87

някой

преди 11 години

до номер 88Този с плаката го познавам лично, добър човек, не изповядва исляма и съвсем основателно протестира.

86

Шоп

преди 11 години

до gergi.ishkitiev - за това ли новите магистрали вече се рушат бе ? Леле е как няма да се рушат след като некадърници като теб са на работа там. А не специалисти. Партийно приближени, купил си неква кола за 5000 лева голяма работа.

85

chmatka

преди 11 години

До ШопШОПЕ СПРИ И ТИ С ВИАГРАТА ...... ЧЕ ЩЕ СЕ СПОМИНЕШ ........ КАТО ТИ ГЛЕДАМ ПОЖЕЛАНИЯТА КЪМ ХОРАТА МАЙ СКОРО НЯКОЙ ДРУГ ЩЕ ИМ СЕ РАДВА НА ПАРИЧКИТЕ ТИ ................ БОГ ЧУВА И ВИЖДА

84

georgi.ishkitiev

преди 11 години

До ШопШопе откъде измисли, че съм гладен :-). Харесвам Бойко Борисов, работих 2 години на една от магистралите. Кола си купих, къщата си обзаведох.. изобщо не мога да се оплача от управлението на ГЕРБ :-). За сега и от липса на пари не се оплаквам, за напред времето ще покаже :)

83

georgi.ishkitiev

преди 11 години

Шоп-е на теб пратиха ли ти пица на парче :))) ? Нали Волен с това си захранва хората

82

Шоп

преди 11 години

до georgi.ishkitiev - а ти като не си *** умираш гладен бе *** хахахахахах да *** съм но с пари ! А днешно време всичко е пари братче, мри от яд злоба и завист... това че хората викат " не всичко е пари " това е девиз на бедните *** които нямат друго какво да кажат . !

81

Анонимен

преди 11 години

шопе, за нищо не ставаш... стой си в драгалевци и стига кудкудяка...шумкар си и ти сине

80

Шоп

преди 11 години

до 93 до Бай Он - толкова си назад с материяла че ми е жал за теб момче, винаги ще си от страна на управляващия ако искаш Райски живот. За какво мизеруваш сега? Защото си се продал на ГЕРБ срещи 500 лева заплата, нека да съм лано но с пари, а ти бъди бедно цвете. Изобщо не ми пукаш , *** от глад ***.

79

гост5

преди 11 години

Какъв е тоя изжмикяр Монов не сме го чували до сега.

78

Шоп

преди 11 години

*** ... даже е малко директно можеше да каже ***, хора които си мислят че са пъпа на нацията, интелигентни били , ако те са такива аз съм *** ! Правителството няма да падне ***, една шепа хора сте, искате анархия в Родината, но няма да постигнете , няма да можете да върнете лапето Борисов който е уж голем мъж всъщност реве по медиите !!!!!!!!

77

sawall

преди 11 години

До г-н Тау: като всяка генерализация, и тази е грешна.

76

анонимен

преди 11 години

Този с плаката ми прилича на радикален ислямист!!!

75

Бай Гуй

преди 11 години

Докато тоя Монов (извинявам се, че го пиша с главна буква, ама... - нали има граматика.." е напикавал партийни пеленки и е ял от пенсиите на цял живот работилите хорица, неговите родителета са му осигурявали партийно бъдеще!И тоя *** сега взе, че се изказа. Ми той не става за управител на мазето на баба Вуна на село!Ей затова ме е гнус от парто-олигарси, ***, проститутките и ибрикчиите им. Не ги мразя, просто ми се повръща от тях... Махайте се!

74

г-н Тау

преди 11 години

До Бургасза интернет свободата съм съгласен но за интернет обществата съм готов да поспорим...това са едни групи от хора ,обединени само от собствената си самота и готовност да се самоизтъкнат ,възвеличаят или похвалят и най-вече да се направят на такива ,каквито не са...измамна история

73

smehurko:)))))))))))

преди 11 години

Депутатът от "Коалиция за България" Христо Монов взриви днес социалните мрежи, тъй като в интервю за Канал 3 нарече протестиращите интернет ***.Това е езика им от БСП,ДПС и АТАКА.Всички от тях говорят за морал и етика.Но това се отнася за другите за тях не.7 дена масови протести и ня си подават оставка.Сами си направете заключение как с доноси и защо взеха власта и кой назначават на възлови постове.За да могата да заличат всичките си следи.изтича давноста и богатсвото им ще е законнно

72

nedjlko.grozev

преди 11 години

Защо да са "***"?!Та те си имат своя идеология -"НАЙ ОБИЧАМЕ ДА МРАЗИМ!!" и свой девиз- "НИЕ СМЕ ПРОТИВ...!".

71

СССРейчо

преди 11 години

Да, ама бате ЛАМБО - Стефан Данаилов е гласувал ЗА ПЕЕВСКИ !!!!!! СРАМ, Ламбо, не си лъжи студентите - ти винаги си бил до и заедно с червената мафия на БКП-БСП-ДС !!!! Заслужаваш си позора, Ламбо !!!!!

70

Груйо

преди 11 години

Ами това е абсолютна наглост. Това е толкова противно и безочливо, че просто няма закъде. Явно трябва да се подходи с тоягата за да се осъзнаят, но това може да доведе до лоши последици. Толкова са противни бсп, че не мога да ги гледам вече!

69

ЛКД

преди 11 години

Либералните *** на демокрацията.

68

СЕЛСКИЯ ПОП

преди 11 години

До боги ПРАВ СИ 1000% ДОКАЗ ЗАЩО НЕ СЕ ОДБИВАТ ПРЕД ТЯХНАТА ЦЕНТРАЛА АААААААА КОИ ПЛАЩА ТАМ НА 500-1000 ОТ ТЯХ ТО ДРУГИТЕ СА ЗАБЛУДЕНИ ОВЦЕ