164

г-н Тау

преди 10 години

До graywatchдреме ми от банове..от хиляди панаири съм връщан...дразни ме само че някои се правят на по-католици от Папата;)

163

Анонимен

преди 10 години

TOZI *** E TURSKA PODLOGA I PLATENA *...

162

graywatch

преди 10 години

До г-н ТауА пробвай в форума на атака да пишеш против лидера им :) моментален бан завинаги получаваш ... демократично разбира се.

161

graywatch

преди 10 години

До ЗАЩОЗащото 'патриотите' от атака са едни обикновени платени дебеловрати момчета, които ядат пица. Доказано. Само в соца имаше митинги в подкрепа. В цял свят, има протести срещу нещо и някого ! Атака обаче още живее в комунизма.

160

graywatch

преди 10 години

Арестуваха Волен, освободиха Тицин :)))

159

Анонимен

преди 10 години

До г-н Тау - 167:) вероятно журналиста се е хванал на бас дали ще го направи, защото в противен случай нямало да му вържат .... забавна история завършила с добър край :)

158

ЗАЩО

преди 10 години

Защо вчерашният протес в Банкя срещу *** бе излъчен само от тв7 ?Защо България продължава да плаща 400000 лв месечно за охрана на превратаджиите Боко и Цоко?Защо не се търси наказателна отговорност от платените протестиращи за държавна измяна, а всичко се прехвърля на патриотите от АТАКА?

157

зайо тицин

преди 10 години

кой беше този зайо ницин/ отдавна не бяхме чули и видяли за него. чудя се защо се прави на интересен?!

156

г-н Тау

преди 10 години

До 681блаженни са вярващите...абе вие наистина ли сте ненормални или само на такива се правите

155

681

преди 10 години

До Anti Zizin!Това което ще стане ако правителството си подаде оставка е че ще се знае ,че в тази страна като обещаеш нещо трябва да се опиташ да го изпълниш,а не като другарите от бсп и ужким притеснените за турския етност у нас дпс,да обещаваш професиаоналисти непартиионо обвързани,Аец белене ,250 000 раб места и прозрачност и накрая да сложищ мухабес набалт за зам,министър,Дилян Пеевски за шеф на данс и да се държиш сякаш нищо не е станало щото разбирате ли ние се извинихме.....

154

г-н Тау

преди 10 години

До Anti Zizin!харесвам Деконструкция...Петката Волгин е много яко копе*ле!

153

Хюмне

преди 10 години

Освен с маска и усмирителна риза,от снимките е видно че Зайо Цицин е и с гладко епилирани и обезкосмени крачета...

152

Anti Zizin!

преди 10 години

Понеже много коментатори от маститите политолози през чувствителните интелектуалци до възмутените протестиращи избягват да дадат конкретен отговор на въпроса а какво ще стане, ако правителството подаде оставка, ви предлагам мнението на Божан Петров, изразено в Деконструкция от 29 юни. Трябва да го има черно на бяло, за да не каже после някой, че сме си мълчали, че не сме предупреждавали:Мнозина от протеста си представят падането на Орешарски като финала от Властелина на пръстените, където Мордорор се разпада в пламъци, а малките безстрашни хобити и всички други добри, красиви и

151

Анонимен

преди 10 години

...от човек с такова име може да се очаква всичко!

150

Orda

преди 10 години

Арестували Зайо Трицин, е и какво от това?

149

Анонимен

преди 10 години

Този протест съвсем спокойно мога да го нарека - "Мафията си иска държавата" със специалното участие на "видните ни интелектуалци"! Режисьори ГЕРБ и изпълзялите от нафталина "сини и демократични партийки", недокопали се до властта! Е....и и гнусотията в България! Пожелавам си на следващите избори БСП да ги удари в земята и да продължи своята програма, която за мен поне е в правилната посокаТези протести са най-гнусното нещо, което съм виждал! Протести, насаждащи омраза и злост! А за коментарите по форумите нямам думи - личи си кои са протестиращите! Коментари, попити от омраза и към пенсионери

148

г-н Тау

преди 10 години

До ПРОТЕСТ ДО ДУПКАвинаги всичко опира до гледната точка...кое те кара да мислиш че твоята е същата като моята?

147

ПРОТЕСТ ДО ДУПКА

преди 10 години

Стилистиката на изказвания и характерния жаргон като "гейберисти, гроб, боко, тиквун" и прочее са индикация за интелект като способност за критично мислене, разкриване и осмисляне на връзките между събитията, творчество. Демонстрацията на Тицин е много елегантна като замисъл и изпълнение, с едно умерено натрапване, което да бъде отразено от медиите и да достигне адресата си. Чудесно е, че най-сетне бездънната простащина отстъпва водачеството на грамотната и генеративна част от България.

146

Анонимен

преди 10 години

Искам да поздравя родителите на въпросния неизвестен за мен "журналист"! Страхотно име са му сложили. Много му ходи на акъла.

145

г-н Тау

преди 10 години

Найо Тицин всъщност ГЕЙ ли е или само плазмодийската му мутра наподобява обратен;)