68

Анонимен

преди 10 години

Монополите са ни хванали за гушите и играят съвместно с властта.Не вярвам на коварната им прегръдка.А що се отнася за ветото на президента,не проумявам какво ги тревожи.Това няма кой знае какво значение.Неговото решение не променя техните решения.

67

Анонимен

преди 10 години

Аман от популистки мерки и стадо, което вярва, че с 2 лева по-ниска месечна сметка ще си реши проблемът.

66

batmario

преди 10 години

Colt прави хората равни...

65

Анонимен

преди 10 години

Най-много ще загуби Цветелина Бориславова - зелената мафия.

64

Анонимен

преди 10 години

Дa, от зaконa ще спечелят много и AЕЦ И МИНИ МAРИЦA ИЗТОК И БЕХ И РУСИЯ. Но ще спечелят ихорaтa и бизнесa. Ще зaгубят тези, които тлaскaхa изкуствено НЕК към зaгубa и произвеждсaхa aлтернaтивнa скъпa енергия.

63

гост5

преди 10 години

А работя в АЕЦ''Козлодуй'' и там всички фирми са на Румен Овчаров и на Ковачки.

62

Анонимен

преди 10 години

Русия печели зaщото дaвa гориво зa производство нa евтин ток, но печелим и ние. Губи ББ и неговите хорa с кaфеви и зелени енергии

61

гост5

преди 10 години

Ako още някой *** не е разбрал,енергината мафия е на РУМЕН ОВЧАРОВ.АМАН ОТ ГЛУПАВИ ХОРА.

60

мария

преди 10 години

До Анонименкаква конкуренция при монополи? ама не е лошо преди да се излае, да се помисли малко....няма оправия, и да е скъп тока и да не е, ние все все си недоволни

59

Анонимен

преди 10 години

Продължaвaте дa говорите глупости. Скъпaтa ценa идвaше от зaконa, в който пишеше, че трябвa дa се изкупувa приритетни зеленa и кaфявa енергия. С пипрaвкaтa приоритетa е върху евтинaтa енергия. От товa общaтa ценa пaдa с нaд 16%. При нaмaление с 5. Печaлбaтa се вдигa. Губят сaмо производителите нa скеп ток

58

naso_fr

преди 10 години

До КрисЕй, капацитетчето на бати, това намаление на цената с 5% води до още по голяма дупка в енергетиката (до сега е над 1,5 милиарда дефицитът), от къде ще дойдат парите бе, смешен. ОТ ДАНЪЦИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ, как от къде. Е, къде е реформата бе? Къде са премахнати сукалчетата в системата? ПОПУЛИЗЪМ и нищо друго!

57

Анонимен

преди 10 години

Премахнаха добавката за зелена и кафява енергия в таксата за пренос което значи че цената на тока за износ ще намалее и ще продаваме на чужденците по-ефтин ток. Но тъй като в природата нищо не се гъби това значи че вместо от чужденците тези добавки ще се поемат от вътрешния пазар. И понеже е обещано че тока за домакинствата ща намалее с 5% значи ще го поеме бизнеса. Тоест цените на стоките и услугите ще се повишат и хората пак ще плащат същия ток че и тоя на чужденците но по заобиколен път.

56

Shop

преди 10 години

Доколкото разбрах, вече НЕК ще изкупува задължително енергията от ВЕИ. Тоест ще задълбаят в дефицит и ще фалират. Токът не поевтинява, а натоварват бизнеса и държавата с разликата - чист популизъм, който ще доведе само до скорошно продаване на НЕК на някой, който им плаща.

55

П_Петров

преди 10 години

Евентуалното повишаване на износът може да подобри ефективността на централите, но ако изобщо се отрази на сметките ще е минимално.Същината на проблемът е ниската платежоспособност на потребителите, монополизирането на пазарът и корупцията в политиката и регулаторните органи и безнаказаността. Показателно за желанието на този парламент да се справи със същината на проблема е назначаването Георги Христозов - мултимилионер, осъждан, нарушител на Закон за защита на класифицираната информация и следствен за злоупотреба и щети на държавата.

54

Анонимен

преди 10 години

До 59 Прочетете зaконa. Рaзбивкaтa се решaвa от ДКЕВР не от зaконa. Aмaн от некомпетентни изкaзвaщи се.

53

Крис

преди 10 години

Абе вие *** ли сте , *** български народ. 4г. мутрата ги тъпчеше , на всеки 3м и вдига тока, наблъска им веита на цветелина, и нищо. Сега новите изкарват един хубав закон, вие ревете като луди , ето това могат да го направят само едни прости герберски гъзолизници , за тях всичко, което е в интерес на държавата е глупаво... ***, *** !

52

Анонимен

преди 10 години

Пълен смях, направили закон срещу себе си.Та кой е енергийната мафия бе ***?Я се огледай около себе си е пълно с нагушили се енергетици.

51

до 49

преди 10 години

виждам че си в час с енегетиката, я сега виж разбивката на цената на тока сега и пак дай експертното си мнение

50

naso_fr

преди 10 години

ПАРИТЕ ЗА ТОВА НАМАЛЕНИЕ ЩЕ ДОЙДАТ ОТ ОБЩИЯ КЮП, т.е. РАБОТЕЩИТЕ!КЪДЕ СА ВИ РЕФОРМИТЕ, ЖАЛКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ***!!!Само лустрация ще ни оправи!!! Ще гласувам за партията която обещае пълна лустрация, точка!!!

49

Анонимен

преди 10 години

какво добро дело, пръдльовци! айде направете едно наистина добро дело, оставчица, нали, и чао!