124

интернет лумпен

преди 11 години

За съжаление този народа го е избрал. ДОБРЕ ДОШЛИ В СТРАНАТА НА КИСЕЛОТО МЛЯКО

123

Рали

преди 11 години

Много гафове за много кратко време.А като гледам новини от протестите,освен *** политици други *** не виждам. Колко сте загрижени за децата на България просто не е за вярване -а електората ви го няма на протестите те са добре повече детски майчинство помощи явно са и по отговорни от нас.

122

ИВО

преди 11 години

МОНОВ -незабавно си подай оставката .Срамувам се че си Българин .ЧЕРВЕН ДОЛЕН ***.

121

аааа

преди 11 години

Тоя що не вземе да иде да се прегледа при някой ИСТИНСКИ психиатър?

120

иван

преди 11 години

БСП Е КОРУМПИРАНА И МНОГО ПРОДАЖНА ПАРТИЯ .ЗА ДА СА ВЪВ ВЛАСТА СА ГОТОВИ И НА ПРЕДАТЕЛСТВО И ГО ПРАВЯТ КАТО ПРАВЯТ КОАЛИЦИЯ С ДПС .ХАСКОВСКА, ПЛОВДИВСКА ПАЗАРЖИШКА,СОФИЙСКА И БЛАГОЕВГРАДСКА ОБЛАСТИ -ЦЯЛА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ СА ПРЕДАДЕНИ В РЪЦЕТЕ НА ДПС. БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ.

119

в китай му е мястото

преди 11 години

Той е психиатър по професия но има нужда от психолог да му предпише хапчета за идиoтизъм вижте му погледа - лунатик и oлигoфрен.

118

Анонимен

преди 11 години

Урода естествено не е разбрал. Хората не са обидени, че са се припознали като ***, а че са припознали него, като такъв и не защото е такъв, а защото е и народен представител. Няма как да му е ясно на тоя *** народен представител. Може и на *** да е представител, но той не бива да е в Народното Събрание и да е такъв.

117

Zory

преди 11 години

mnogo tochno kazano, wsichki w parlamenta sa s towa opredelenie

116

antracit

преди 11 години

Няма "извинявай". Като си станал депутат си бил на ясно че трябва да работиш за народа и да се държиш прилично. Сега ще си сърбаш попарата за стореното. Подавай оставката и марш навън че ни писна от такива ***, мошеници и гащници като тебе.

115

STARBUCKS-USA

преди 11 години

За малко повече от месец, три големи издънки на правителството : 1 назначаването на оня крими Мечо Пух за началник на ДАНС2 Сикаджия за зам. вътр. министър - това звучи гордо.3 тоя *** на снимката,типичен образ на деградирал комунист !И все оправдания ,ама не сме знаели......Другари ,като не сте подготвени да управлявате, кон ви бръз, к*р ви в г*з............

114

Atinapala

преди 11 години

На г-н Монов му се привидяха протестиращите като ***, защото те в същността си са различни от него и ненавиждат именно ***, чиито представител е той. Явно е решил, че има относителен комфорт след изборите, а виж сега излязоха хора, които имат друга визия за държавата и тя не минава през партиите представени там.

113

др. иванов

преди 11 години

Този е тотална щета! Трябва да се лекува! Перкизана който пие в домашни условия няма да му помогне. Трябва да посети спец. място!

112

Анонимен

преди 11 години

До АнонименКакво очаквате от агент ГОГОВ?

111

БУРГАЗЛИЯ

преди 11 години

ЧАКАМЕ И ИЗВИНЕНИЕ ЗА ТОВА ,ЧЕ НАРЕЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В БУРГАС СВОДНИЦИ И КРИМИ КОНТИНГЕНТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

110

СМЯХХL

преди 11 години

Монов е агент на ДС. Какво да очакваме от човек, свикнал да мачка другомислищите. Позорен човек, с позорна съдба.

109

Лумпен N2568900

преди 11 години

Монов , никой не подозираше за мизерното ти съществуване , защо трябваше да се обаждаш ? Сега и да си тръгнеш , вече е късно ,всички разбраха какви са умствените то способности!

108

Анонимен

преди 11 години

Айде и на тия интернет започна да им пречи. Вреди на хората, разболява ги, работи срещу човечеството. Налягат ме мрачни мисли, че ще посегнат на свободата на хората. Следващата стъпка би било да сложат пак оградки по границите...

107

jbjl

преди 11 години

vseki den gaf sled gaf.omitaite se 4erveni bokluci

106

бат Пенчо

преди 11 години

Да го изритват тоя от НС. Няма работа там!

105

един от лумпените

преди 11 години

Дал е голяма сума пари за да влезе в парламента и ще изгорят но така им се пада на тази комунистическа пасмина лaйнaри в пъкъла да горят дано.бсп+дпс+атака=бкп