мирно и тихо ... Ако някога е имало ексцесии или проблеми, те в 100 % от случаите са инспирирани от пратени ОТ ПАРТИИТЕ провокатори ... от ВСИЧКИ партии се опитват да използват протеста, но ... хората не им позволяват !

27

Пешо

преди 10 години

До 32 Ти да не би да си му лапал органа та знаеш дали е женски. *** си ти.

26

Анонимен

преди 10 години

да влязат в диалог как да дооткраднат и последното което е останало то това разбирате вие под диалог избийте се вашта мама за пари

25

Roki

преди 10 години

Ei Tova ne beshe li onia s jenskia polov organ?

24

КУКЛОВОДИТЕ

преди 10 години

ОСТАВЕТЕ ПРЕЗИДЕНТА НА МИРА! НА НЕГО ЦЯЛ СВЯТ МУ НАБЛЮДАВА ДЕЙСТВИЯТА.ВИЖТЕ КОИ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ - ДОГАН И ТРАКТОРА - ЛИЦАТА НА ДС, ТЕ КАДРУВАТ В ДЪРЖАВАТА.

23

Кукла на конци!

преди 10 години

Ей, Мистър Бийн,Тежка и отрудена ще е нашата СЪДБА,Нямаме офшорки като тебе ний СЕГА!

22

Ghero

преди 10 години

Плевньоооо, от километър се вижда че на челото ти пише "*".Винаги ще си останеш един ***, един подлизурко, една подметка.

21

Анонимен

преди 10 години

За някои наистина ситуацията е много тежка

20

diadko50

преди 10 години

Ситуацията може да олекне, ако всеки се раздели с илюзиите и започне да работи:от стажанта до министърпредседателят.

19

Анонимен

преди 10 години

Ами тежка е РОСКА като толкова години никой не обърна внимание на дълбоката криза в която живее електората.Животът и съществуването тук става все по трудно.Нацията все повече обеднява и оглупява.Но никой не обръща внимание на това докато не стане гражданска война и озверялата тълпа не помете всичко.

18

Атакист

преди 10 години

По думите му управляващите са избрали пътя на реваншизма и вместо да имат диалог с най-голямата опозиционна партия, по-скоро решиха да зависят от гласа на АтакаППляво, не се побираш от злоба че *** не са с Гроб а с Атака, нали *** Офшорков.Наби ли ти го Волен яко на консултативния съвет като ти разказа играта с офшорките ти???Питам наби ли ти го, ***???

17

vesko02

преди 10 години

Ми то и кражби ,фалш и лицемерие не имало.

16

СиДянков

преди 10 години

Г-н Президент Бъди мъж и подкрепи ГЕРБ ! Не ходи и ти на работа !!!!!

15

БСП В СЪРЦЕТО

преди 10 години

Бсп, Дпс и Атака!Това е коалицията на националното помирение.Герберите нека умрат от яд.

14

DON

преди 10 години

обстановката в България ще се оправи когато президента Плевналиев си подаде оставката или бъде свален от власт.Това е единственият изход за излизане от политическата криза в България.за това са тези протести , ама умника не можа да го разбере и сам влезе в капана.Не можах да разбера защо си повярва че е политик. Около него много мирише. Навремето още Цветанов даде информация но много бърза я забравиха. Президента да си ходи че всичко да си дойде на мястото.

13

Анонимен

преди 10 години

Пич, у вас в къщи ситуацията е много тежка! И за там ли си притеснен, мекия?