111

Анонимен

преди 11 години

Селянин ходи си яж филиите с мас!*** пък акъл дава тиквуня!

110

Анонимен

преди 11 години

жалко за народада върви длед такъв креслив шубелия

109

Анонимен

преди 11 години

Ало, 119, като пишеш за другите че са прости, да знаеш, че се пише ***! Ако не е Болен, да са се измели вече "победителите"! Ако имаше някакви "кирливи ризи" против Боко, да ги е изръсил вече. А БСП така ще ни извади от кризата, че малкото, което ни остана ще изчезне. За тяхна сметка, разбира се! И без пари,искам да се махат! За съжаление, Болен е баланса на страната, какъв ужас!

108

boyko_stoew

преди 11 години

Борисов пак е Наполовина прав.В НС има много ЛУДИ."Материала " на улицата в момента му е удобен. Иначе и за него щеше да се изцепи нещо Наполовина ВЯРНО. Полуистините на Борисов са ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА ГЕРБ

107

ушеф

преди 11 години

Вече имах възможността да посоча, че цялата герберска пасмина демонстрира ужасяваща правна некомпетентност. Видно бе, че същите тези хора са и политически некомпетентни. Днес става ясно, че и в нравствен план компетентността им е нулева. Не можеш да се кълчиш и да отлагаш даване на съгласие за отнемане на имунитета, позовавайки се на процедурни изнасилвания. Имам предчувствието, че тези хора въобще не знаят как да реагират, попаднали във водовъртежа на държавното управление. Даже ще си позволя нещо екстраординерно. Тези люде не са изначално престъпни. Те просто не знаят какво да правят, попадн

106

are_kulata

преди 11 години

Бойко, стига срича бе тиквуняк, нямаш словоред, говориш объркано и неконцентрирано, тотален *** си !!!

105

Ариана

преди 11 години

Право говориш Бойко, ама "матряла" е такъв. Емиграция.

104

ххххх

преди 11 години

До протестиращите Боко скача защото Цветелина Борисова е в бизнеса с зелена енергия.И сега ако има избори всички тия от бранша в енергетиката ще застанат зад него,както и в момента правят с плащания на определени хора.Ще ни разкажат играта с тока.Но тогава ще ги видя тия протестиращи,които сега се радват на 30-50 лв. как на носа ще им излезнат.Затова тия на площада да спрът да ми решават бъдещето.

103

GERB

преди 11 години

KAKVO DA GOVORIM S PROSTIYT NE STAVAI PROS SEGA NOVA IZMISLICA NA TIKVATA BULETINITE VAV VARNA 6TELIDA PODMENYT BULETINITE TIKVA ZELENA

102

НАЙ НАЙ

преди 11 години

АКО БЯХМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ДЕСНИТЕ,СЕГА НЯМАШЕ ДА ГЛЕДАМЕ *** КАТО ББ

101

аз

преди 11 години

До КАРЪКПак не си внимавал в час.

100

петко

преди 11 години

Ето го пак най-умният и най-трезвеният и най-, най- . Все някой друг му е виновен.

99

КАРЪК

преди 11 години

Истинате е , че всички ги е страх от Сидеров. И Борисов и Първанов и всички, защшото тоя може да им извади "кирливите ризи". Никой друг няма да посмее, само този. И точно Сидеров е за тоя пост. Всички са корумпирани манипулатори.

98

Az

преди 11 години

На този всички са му виновни

97

Анонимен

преди 11 години

Волен Сидеров му виновен на тоя... Има близо 100 депутата, вместо да се обединят с БСП и да спасят страната те продължават да я разсипват. Смешно е да обвиняваш АТАКА с 20-те си депутата за това, че има политическа криза. БСП и ГЕРБ могат да решат проблемите на страна, ако пожелаят, ама те поставят партийните си интереси над националните.

96

tih velikan 681

преди 11 години

Ei,plateni palyaci,budeshteto na BG NE STRUVAT MIZERNITE PARI,KOITO VZEMATE!OPOMNETE SE I VIJTE REALNO KAKVO ZLO SA BSP,DPS I ATAKA S BOLNIA RUB VOLEN SIDEROV!!!!!!

95

Анонимен

преди 11 години

Името на този който наистина те плаши, ти дори не смееш да произнесеш, но той скоро ще излезе от сръбския затвор.

94

bariera_61

преди 11 години

И след 65 г. ограбване народа ни продължава да гласуват за тези, които ги ограбиха до шушка! Това е БГ, всички други соц. страни изгониха комунистите и не им позволиха да управляват, а при нас нещата са си същите вече 23 г. след уж победилата демокрация! Комунистите станаха червени капиталисти с ограбените пари от народа! ФАКТ! Бойко се опита да им спре лапачката, но хората бяха подведени да протестират от енерг. мафия и олигарсите, после окървавиха протестите и ББ като истински държавник върна властта на народа, но комунистите я откраднаха с предизборните си лъжливи обещания!

93

bariera_61

преди 11 години

До 101 Крадливите позитанци пак ми откраднаха ника и пишат от мое име глупости за Бат Бойко и ГЕРБ! Но хората не са глупави и ще разберат коя е истинската антикомунистическа бариера!

92

bariera_61

преди 11 години

Крадливите позитанци пак ми откраднаха ника и пишат от мое име глупости за Бат Бойко и ГЕРБ! Но хората не са глупави и ще разберат коя е истинската антикомунистическа бариера!