218

avram_bakalina

преди 11 години

да каже за офшорките. протестите са ясни.

217

kokos

преди 11 години

Хората са недоволни,и трябва да се мисли как ще се помогне като цяло на хората,а не да им се радваме.

216

Сера на върл атакист

преди 11 години

До върл атакистхаха къде сте бе дрисльовци, "отпор като шепа спартанци", това ли си повтаряте като се друсате по кенефите? Само с бой си решавате проблемите, като някакви 5 годишни. Такива като вас са *** на народа и е крайно време някой да ви изхвърли заедно със Болен, сигурен съм че правителството ще ви отпусне някоя пара за хапчета.

215

Анонимен

преди 11 години

Докъто в България си играем на протести, в цивилизования свят правят пари и работят за благоденствието си! Никога няма да има висок жизнен стандарт тук, защото в България живеят само ***! "Нормалните" хора на България живеят в "нормалните" страни!

214

Мразя Селяни

преди 11 години

До Одисей 1Я се научи да пишеш първо, пък после си дрънкай глупостите, айде, марш в детската градина!

213

Анонимен

преди 11 години

Целия форум е осмърден от комунисти, атакисти и провокатори!

212

Анонимен

преди 11 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ : герб,бсп,дпс,атака,нфсб,рзс и други знайни и не знайни партийки !!!НИКОГА ПОВЕЧЕ ПАРЛАМЕНТАРИЗЪМ /народно събрание/,звучи също като ФАШИЗЪМСАМО И ЕДИНСТВЕНО ДА ОСТАНЕ президентско управление и то с постоянен ежемесечен отчет пред гражданското общество !!!

211

Анонимен

преди 11 години

До АнонименПърво се научи да пишеш, тогава може да имаш мнение :)

210

Анонимен

преди 11 години

Изобщо не се учудвайте, че БГ преизидента, който е марионетка подкрепя тези протести! Той /или по -точно икономическите кръгове, които стоят зад него/ просто финансират тези протести! Няма нищо случайно в тая държава. Причина за всичко са финансовите интереси на определени икономически кръгове, за които не е трудно да се досети всеки!.

209

Виж

преди 11 години

Виж , плевнелиев, довечера да не стане някоя беля пред НДК. Защото има разни простотии да се окупира НДК и да се даде срок за оставката на премиера. Внимавай много, защото в тези протести участват САМО БЪЛГАРИ! Внимавай да не се включи и друг етнос- тогава вече става страшно. Затвори им човките на тези ***! Вземи и се консултирай с юристи и ченгета, че и без друго си я втасал - трябва ти само едно истинско стълкновение в центъра на столицата. ИСКАМЕ МИР И СПОКОЙСТВИЕ ЗА ДЕЦАТА СИ!

208

гост

преди 11 години

КОМСОМОЛСКИЯТ секретар ни учи на морал.

207

Анонимен

преди 11 години

Нормално е ГЕРБ да са на власт в СЕВЕРНА КОРЕА тука се САМОУБИХА с два хода.РИВЕТЕ!РИВЕТЕ ПИДАЛИ!Следващите избори са след 4години!

206

trendi

преди 11 години

Вчера си тренирах в един фитнес и до мен дойде един и ми предложи 50 лв да ходя в централата на Атака но аз му казах че си имам работа ако всички са като мен ще живеем като в Швейцария

205

Ваня Маринова

преди 11 години

До всички "националисти" от Атака , гадните комунистически *** и турските мекерета!Колкото и да Ви плащат и едните и другите, няма да успеете да подмените волята на събудилия се народ. Не съм член на никоя партия, макар, че се върнах в България, след години емиграция, точно защото видях в управлението на ГЕРБ надежда, че нещата може и да мръднат в правилната посока. Да не са перфектни , но поне не са толкова нагли и крадливи, и имат някакъв имидж пред света, за разлика от ***

204

Стоян

преди 11 години

Во истина уникаленe-vestnik.bg/17907/protestat-vstrani-ot-sofiya/

203

trendi

преди 11 години

Тук много атакисти има е България стигна дъното с такива като волен

202

фют

преди 11 години

В петък от Ямбол за София тръгнаха 12 автобуса с около 400 - 500 човека. На всички беше платено по 60 лева. Парите бяха раздавани от Мария Неделева, по нареждане на Георги Славов - кмет на Ямбол и Областен координатор на ГЕРБ . В следващата събота и неделя пак ще бъдат в София на протеста!

201

До Одисей 1може да е последен , а може и да не е . Но като гледам хората Ви казаха право в очите , че не искат да се хващате повече на хорото , особенно на чело с оня с "идеите" !

200

Анонимен

преди 11 години

Собственик е на соларни паркове какви протести февруари?Нали заради тарикати като него с еко енергия вдигнаха цената на тока в БГ.ГЕРБ вашта мама гербава!

199

Т.нар. президент се оказа тиха вода! Ама, тихата вода е най- мътна! Пред това семейство семейството Борисов/ Бориславова и тяхното отроче Цицко ще излязат като невинни чавдарчета! Ей, в ГЕРБ наистина са най- честните и мислещи за страната хора. Хвалла! Плевня, ако беше жена, щеше да си носиш гащите на рамо!!!