58

x2x3x

преди 11 години

Абе вие *** по принцип и за *** не ставате, ама верно трябва да сте доста смотани, та да се оставите на мазен съсел да си играе с вас, все едно той е котката!

57

diadko50

преди 11 години

Политиката ми стана безинтересна-всичко е бой на *** в тъмна нощ

56

тошо

преди 11 години

СЕРГЕЙ ,подай си оставката .ОРЕШАРСКИ подай оставката на правителството.Михалевски -ВОДНОТО ОГЛЕДАЛО ,ти си крадлив червен ***,правиш се на интересен -извинете БЪЛГАРИ.Кой прибра парите -комисионите от водното огледало ти или партията.Станишев и БСП сте вредни за БЪЛГАРИЯ.Протести до дупка.

55

Политолог

преди 11 години

Плевен, площад "Възраждане", 18:30 ч.Пловдив, паметник Съединение, 18:30 ч.Русе, площад "Свобода", пред общината, 18:30 ч.Сандански, пред общината, 18:30 ч.Сливен, сградата на НТС към общината, 18:30 ч.Стара Загора, пред общината, 18:30 ч.Монтана - пред общината, 18:30 ч.Протест ще има и в Брюксел, пред Европарламента, в 18:30 ч. местно време.Българи, живеeщи във Виена и Берлин, също излизат на протести.Диаспората в австрийската столица ще излезе на протест в неделя от 16:00 ч. м.вр.

54

Think

преди 11 години

НЯМА ПРОШКА ЗА ВАС КОМУНИСТИ ДОЛНИ .... НЯМА !!!

53

Политолог

преди 11 години

Протестите са от 18,30 в цялата страна.Следователно от 18,30 пред общината.Благоевград, пред х-л "Ален Мак", 17:00 ч.Бургас, сградата на общината, 18:30 ч.Варна, сградата на общината, 18:30 ч.Велико Търново, паметник "Майка България", 18:30 ч.Габрово, пл. Възраждане, 18:30 ч.Димитровград, сградата на общината, 18:30 ч.Казанлък, Лъвовата чешма, 18:30 ч.Ловеч, сградата на общината, 18:30 ч.Пазарджик пред Полицията в 18:30 ч.Перник, на площада, 18:30 ч.

52

Пешо

преди 11 години

Всичките са трупове Тиквите влизаха излизаха но не гласуваха против,Волен пък се беше спасил предварително!Всичките партийни *** бозаят от олигарсите и никой не смее да се противопоставя на схемите им!

51

p0pUp

преди 11 години

младежкото бесепе в германия (няколко млади хора студенти с мозък в главата) са се оттеглили от членството си в партията..не са се отказали от социалистическата идея (която в едно идеално общество би работила перфектно),но са се почуствали омерзени от това,което тяхната партия,начело с лидера им,извършиха вчера спрямо България...

50

AlekoKonstantinov

преди 11 години

Само си представете... 25 000 на протест задръстили центъра на София. Знамена се развяват, ултраси на футболни клубове скандират, и в този момент излиза Волен Сидрофф заедно с Павел Шопов и извиква пред всички АТАКА ПОБЕДА ХАХАХ

49

Лили

преди 11 години

ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ-НОВА КОНСТИТУЦИЯ -ЗАБРАНА НА ДПС

48

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен термина "одупи" е много точен!

47

Анонимен

преди 11 години

жалка работа бсп се одупи на дпс а станишев е вече политически труп

46

Анонимен

преди 11 години

признатият грях не е половин грях, прошка няма, трябва да си изкупят греховете иначе как ще си отидат......

45

мимоза

преди 11 години

До brankooodкое му е честното,трябваше да стане и да изрази мнение в парламента,преди да гласува за тази ***.Сега видя,че работата стана дебела и хоп...съжалявам.. ДА *** НЕ.

44

are_kulata

преди 11 години

Разделиха ви на ГЕРБ и БСП, сега си заслужавате мизерията, африканския стандарт и трагично болестната среда, в която, ако освен не сте роднини на политици или не напуснете стопяваща се България, ще продължите да блеете.

43

Аноним

преди 11 години

Тькмо открихте едно работно работно място и хората да не ви разберат!

42

Real

преди 11 години

Не съм комунист защото това е по-скоро диагноза а не идея, но явно в този вертеп БСП имало и някакъв проблясък на нормално мислене. Похвално е това. За да се промени тази олигархична структура БСП обаче, трябва да се реже до кокал защото кръгът Станишев е адаптивна мутираща крадлива маса, която ще се увие около всеки следващ. Така че се съмнявам БСП да се промени. Ние, Гражданите трябва да променим държавата си. Затова протести до дупка, Велико Народно Събрание и кръгла маса за нова конституция!

41

,УЕ

преди 11 години

ТОВА НЕ Е СВЪРЗАНО С ЕС, А С БЪЛГАРЩИНАТА И ГРАМОТНОСТТА -А ДАЛИ СМЕ СЕ ЗАПЪТИЛИ НА ЗАПАД ИЛИ КЪМ ЮГОИЗТОК , ТОВА Е ДРУГ ВЪПРОС!!!!!

40

чукча

преди 11 години

Първия преход 1989-2013 завърши неуспешно....*** окрадоха всичко....Да почваме по-скоро втория иначе България няма да я има!

39

Анонимен

преди 11 години

Защо все Станишев е виновен ? 4 години Борисов все със Станишев се оплакваше сега пак Станишев е виновен ,той е виновен за Мишо бирата,Той ходи на разходка с държавният самолет да играе с бистришките тигри ,той ни подслушваше поголовно ,той ни докара до катастрофа .Общо взето Станишев е виновен !