40

Манол Глишев

преди 11 години

ГЕРБ са същото като БСП. АТАКА си отиват, те са политически трупове. А евросоциалистите са мазни ***, които хвалят мръсника Станишев.

39

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 40И, коя е тази "цяла България"?!

38

Хасму

преди 11 години

До ГенадиПо-добре марсианец, отколкото твоя "истински българин"! И, по-полечка с патриотизма, че точно вие гербаджиите сте разтворили бузи на всички посоки!

37

Хасму

преди 11 години

довиждане!!!

36

Анонимен

преди 11 години

"ГЕРБ може да отърве кабинета от Атака". Атака ли е собственика на ТЕЦ Марица Изток, който диктува цените на тока в България? Атака ли спря проекта Белене, да не конкурира "инвестициите "на merican?

35

tih velikan 681

преди 11 години

AKO NE PADNE TOVA PRAVITELSTVO DO MESEC I NYAMA NOVI IZBORI SI PRIGOTVYAM BAGAJA I NAVUN.NYAMA KAK DA CHETA I NOSYA NA GURBA SI KOMUNISTICHESKI I TURSKI IDEI!!!!!DOLU!!!

34

Велес

преди 11 години

до П_ПетровНе се ли сещаш? Та те в последните избори са в "Център-Свобода и достойнство" с партията на Касим Дал,на която Корман Исмаилов, е официален лидер!Това е положението! Зависи какви лозунги ще вдигаме на протеста,за да тушираме подготвяният ни капан! И как ще ги устоим,/исканията си/естествено!

33

bgsoldier

преди 11 години

ГЕРБ и ЕНП могат да ви го нахакат здраво веднъж завинаги, червени ***!

32

niki tesla

преди 11 години

До ХристоИ аз се опитвах да уча някои "безспорни интелекти" от форума на правопис,но се отказах.Искам Бойко в реално време пред очите ми на IQ-тест и тогава ще повярвам на всичко.

31

Богдан

преди 11 години

Без такива,само при нови избори,сега НЕ!

30

Also also

преди 11 години

До П_ПетровНе от Москва умнико,а от теб и джоба на останалите хора,стига с тия заучени фрази от преди 23 години!

29

zz top

преди 11 години

Съюзът между Гебр и Бсп е неизбежен и абсолютно логичен,само дето се разиграват циркове.

28

П_Петров

преди 11 години

До ВелесКунева е изпитала на собствен гръб, какво става с партиите, който се коалират с БСП.Абе къде се класираха, как им беше името ... НДСВ на последните 3 вота ?

27

FAKT

преди 11 години

AKO MISLITE CHE SHTE SVALITE STANISHEV S MIREN PROTEST TOVA OZNACHAVA CHE NE GO POZNAVATE!!!!

26

Also also

преди 11 години

Как така Бойко заповядва на неговите да не ходят на работа,ами аз ако не отивам на работа щото ми е кеф какво ще стане?ГЕРБ се обричат на самоизолация и то заради параноичния егоцентризъм на божеството Бойко!

25

Велес

преди 11 години

Още преди месец започна да се подразбира тази шесторна коалиция с две ясно обособени крила!Едното крило между ГЕРБ,Център-Свобода и достойнство,и НФСБ.И другото крило е от БСП и ДПС!Интересно към коя от двете формации ще се присъединят онова нещо на Кунева,и другото нещо с големите претенции и малки възможности СДС+ДСБ! А за да може да се реализира това.трябваше да се хвърли прах в очите на "матраяла",трябваше да се намери предлог!И бе сатанизирана АТАКА,защото само тя бърка сметките на всички!

24

П_Петров

преди 11 години

А защо да ги освобождава от АТАКА, като АТАКА и БСП са си лика прилика? - И двете са анти-европейски, и антидемократични, и двете са болшевишки, и двете се финансират от Москва, и двете изпълняват поръчки на другарят Путин, и двете са пълни с агенти и доносници на комунистическата държавна сигурност, пряко свързана с КГБ?100 години история доказват, че социализмът/комунизмът е лъжа, равнима по пагубност за човешката цивилизация и култура само с фашизма!

23

Млад протестиращ

преди 11 години

Протестите през февруари не бяха толкоз гот. Имаше доста възрастни и никак не бяха с фешън облекло. Имаше ги типичните бабешки миризми. Аз излезнах за вечер, но не си заслужаваше в този студ - заради някакви си сметки за ток...

22

Коко

преди 11 години

И Шекера въстана! Писнало им на ромите да ги тарашат за цигари -във вестник Марица .Е щом това се случва значи ,че правителството на Орешарски работи във правилна посока .

21

Христо

преди 11 години

До diadko50ако ще обобщаваме БългаринЪТ не може да понася ***, необразовани и самодоволни, които съдят за ума на другите по своята празнота между ушите!но и умният обикновено не прави необмислени обобщени "констатации" ...