31

Анонимен

преди 10 години

Добре е постъпил човека. Подкрепям го.

30

Десислава

преди 10 години

Чудя ви се... чудя ни се... чудя им се. Какъв съюз, какъв европейски? Страна от третия свят сме и такава ще си останем. Поради липсата на морал, поради липсата на ценности... поради липсата на разум. Нараняват ме - хора, кучета... и кон ме е ритал. Да се стреляме?!? Пред децата ни, за да ги опазим! За да им дадем пример! Браво! Браво! Нека така са възпитани идните поколения. Чрез насилие и отмъщение - Напред народе, напред!

29

Анонимен

преди 10 години

Арестуван за какво? За притежание на незаконно оръжие или затова, че е застрелял куче?

28

Анонимен

преди 10 години

При такъв терор не с пушка, а със сярна киселина бих решил въпроса!За предупрежденията на останалите ***!

27

Анонимен

преди 10 години

Тука само иди0ти пишете, няма човешко във вас. Един път не ми се е случвало да ме напада куче,аз имам куче и мога да ви кажа че бездомните кучета лаят по лошите хора, никога не бих застрелял куче затова че ме лае.

26

Анонимен

преди 10 години

Абе хора, вие нормални ли сте??? Ясно е, че тоя е *** от класа, щом упражнява подобни цивилизовани методи за решаване на проблем.Ама вие наред ли сте?!Антифриз?! Трябва да си болен да причиниш нещо подобно на живо същество! Мисля, че всичките сте супер мизерстващи хорица, тъпчещи хляб и лютеница... и простотията и липсата на сяква мисъл ви е докарала до тук! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ СМЕ СТАНАЛИ ТОЛКОВА ИЗОСТАНАЛ НАРОД!!!

25

Анонимен

преди 10 години

Всички природозащитници да го дуду.ат. Човешкият живот е по-важен от този на ***.

24

Анонимен

преди 10 години

" 51годишен мъж е арестуван заради убийство на улично куче в поморийско село, съобщиха от полицията в Бургас". Е тва е вече изпростена държава, за това вече си заслужава да стачкувам. Нападнат те мутри не можеш да се браниш, нападне те куче още по зле, нападнат те *** оле ле - няма защита от никъде, няма държава и държавност. Защо да съм данъкоплатец тогава?

23

123

преди 10 години

Да беше звъннал в полицията да арестуват кучето ! :)))

22

Джедай Мастър

преди 10 години

До ПлъхозащитникЕ те не са го арестували, защото е застрелял кучето, а защото притежава незаконна пушка и защото нарушава обществения ред - не може да си стреляш по улиците все едно си си в къщи.

21

крокодил

преди 10 години

До ДебелияЗле си мой човек ! Ходи се прегледай !

20

Плъхозащитник

преди 10 години

АКО БЕШЕ УБИЛ плъх, щяха ли да го арестуват?Каква е разликата между плъх и улично куче. И двете разнасят зарази, и двете са бозайници, само че плъховете не нападат хората.Сега кучкарите ще скочат да бранят кучетата. Болни мозъци, кучето е животно както всички останали. Не е по-умно от плъховете.

19

до 20

преди 10 години

Ти наред ли си бе, ако беше твоето дете нямаше да приказваш такива небивалици бе, *** такъв!!!! заради такива като тебе кучета хапят и нападат невинни хора!!!!!!!

18

anonimen

преди 10 години

toq pak 6te go garmi malko cianid na edno kremvi64e,i tva 6te mu e ,da varvqt da dikazvat koi e

17

kalinkamalinka

преди 10 години

За убийство на куче: арест , а на човек :" неизвестен извършител".

16

Дебелия

преди 10 години

Всеки нов ден да е по-лош от изминалия на всички които са негативно настроени към животните и проливат кръв дано! и тези които тука им чета отрицателните коментари, амин!

15

Анонимен

преди 10 години

И аз съм го мислил. А ме нападне и оцелея, ще го разкостя после. Обаче като чета сега и ми минават едни мисли, че явно трябва не просто даго гръмна пред всички, а така по-интелигентно да стане работата. даже и домашно да е...... пак е свършило. Който си има куче да си го гледа, да си му чисти ла*ната и да не ми се мярка пред очите. Пък да ме съдят после.

14

xo xo

преди 10 години

тези дето са го арестували да бяха арестували и кучето преди това, а ако беше скочило на дете

13

до номер 11

преди 10 години

абе ако и тебе те напедна някъде един голям *** , друга песен ще запееш, не само ще пееш, ами и ще ги стреляш, какво се правиш на такъв сърцат защитник на кучетата и то уличните!!!!!

12

Анонимен

преди 10 години

Po mi se struva 4e e iskal da si izprobva pushkata