26

Хасму

преди 11 години

Мехлем за душата!!! ГРОБ върви към края си. Какво по - добро за България.

25

Shop

преди 11 години

Найденов, много те е бил татко ти, както ти сам се хвалеше, но май те е бил и по главата, жалко...

24

Малко ЛУД...

преди 11 години

Миро, за пари ли се предаде??? За пари ли??? А за много ли??? Не обичам ГЕРБ- ама изобщо, обаче... Предателите ги мразя най-много... Както тези които ми помагат, така и тези които ми пречат! Този на снимката си е точен пример за ПРЕДАТЕЛ и мъжка К%РВА!!!

23

аман

преди 11 години

Мирослав Найденов е ***, категоричен съм

22

тоя па смешник

преди 11 години

същия крадлив *** като всички от ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКА, СДС, ОДС и всички други производни, появявали се на политическата ни сцена минимум последните 50 години...+ всичките им роднини до 9-то коляно!!!***, дано изгниете по-скоро, че не мисля да ви чакам цял живот като баща ми, дядо ми и т.н. !!!

21

ПЛАМЕН

преди 11 години

"......заради ценностите на Европейската народна партия...".Някой от *** герберчета,може ли да каже какви са тези ценности.Ако е възможно /разбира се,в рамките на минималния ви умствен потенциал/,избройте няколко.Съвсем естествено е ,че хора ,които се прекланят пред такива простаци като вождовете на ГЕРБ, ще се затруднят да отговорят на подобен въпрос.И все пак опитайте,много ще се забавлявам.

20

qur4u

преди 11 години

Миро, кажи си бре! Ще ти олекне. Кажи си: "Хората на трактора ни филмираха в една секс оргийка с Емил Димитров. Дамите бяха повечко, сцените "хард". После ни обясниха, че ако дойдат на власт ще ни спукат от измислени дела/както става с Цветанов/. С една дума -"закачиха ни на ченгела " и сега обикаляме медиите и бълвочим каквото ни наредят". Никой няма да те оправдае ама поне ще те разберат....

19

KeepWalking

преди 11 години

do 20Ако ги беше вкарал....щеше да го изкарат че е по черен от Садам Хюсеин.....щяха да кажат ,че си разчиства политическите опоненти както стана в Украйна.....Те сами ще се самоубият...вече почти го направиха

18

uzunski

преди 11 години

Toзи крадец на еврофондове вместо да си зарови главата кото щраус и да не се показва , наглеца изразява мнение ! ***

17

Анонимен

преди 11 години

Аз твърдо подкрепям ГЕРБ, но май наистина ще е най-добре, ако Цветанов и най-вече Фидосова напуснат партията. Въпреки че Цветанов не ми се струва толкова черен, колкото се опитват да го изкарат. Ясно е, че другите просто искат отмъщение. Не им е било лесно като са им излизали наяве далаверите. Борисов допусна една огромна грешка, която сега ще му излезе през носа - трябваше да вкара в затвора такива *** като Станишев и Доган. Но уви!

16

АБС

преди 11 години

Гнусна твар! Защо като всичко си знаел и си бил възмутен, не напусна сам Герб. Като те ритнаха, тръгна като цветарка по телевизиите да вещаеш разпад и да се правиш на жертва.Аман от продажници!

15

Gerber

преди 11 години

Кофти имидж, Найденов. Предателите никой не ги харесва, особено тези, които ги използват. Хич не ти завиждам, ама си е твоя работа. Плюй си в пазвата, не навън.

14

Анонимен

преди 11 години

Сбогом ГЕРБ! Добре дошли в панделата, красавци мои...Там ще спите на бял чаршаф и на запалени лампи!

13

megi 55

преди 11 години

Найденов ти си олицитворение на оня тип хора,които се подмазват на шефа си и цицат при 4 вимета от 5 ,след, което са готови да минат с валяк през всичко щом това ще им донесе нови облаги.Как смееш да се показваш пред народа с този фекалиен имидж,че и прогнози ще даваш! Такива компрометирани политици никога повече!До гуша ни дойдохте 23 г.едни и същи лъжци,крадци и мошенници!Искаме млади учени интелигентни и можещи хора в парламента!

12

Анонимен

преди 11 години

Трай бе ***.... предател мръсен!

11

Анонимен

преди 11 години

Ето така изглежда мъжката ***.

10

KeepWalking

преди 11 години

Като те возиха в S класата ,и като беше министър ,що тогава мълча?Що кога яде кюфтета не рева а??Изритаха те от листите и от ГЕРБ и сега вече са ти криви другите а??Ако времената бяха добри и имахме икономически ръст както преди кризата....Бойко Борисов щеше да е Премиер 20 години........то пак ше дойдат избори и пак ше го преизберат.....а ти си мишка и такава ше си останеш...Освен да хвърляш помия по хората за друго не ставаш,***

9

феникс

преди 11 години

И КАКВО КЪРВАВО ПИСМО, КАТО СИ БЪРКАШ ОТЗАД И ПИШЕШ?

8

Анонимен

преди 11 години

Мирославе, не си в позиция да даваш акъл! На всички им е ясно, че плюеш по Борисов и Цветанов по поръчка , за да ти се размине по-леко за далаверите ти! Айде къш!

7

Миро Найденов – вете

преди 11 години

Като главен секретар Найденов е запомнен с арогантна демонстрация на недосегаемост, разхождайки се по коридорите на НВСМ с два пистолета под мишниците. Своеобразен връх е активното му участие в аферата с вноса на 20 тона замразени пилешки бутчета и скандала с другия внос на 75 тона замразено 20-годишно ирландско говеждо месо, 20 тона от което преработено в месни продукти от "Булимпекс" ЕООД гр. Ямбол. Върху документите за внос ясно личат подписите на Найденов, показани в предаване на БНТ, за разлика от по-късната афера с разрешението за продажба на парцела върху дюните край Несебър, където са