64

Анонимен

преди 11 години

***:"Само дясното може да изведе България от кризата"?Нали близо 4 год.управлявахте и държавата хептен затъна в батака!

63

БоСимеонов

преди 11 години

Не мисля, чеповедението на Сидеров е достойно за народен представител. Но съвсем не смятам, че е луд. Нито глупав. Напротив. Той е хитър и си прави много точна сметка с това провокаторско и налудничаво поведение. А Московски...е хубаво да обясни какво е конструктивното в поведението на ГЕРБ. Защото ние сме парламентарна демокрация и опозицията отказва да е в парламента. Това е саботаж на законодателната власт и типично детинско поведение на сърдитковци.

62

Bastor

преди 11 години

Че то всеки нормален мъже ще му удари два шамара на тоя гном боленчо.За жалост на герб сега им е много лесно да говорят в опозиция (както на дпс и бсп им беше лесно преди изборите), ама можеха да гласуват и те мажоритарен изборен кодекс, нали?Не е сериозно да се работи така - като си в опозиция си с трезвено и добро мнение, а после ставаш *** на власт и нищо не правиш.@Георги ако трябва да сме точни - герб си спечелиха изборите и наистина е ненормално това, че бяха напълно изолирани.

61

Бънди

преди 11 години

Ох, ти първо почни да ходиш на работа и тогава се изказвай за НС. Боце сам си направи Изборния кодекс, а пък сега "хората искали" еди си какво. Хората искаха да махнеш ЕРП-та, ама ти отиде да играеш мач, защото "неделя било почивен ден". А имат наглостта да държат сметка на Волен за поведението му.

60

Николай

преди 11 години

Най-*** е че сте толкова слепи че не е истина....Това правителство ви свалило цените на ТОКА това правителство ви увеличило пенсийте!!!!!!! Я се замислете с колко ви намалиха всичко бе тапаци.ВСИЧКО правят само да ви замажат очите и след няколко месеца пак ще ви дигнат цените.АМА НЕ ВИЕ СТЕ СЛЕПИ *** И НЯКОИ КАТО ВИ НАПРАВИ ОТСТЪПКА ОТ 1 ЛЕВЧЕ И СИ МИСЛИТЕ ЧЕ голяма работа са направили за вас.....ПО ДОБРЕ БОЙКО от колкото ТУРЧИН,ЛУД,И ГАДЕН КОМУНИСТ!!!!!

59

Natural Dialectics

преди 11 години

Две изключително противни *ета на снимка , политическата *** Субсидеров и *** бивш министър на транспорта ,който посрещаше синдикатите на БДЖ , когато за малко да се закрие с думите "***'нете ги тия глупости , ми кажете кво има за е*ане?". Министерство на транспорта дава концесии на мутри. Държавата работи с мутрите.

58

Петър

преди 11 години

На всеки е абсолютно ясно, че народът не желае ново правителство. Народът желае работа и спокойствие. Това че група платени от ГЕРБ *** желаят власт и разруха в България не трябва да служи като повод за държавен преврат. Бойко Борисов никога повече няма да бъде премиер на България. Една толкова неприятна физиономия има и неприятна духовност. Нека всеки който иска да изпадне България в хаос и разруха получи заслуженото, а то е омразата на целия български народ докато го има на тази земя.

57

Георги

преди 11 години

Изборният закон е направен от мнозинството на ГЕРБ и предишния Парламент!Така изработен,той целеше слаба опозиция.Но герберите май не предполагаха,че дотолкова са отвратили хората за да им отредят на тях мястото на опозиция!Отказа на Борисов от работа в Народното събрание и постоянното хленчене по медиите е жалко!Нима България е първата държава в света с коалиционно правителство?Но в другите държави опозицията работи в парламента а не по медиите!

56

doncho_11

преди 11 години

До АнонименАнонимен 42, ей заради такива като теб сме на този хал. какъв ток са ти намалили БСП-то бе, до 5% - ти ходил ли си на училище да знаеш колко са 5% на 40 лв - Нищо!!!! Отгоре на всичкото увеличават промишленият ток, което мили ми *** значи , че хлябът ти ще стане по-скъп. Аз не подкрепям ГЕРБ, но чеснто казано изказвания от такъв род ме навеждат на мисълта, че тук никога нищо няма да се оправи, защото БСП добре са си свършили работата по затъпяването на народа... *** народ *** д.

55

SKYBET

преди 11 години

gledam 4e i tuka veche ima *** za par4e pica deto se prodavat i mi davat minus kato pisha sreshtu bolen

54

SKYBET

преди 11 години

bolen liderov ni vodi kym anadola , triabva da se mahne vednaga tova meshe tursko ,za da moje Bulgaria da trygne po pravilnia pyt

53

Фалконе

преди 11 години

ГЕРБ имат супер слугинско мисленевчера във Варна шефа им заобяснявал как в Брюксел ни се били ядосвали......За казвам:Докато начело на държавата има хора със робско мислене като ГЕРБ и Борисовдобро не ни чаказатова никакъв ГЕРБНие за 7 години повече пшари дадохме на Брюксел като вноски отколкото сме взели като някакви проектии какъв е смисълът на цялото упражнение?За да ни държат в подчинение и робствоНароде бъди умен!!!!!Разсъждавай!

52

Шоп

преди 11 години

Просто на ГЕРБ не им се работи в опозиция, защото немогат да крадат това е ! Все ще работите когато сте на власт, мама ви *** *** грозна ГЕРБЕРСКА... Виж го тоя Мословски 10 мин. няма да го слваля от въздуха, Орешарски прие толкова закони за 1 месец, че тези от ГЕРБ да се обесят.

51

are_kulata

преди 11 години

До Игнорирай ИбрикаНе брат, интригите и скандали са хранителния медиум за медии и други инструменти за миене на мозъци.УУУУ волен е предател, защото иска да вдигне заплатите и пенсите, ууу, той иска да национализира златотодобива!!! УУУУ! ***!Волен е ***, защото иска 10 млрд.$ от Турция по Ангорския договор, ууууу, ***, той иска да паднат новитинте на турски, уууу, предател.....аз съм млад, ЕНТЕЛИГЕНТЕН, усмихнат и мразя Волен Сидеров....

50

Анонимен

преди 11 години

А защо не сте в парламента бе гробари жалки ,защо не ходите на работа за която народа ви плаща ,защо не сте градивна опозиция ,защоооо????Защото сте мишки ,затова !! Защото Боко и Цецо народа ги изгони с камъни ,а те пращаха полицията да ги бият ,сега защо не бие полицията , защо парламента във ваше отсъствие намали цената на тока , а вие четири години си драпахте макарите . Никога повече мутренската организирана престъпна група ГЕРБ на власт ,НИКОГААААА !!!!!!

49

SKYBET

преди 11 години

bolene pordajno 4ove4e , nali beshe protiv novinite na turski po bnt , nali beshe protiv visokogovoritelite na djamiiata v sofia , nali beshe za zabrana na dps kakvo stana nito duma ne oblevahs , no za smetka na tova ,iskah da biesh i arestuvash horata koito sa sreshtu dps , smyrtnata prisyda ti e malko nakazanie za momenta za tova koeto pravish

48

Никога повече ГЕРБ!!

преди 11 години

политиката на ГЕРБ е да саботират България и да извършват геноцид над българският народ

47

Анонимен

преди 11 години

Хайде Московски да обясни кое е конструктивното в поведението на ГЕРБ?! Защото по моите разбирания това е деструктивно поведение, насочено срещу така избраното НС. Това е деструктивно поведение и спрямо онези, гласували за ГЕРБ, защото тяхната позиция не може да бъде чута в НС!

46

Анонимен

преди 11 години

Bolenov e gotow i Maika si da prodade!!!

45

ник

преди 11 години

Да се чете-Не ходим в парламента, защото ни е страх АТАКА да не ни бият!