72

Анонимен

преди 11 години

18:30 пред Министерския съвет всеки ден до оставка! Прекалено интелигентни и всички, които познавам от протестиращите са с хубави професии, за да излязат, защото някой им е платил. Това да не са февруарските протести?

71

aman

преди 11 години

kolko po spokoini sa prostestite na inteligentnite hora, otkolkoto april mesec na cherwenite dqvoli. koito organiziraha wsi4ko samo i samo da grabqt dyrjawata otnovo s podkrepata na Ataka za oste poweche kryw. Jalko che golqma chast ot horata se ostawiha da bydat izlygani ot Sergej, no 40godni gi naklanq taz partiq i te qwno taka sa si swiknali i ne iskat promqna. Moje bi novi izbori shte e nai dobre...tez nqma da gi byde po dobre rano otkolkot kysno

70

до 70

преди 11 години

Иване, от 17:30 както всеки ден пред министерски съвет! Всеки, на който му писна да ни лъжат и подменят вота ни да е там!

69

Анонимен

преди 11 години

Народът си искал Орешарски? Я стига, под милион гласуваха за БСП, 2 пъти по-малко за ДПС, но в момента ДПС управлява навсякъде. Най-много гласуваха за ГЕРБ, с какво Орешарски е спечелил повече, че да бъде той премиер? И да, очевидно е, хората предпочитат ГЕРБ, отколкото Тройна коалиция. И не, протестиращите не са ***. Това са най-интелигентните хора, които някога съм виждал на протест! За разлика от ония февруари, от които един твърдеше, че нямал да работи за 200 лв

68

Чиновник

преди 11 години

Протестите мирно, тихичко, без да буйствате, че ще стане като в Истанбул.

67

WhenYou

преди 11 години

До някойДа на 25 000 човека вчера им раздадоха по 30 лв. ! Абе вие не сте хора бе - вас просто ви е кеф да ви е*ат турците и това си е! Четирима турски министри!!! ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА!

66

някой

преди 11 години

Храни ли някой илюзия, че протестите не са организирани и то с много пари, достатъчно е да погледнем знамена, плакати, възгласи по сценарий ,ех тези улични" революции" на народното недоволство.Колко удобна демагогия за някой да унищожи и малкото останало от държавата в името на поредния милиард в личната касичка.

65

ubuntu

преди 11 години

Трудно ще е куче което току що е налапало кокала да го пусне при положение че се е борило с всякакви сили и средства да вземе власта и само се е облизвало последните 4 г

64

Ivan

преди 11 години

От колко часа се събираме днес? Не ползвам фейсбук и не мога да се информирам

63

Анонимен

преди 11 години

турете една запетая след социялни мрежи, преди столицата, защото сега статията гласи, че само в София има такива

62

Анонимен

преди 11 години

БРАВО, СЪНАРОДНИЦИ! САМО ТАКА ЩЕ СВАЛИМ ТОВА ТУРСКО-КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГРАБЕЖИТЕ! ОЧАКВАМ ВИ ДОВЕЧЕРА ПО УЛИЦИТЕ КАКТО ВСЕКИ ДЕН! НЯМА ДА СПРЕМ ДОКАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА! НАПРЕД БЪЛГАРИ!

61

WhenYou

преди 11 години

Алоо осъзнайте се! Естествено, че ще протестираме! Не може една партия с 10% от вота да управлява ключови структури в държавата! На вас ако ви харесва да ви управляват турци - на нас - НЕ!

60

европеец

преди 11 години

долу партия атака

59

до 63

преди 11 години

хората искат такива като тебе на бесилката... стига с тия платени мнения!

58

Анонимен

преди 11 години

нали гласувахте миналия месец ба , всеки месец избори ли да правим

57

на празни обороти

преди 11 години

Все ми се струва, че протестиращите протестират за собствено удоволствие! Те протестират срещу всички и всичко, но никой от тях не предлага решение на проблема! Въртят на празни обороти около парламента или Орлов мост, а промени няма! Същите тези хора сами участваха (или не участваха) в изборите, сами си избраха тези депутати, а сега не ги харесват! Имам чувството, че това са вечните недоволни, които никога няма да харесат никого и нямат конструктивни предложения!

56

криминалната шайка

преди 11 години

За всичко са виновни агент Буда, Цецо Лажецо и криминалната шайка около тях!

55

Анонимен

преди 11 години

ПРОТЕСТИРАМ СРЕЩУ ПРОТЕСТИТЕ- АКО НЕ СА ГЛАСУВАЛИ- ДА СА, АКО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЛАС НАРОДЕН ИЛИ НЯКОЯ ДРУГА МАРГИНАЛНА ПАРТИЙКА- ДА НЕ СЕ КАЯТ. ОТКЪДЕ- НАКЪДЕ САМО МЕСЕЦ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ЗАЧЕРКВАТ ВОТА НА 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ?

54

caramba

преди 11 години

Хора, не се подлъгвайте. Протестите не трябва д аспират до промяна в начина на управление на държавата. Не ни трябва парламентарна република, трябва ни Президентска република. Ясно носене на отговорност от един човек а не от някакво имагинерно мнозинство. Парламента доказа за повече от 20 години, че е способен да твори единствено корупция и закони за отделни лица, нищо повече. Доказа, че там отговорност не носи никой за нищо. Нека променим това сега. Аз не искам децата ми също да бъдат ограбвани от мутри и мафиоти. Нека протестираме за тотална промяна, за закон за отзоваване на народните предс

53

Анонимен

преди 11 години

хубаво време как да не излезеш и да се повеселиш, пък и бирата се лее, все някой печели3