160

Анонимният

преди 11 години

Все си мисля, че не е възможно средно интелигентен човек да хареса каквото и да било в толкова елементарен човек като ББ! Или Тази човешка недомислица Цветанов?? Крайно време е в България всеки да се занимава с това за което е учил и евентуално е подготвен- т.е. Г-н Цветанов да ходи да преподава физическо възпитание и то максимум в начално училище, г-н Борисов ако обича да гаси пожари, но моля не го правете началник на пожарната , нивото му на компетентност не е достатъчно за този пост. Не е ли време да престанат да се назначават откровени мутри или *** на постове изискващи доста повече еру

159

naroda

преди 11 години

geia za6to ne zleze pri horata da govori s..tiah

158

Анонимният

преди 11 години

До nero43Хаааааа Дали? А и ти не си цяла България!

157

Цветан

преди 11 години

До МарияАз съм против тези, които са против ГЕРБ

156

Мария

преди 11 години

По гласуването виждам, че има много гербери. Вие сте за кого?... Или сте просто ПРОТИВ! Против "комунистите"? Вероятно! Макар че се оглеждам и не виждам такива наоколо. Просто американска пропаганда - те си знаят защо! Важно е техните интереси да бъдат обслужени добре. А бе, българи, ние можем ли да следваме нашите, български интереси. Хайде да помислим, хайде да действаме разумно. В наш, икономически интерес! Без обслужване на тясно партийни интереси!

155

nero43

преди 11 години

Това, което се случва днес пред НС, не представлява гласа на българските граждани. Има 200-300 души, които доста добре идентифицирани, мотивирани хора, които представляват определени интереси, коментира Станишевабе наглец много яасно че хората са на работа но що не остенет довечера в 18.30ч да видиш кой е гласът на хората абсолютен наглец

154

KAMEN-BG

преди 11 години

Днес *** Бареков плаче и дава интервю ,че Плевенлиева ,жената на Росен Плевенлиев със своите хора са хакнали неговите предавания. Егаси бъркотията която правят тези политици от различни цветове за сметка на народа ***. Kакъв по голям хаос ще настане ще видим във следващите дни.

153

Реалността

преди 11 години

До 1631. Българите не избраха това правителство. Българите избраха ГЕРБ, провери си резултатите.2. По много по-подъл начин, с платени протести, твоите хора свалиха ГЕРБ. С ваште камъни, по ваште глави, дето се вика. Поне сега хората са спонтанни, а не платени.

152

optimist

преди 11 години

200-300 са сега в 2 следобед, когато всички са на работа. Довечера ще сме 20-30 000.

151

optimist

преди 11 години

Много си *** Станише!

150

ИЗБИРАТЕЛ

преди 11 години

съселе радвай се че са само 200-300,явно си забравил колко бяха 1997 зимата

149

чудо с чучул

преди 11 години

...питаш го за какво протестира,то гледа като изтървано,какво иска-то си мълчи и плеще оставка..кой да дойде,фидосова,та тая не мож и смогнем да я израним,цв.цв...още некой и друг палат да купи..мерди,тия поне се контролират,че предните досега да са издухали и протести све..

148

Анонимен

преди 11 години

Преди 1 месец имаше избори и българите избраха това правителство !!!Сега комплексирани седесари и анархисти,които са против всичко се изявяват като революционери.Но какво искат и те не знаят!!Незнайни лелки пишат харта без никаква легитимация от народа и заявяват,ч те единствено имат право да решават съдбата на всички!!!Предсрочни избори-3 месеца хаос,купени избори от ГРОБ,разруха и геноцид100 000 гладни българи малко ли ви бяха,че искате да върнете БУДА??!!

147

До niko 146

преди 11 години

Ами кои останаха?

146

nero43

преди 11 години

До Човекдано бе човек аз също ще им просат всичко и дори ще гласувам за тях дамо да свалят това смотано правителстово от роднини

145

Анонимен

преди 11 години

"Ние сме готови да работим, заяви Станишев" - Не вие сте готови да крадете и обслужвате спонсорите си.Е това е истината.

144

nero43

преди 11 години

г-нСтанишев смятам че атака ще влезе утре в парламента защото иска да Ви покаже че тя в момента е наистина силата от която зависи вашето благополучие в този непълзотворен парламент.Ако те продължат да не идват на което силно се надява целият български народ атака ще си върне много ог гласовете при предсоящите нови избори но вашата столетница ще има наполовина от гласовете на хората.Вашего правителство е бита карта

143

щастлив

преди 11 години

ПОТЪВАШ СТАНИШКАААА! БЪЛБУК БЪЛБУК..........

142

марти

преди 11 години

Автоматите пред стената всички и разстрел....тва е

141

Мистър Х

преди 11 години

това последното се измшьотини - Турция на ЕРДОГАН стои зад КАСИМ ДАЛ, които е мноог по-религозен и е обещал че ако дойде във властта в личните ни паспорит ще пише етнос и религия. ДПС може да са всичок но са светска партия и не се ползват (вече) с подкрепат на ЕРдоган, даже по месат мюфтиите сас рещу тях. Затова ЕРдоган накара Бойко да застане зад касим ДАЛ ама не стан работата - нашите турци си гласуват за ДПС.